FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giallorossi » 23 dec 2011, 14:41

Aldinn1 je napisao/la:De malo saberi se i oduzmi. Cuj ulijetanje na neciju temu, pa nije ti ovo babo napravio pa da niko osim navijaca Sarajeva ne smije napisati sta zeli.
Nego eto samo ti da pises bez argumenata sta je Susic uradio za Sarajevo i navedes nista.
Gledaj malo sta ti pises, a ne da li je neko dosao s argumentima na temu i pise to.
Idi malo skontaj se sta si se uzivio, ovo je samo forum i ima svako pravo da pise gdje hoce i sta hoce.
Ajmo malo o argumentima pisat :mrgreen: :
Aldinn1 je napisao/la:Ma nema od vas nista.
Aldinn1 je napisao/la:Nisam bas siguran, ali izgleda da je u konkurenciji i Braco :lol:
Aldinn1 je napisao/la:Zato ni Skoro nikad nece doci jer ne zivi se od have, kako misle neki. Vi nemate marke a ako nastavite ovako dogurat ce te ko Slavija.
....

Nego ciji si ti ? :mrgreen: :
Aldinn1 je napisao/la:Do neki dan na ovom forumu ovdje citam, imamo najbolju upravu, ovo je najbolja uprava u posljedne vrijeme , ljudi nisu lopovi. Kad sad odjednom ovdje se pocinje pricati kako sulopovi u klubu itd.
Odlucite se sta ce te vise pisati...
Kad su vam ljudi pisali ovdje da ova garnitura ljudi nista ne valja, trazili ste banove i itd., a sada i vi to isto pisete ..
Imam feeling,da ces ti brzo u biljeznicu banovanih :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 dec 2011, 14:46

BLU SKY je napisao/la:Upravo to ni murinjo nebi mogao nista uraditi pored ovakvih ljudi u upravi a posebno ređepagic pa taj covjek gleda samo u svoju korist a u to ste se uvjerili dovođenjem takozvani pojacanja cak sta vise sadasnja struktura fks je gora od predhodne zivi bili pa vidjeli toliko od mene prijatno i doviđenja.
Sadasnja uprava nemoze biti nikako gora od prethodne(Blekic i co.). Isplacene su sve plate,a znamo kako je bilo sa Blekicem(virsle)..otvoren je fan shop,prvi u drzavi,radi se sistematski sto je najbitnije,samo josh,da prihvate novi statut kluba na skupstini..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

alibi

Post Postao/la alibi » 23 dec 2011, 14:59

molotovljev je napisao/la:
alibi je napisao/la:Daj nemojte vise papeta spominjati ni u kojem kontekstu zivi bili.Kao igracu kapa dole.NAJBOLJI JE,a kao covjeku fuj.Sarajevo mu je dalo sve a sta je on sarajevU.NISTA-jedno veliko NISTA.Ja kao navijac sam dao koliko safet nece nikad,I svaki navijac naseg kluba.Nema on nikakvog interesa da dodje na neku funkciju,hajd postujem sto nece ali mogao si safete i trebao si da "pomognes" klubu za sve ovo protraceno vrijeme iza nas.Nisi i nemoras.A mi cemo dobiti naseg novog-starog trenera(nadam se) koji je dokazani bolesnik kluba.
:shock:
sjecam se kada si citirao jedan moj post sa "to je to"...od tada pazljivo citam tvoje postove i mogu ti reci
da se uglavnom slazem sa tvojim misljenjem,izuzetno cijenim tvoje misljenje.
ipak,ovo sad sto si napisao, strasno me razocaralo...ovako nesto nisam ocekivao od tebe.
mozda su godine u pitanju,a mozda jednostavno nisi informisan!
koliko je Safet dao za fcs,suvisno je komentarisat...treba samo mozak ukljuciti i dobit ces odgovor.
koliko smo ja i ti (pateticki)dali za fcs...najbolje govori zadnja uefa-kazna na racun fcs!
Ti si moj brat sa tribine,kad kazem to znam da pratis nas klub kako na kosevu tako i na strani.Automatski znas kroz sta sve prolazi jedan nas navijac i sta sve da tom klubu.To se zove LJUBAV.i bilo bi glupo da se bas u svemu ."slazemo".Al nas veze ista i najbitnija stvar.FC SARAJEVO.Ovi(mislim na ovaj forum) bi i zeljeli da nas nema i da sto manje iznosimo svoje stavove.A svima smo trn u oku i zato im nemoj da kvarimo to "zadovoljstvo" da lupaju kad mogu po nasoj TEMI.Pozdrav tebi kao i svim nasim tifozima,a dusmanima jedna poruka za kraj.....ustvari nista,nisu vrijedni ni slova.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 dec 2011, 15:41

[youtube][/youtube]

Old Skul braco 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 23 dec 2011, 15:56

Evo da vam nesto posaljem sto se vas tice:

slika

FK SARAJEVO ŠAMPION JUGOSLAVIJE SEZONA 1984/1985

Vi se mladji sigurno ne sjecate pjesme: Bordo bijeli pjevaju junaci, mi smo opet jugini prvaci.

Te sezone 1984/1085 Čelik je ulazio u I ligu i igrao odlučujuću utakmicu sa Splitom. A Sarajevo se do zadnjeg kola borilo za titulu sa Hajdukom iz Splita. Kada je nas 8.000 marsiralo kroz Split, gradom Splitom se iz nasih grla orilo Sarajvo, Sarajvo :D . Nisu samo Pitari proslavljali titulu tada, vec je cijela Bosna bila ponosna. Jedan od igraca te sampionske generacije Sarajeva je bio upravo Husref Musemic.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 dec 2011, 16:08

Sarajlijc@ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Old Skul braco 8-)
NAJEZIO SAM SE.VOLIM OVAJ KLUB NAJVISE NA SVJETU.NEK SE ISMIJAVAJU I PLJUJU PO NAMA ,VRATICE SE SARAJEVO GDJE MU JE MJESTO .SIGURAN SAM U TO.SAMO MORAMO JEDINSTVENI BIT BORDO BRACO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 dec 2011, 16:09

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111223114" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno majstore.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 dec 2011, 16:10

Ukoliko se Musemić vrati opet za kormilo kluba , koji je po redu ovo "povratak" :?:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 23 dec 2011, 16:14

Musemić potpisao!!!

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 23 dec 2011, 16:42

Husrefov uslov je prema informacijama koje imam odlazak Redžepagića.Tako da je izgleda "pisac knjiga o modernom napadačkom fudbalu" sve izglednija opcija.Mada ima jedna struja koja je izričito protiv njega.

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 23 dec 2011, 16:46

Danas sam navratio do COCA-COLA SARAJEVO HOLIDAY MARKET i mogu vam reci da je Bordo kućica daleko najposjecenija.Dosla dijaspora,vjerujte ono sto sam vidio me je izneadilo, raja kupuje ko luda,cak ima stranaca kupuju stvarcice sa natpisom Sarajevo.Ovo je svjetski potez vjerujte,ovako pare uzimaju svi veci klubovi u Evropi.

suker
Kontakt:

Re: ...

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 17:19

DANDY je napisao/la:Husrefov uslov je prema informacijama koje imam odlazak Redžepagića.Tako da je izgleda "pisac knjiga o modernom napadačkom fudbalu" sve izglednija opcija.Mada ima jedna struja koja je izričito protiv njega.
bas si upucen to mi je drago :lol: kakve nebuloze se mogu procitati od ovih komsinica !

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 17:24

Aldinn1 je napisao/la:Na forumu se ne moze nista nazvati provociranjem, odnosno moze sve sto pise kontra toga sta mislite vi o Sarajevu, ako neko dode i napise da je Plisek levat odmah provocira. Njegovo je to misljenje i sta ignorises ga, a ne konstanto trazite da se neko sankcionise zato sto je napisao da je Skoro bezveze igrac, naprimjer kazem opet.
Ja ovo gledam kao jedan vid komunikacije, a ne obazirem se da li je to tema Sarajevo, Celik ili neko drugi.
Nego koje aktuelan tu se i pise.
Naprimjer ja i dalje stojim da je Plisek katastrofa trener odnoso kriminalac, kao sto je i cijela uprava Sarajeva. Dok vi mislite suprotno od toga da imate divnu upravu koja vam je otvorila fan-shop, znaci misljenja su nam razlicita i sad ako ti dodes na temu Zelje ne smijes nista napisati kontra nekoga je smijesno.
Vama je jedina pomoc moze biti Musemic, ali koliko on moze s ovim kriminalcima u upravi to je pod velikim znakom pitanja, vi i dalje mislite da vam je uprava dobra, a vama je uprava ista kao sto je bila u Zelji kad je bio Ahmedbegovic koji je isto tako doveo Pliseka trenera fiskulture i nije nista napravio osim laznih obecanja, kao sto je kod vas.
Konkretno ova vam uprava obecavala neke titule, neke igrace, a doveli iz Banovica kao talente ne bili ih prodali i zaradili sta, medutim to nisu igraci za prodaju i da se moze nesto na njima zaraditi.
Vama dok se uprava ne promjeni skroz, vama ne moze pomoci deset Musemica.
a kao kod vas je fina uprava,kod vas mozemo da pisemo na temi koliko hocemo jel?? Da barem nesto pametno napisete nego pricate nebuloze i provocirate,dok kukate kao curice kad neko nesto napise na vasoj temi,al admini odma spucaju ban ako se bilo sta napise na vasoj temi zivi sam dokaz tome jedno 4 puta su me banovali,ali dzaba nista im to nije pomoglo da se opet registrujem namjerno! Znamo kako su kod vas svi posteni u upravi kad se samo sjetim lopova tipa Kozarica,Niske,onda onog pijuna sto je isao da namjesta utakmice,nasli ste ovdje da se pravite pametni pa vi poslije Njukastla niste mogli struju da platite koliko su vas pokrali i zavili u crno! Vljda neki sad mogu da skontaju zasto mnogi navijaci ni ne ulaze na ovu stranicu,dolaze ovdje da pisu nebuloze tipa ovaj gigant sto navija za Zvjezdu da nam on objasni kako niko nece da nam bude trener i kako ce nam Ibrakovic doci,vrijedjanje komsinica tipa kitari i sl. su postale normalne ni jedan od njih za to ban nije dobio,i poruka za dusmane nemaju potrebu da se brinu o nama!

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 17:30

astra1922 je napisao/la:ja sam to isto govorio i prije,medutim mene ubjeduju da su im u upravi dobri ljudi i sposobni.pa ljudi viditel da ih je odbio i jovic i husref to treba da bude znak navijacima sarajeva da nesto ne stima cim treneri nece da preuzmu nekad veliko sarajevo.bojim se da ce ibrak reci da i da ce te tek onda doziviti fiasko sa ovim vasim pojacanjima,njih ljudi najvise interesuje kako ce prodat te svoje igrace i zaraditi,istina je da im je cilj i da sarajevo bude sto bolje plasirano jer ce tako lakse prodati svoje igrace.i dok je tako igrace igraci menadzera a neki igraci isto tako ce da lagano propadaju
kome ti ovdje objasnjavas nesto,nezanimas nas covjece,idi citaj razne portale i informisi se i ne pisi nebuloze za Husrefa on ce doci i ti nemoj nista da se brines,mi nikakav fijasko nismo dozivjeli i kao i do sad smo uvijek bolji od vas ajde sad vise ne smaraj,idi slikaj se sa Jovicem dosadio si i bogu i narodu!

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 23 dec 2011, 17:50

@suker-hajde da pustimo da prođe koji dan pa da vidimo ko je informisan.Vrijeme će da pokaže jesam li bio u pravu i jeli moj izvor pouzdan,do sada je bio...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 dec 2011, 17:51

Sarajlijc@ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Old Skul braco 8-)
Prejako ,drago mi da si ovo stavio za nas malo mladje generacije ,a djasvi mi se bordo-bijeli salovi 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

suker
Kontakt:

Re: ...

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 18:07

DANDY je napisao/la:@suker-hajde da pustimo da prođe koji dan pa da vidimo ko je informisan.Vrijeme će da pokaže jesam li bio u pravu i jeli moj izvor pouzdan,do sada je bio...
znam licno Husrefa nije uopste uslovljavao da neko ode u krajnjoj liniji nije ta vrsta covjeka

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 dec 2011, 18:37

Svašta ćeš ovdje pročitati :lol:

Nego, mislio sam da će Hus zadržati Pehlu, ali ipak nije . Šteta, dobar je igrač .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alibi

Post Postao/la alibi » 23 dec 2011, 18:39

I nakon ovako dubokoumnog posta od ovoga balavca sta reci.Ne mogu da vjerujem da ovako plitke raje ima,a ima vidim.Sine dragi idi bolan ima toliko divnih stvari u zivotu da radis a ti se nas "spopao".

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 dec 2011, 19:07

Sarajlijc@ je napisao/la: Old Skul braco 8-)
Ono sto je carobno vezano za ovu utakmicu je cinjenica da je igrana u srijedu u po bijela dana a da je stadion bio jako dobro popunjen. kako se samo volio fudbal tih godina, koja je to draz bila iako smo se raspadali po savovima i borili za opstanak te sezone :!: na sjeveru je bila spica samo takva. iznad transparenata su ljudi doslovno stajali jedan na drugom, nije se moglo disati. Mislim da se nikada vise ljudi nije okupilo na sjeveru, imajuci u vidu da tada nije bilo stolica i da je prostor za stajanje stvarno bio ogroman. Kakva je samo bjezanija iz skole bila taj dan :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Beli98, boki86, Google Adsense [Bot], kanarinac, keli, OzmoodPinglewood, Pena, Rule_hz, skoJaa i 59 gostiju.