Forum
Re: Forum
Tek sad primjeti da ovaj ima Sheldona na avataru 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- moustapha
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Bazzinga !moustapha je napisao/la:Dr. Sheldon Cooper. Oh, my God, what is wrong with you, people?

Dobio sam upozorenje od moderatora zbog mijenjanja naslova u određenoj temi iako ja lično ne mijenjam naslove iste jer nemam nikakvog razloga za to.Primjetio sam jedino da se to dešava samo onda kada šaljem postove sa mobitela ali i onda ne diram naslov.Ovo sam napisao samo iz razloga da objasnim da ništa ne diram ali se to dešava i ispada onda da sam spamer.Poslao sam preko p.p. slično jednom moderatoru ali tamo poruke prolaze veoma sporo tek nakon dan-dva.Hvala unaprijed na razumijevanju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Imal kakvih duhova u blizini tvog prebivalista ?Mancini je napisao/la:Dobio sam upozorenje od moderatora zbog mijenjanja naslova u određenoj temi iako ja lično ne mijenjam naslove iste jer nemam nikakvog razloga za to.Primjetio sam jedino da se to dešava samo onda kada šaljem postove sa mobitela ali i onda ne diram naslov.Ovo sam napisao samo iz razloga da objasnim da ništa ne diram ali se to dešava i ispada onda da sam spamer.Poslao sam preko p.p. slično jednom moderatoru ali tamo poruke prolaze veoma sporo tek nakon dan-dva.Hvala unaprijed na razumijevanju.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- harebianconero
- Kontakt:
Nema nikakvih duhova ali ima upozorenja,kao ja nekakav spamer!Reuf je napisao/la:Imal kakvih duhova u blizini tvog prebivalista ?Mancini je napisao/la:Dobio sam upozorenje od moderatora zbog mijenjanja naslova u određenoj temi iako ja lično ne mijenjam naslove iste jer nemam nikakvog razloga za to.Primjetio sam jedino da se to dešava samo onda kada šaljem postove sa mobitela ali i onda ne diram naslov.Ovo sam napisao samo iz razloga da objasnim da ništa ne diram ali se to dešava i ispada onda da sam spamer.Poslao sam preko p.p. slično jednom moderatoru ali tamo poruke prolaze veoma sporo tek nakon dan-dva.Hvala unaprijed na razumijevanju.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zašto mi je avatar uklonjen? 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pišanje po grbovima ili bilo kakvo drugo vrijeđanje kroz avatare i potpise je odavno zabranjeno.
još ću jednom napomenuti da se ne želimo konstatno sa istim forumašima naduravati oko avatara, animacija u avatarima isl. Ko bude krajnje uporan, gubi pravo korištenja bilo kakvog avatara. Danas je to Stivi_Dzi.
još ću jednom napomenuti da se ne želimo konstatno sa istim forumašima naduravati oko avatara, animacija u avatarima isl. Ko bude krajnje uporan, gubi pravo korištenja bilo kakvog avatara. Danas je to Stivi_Dzi.
pu
morel ta se zabrana kako skinut ? Necu vise, obecavam 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
trebao si misliti o tome nakon što sam ti prvih 10-15 puta uklonio animaciju i zamolio bar 300 puta da se više ne stavlja.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Neka,neka hoce oni omalovazavati druge klubove
Sad sto se buni jos mu i potpis izbrisi

Sad sto se buni jos mu i potpis izbrisi

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Nisam znao dok mi prvi put nisi reko da je zabranjeno, a poslije toga sam vidio animirane avatare kod drugih forumasa pa sam mislio da to vise nije zabranjeno.admin je napisao/la:trebao si misliti o tome nakon što sam ti prvih 10-15 puta uklonio animaciju i zamolio bar 300 puta da se više ne stavlja.
P.S: Ja sam samo jednom vidio da si zamolio da se ne stavlja a ne 300 puta, što sam ja poštovao dok nisam vidio kod drugih.
@Emir_Zenica takvih avatara kod mene nikad nije bilo.
nadam se da će sada drugi vidjeti od tebe, pa da ću riješiti slične probleme.
a možeš pokušati da razgovaraš sa tim koji drugim od kojih si vidio da idu animacije. možda ti oni mogu vratiti avatar, obzirom da se njihova očigledno pika na ovom forumu.
inače, izbacivanje animacija nije neki moj hir. često stavljate ogromne fajlove koji se onda smanje u prozor za avatar, pa šteka učitavanje stranice. ili ometate učitavanje za korisnike sa slabijim računarima. Cilj nam je da što više osoba može nesmetano učestvovati u diskusijama, a avatar je samo ukras, nije obavezan.
a možeš pokušati da razgovaraš sa tim koji drugim od kojih si vidio da idu animacije. možda ti oni mogu vratiti avatar, obzirom da se njihova očigledno pika na ovom forumu.

inače, izbacivanje animacija nije neki moj hir. često stavljate ogromne fajlove koji se onda smanje u prozor za avatar, pa šteka učitavanje stranice. ili ometate učitavanje za korisnike sa slabijim računarima. Cilj nam je da što više osoba može nesmetano učestvovati u diskusijama, a avatar je samo ukras, nije obavezan.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
malo si previse strog, rijetki su danas da imaju toliko slab pc da im se sporije ucitava stranica, a i internet je na zadovoljavajucem nivou, al kako god
I moj avatar nijedan nije bio veći od 100 kb, ako ste imali problema zbog učitavanja stranice to je zbog onih od 1 mb i više, jer neki stavljaju slike veće rezolucije od 1204 x 1000 itd...
meni zna štekati, a sumnjam da imam najgori računar ili internet od svih forumaša.QUARESMA 18<<< je napisao/la:malo si previse strog, rijetki su danas da imaju toliko slab pc da im se sporije ucitava stranica, a i internet je na zadovoljavajucem nivou, al kako god
Pitanje:
Moze li se odredjenom forumasu zabraniti jednostavno pisanje na odredjenoj temi?
Konkretno me zanima zbog onog trola Reufa a.k.a. Zabca.
Klinjo svako malo dodje na temu o engleskoj ligi i trubi kako je spanska jaca. I tako da iznemglosti. Pljulje, provocira, omalovazava i slicno. Posto je ocilgedno da doticnom banana ne pomaze, mislio sam da je ovo moguce rjesenje. Meni ne smetaju te fore, dok god su umjerene. Malo podbadanja u sport mora postojati. Ali ono je pretjerivanje. Minira svaku konstruktivnu raspravu, pa i za*ebanciju, na toj temi. Samom svojom pojavom.
Ovo je ipak sportski forum.
Hvala.
Moze li se odredjenom forumasu zabraniti jednostavno pisanje na odredjenoj temi?
Konkretno me zanima zbog onog trola Reufa a.k.a. Zabca.
Klinjo svako malo dodje na temu o engleskoj ligi i trubi kako je spanska jaca. I tako da iznemglosti. Pljulje, provocira, omalovazava i slicno. Posto je ocilgedno da doticnom banana ne pomaze, mislio sam da je ovo moguce rjesenje. Meni ne smetaju te fore, dok god su umjerene. Malo podbadanja u sport mora postojati. Ali ono je pretjerivanje. Minira svaku konstruktivnu raspravu, pa i za*ebanciju, na toj temi. Samom svojom pojavom.
Ovo je ipak sportski forum.
Hvala.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
To tehnički nije izvodljivo, ali će sad dobiti upozorenje da popusti sa Španijom na temi o engleskoj. Ako ne ohladi, molim "Engleze" da mi jave da mu uručim trajni ban.
OK, hvala.
Nesto se bas i ne kontam u forume, pa sam pitao da li moze.
Nesto se bas i ne kontam u forume, pa sam pitao da li moze.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.