Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Stivi_Dzi » 10 dec 2011, 21:48

Tek sad primjeti da ovaj ima Sheldona na avataru :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 dec 2011, 23:43

Dr. Sheldon Cooper. Oh, my God, what is wrong with you, people?
#divovi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2011, 19:30

moustapha je napisao/la:Dr. Sheldon Cooper. Oh, my God, what is wrong with you, people?
Bazzinga ! :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 dec 2011, 01:43

Dobio sam upozorenje od moderatora zbog mijenjanja naslova u određenoj temi iako ja lično ne mijenjam naslove iste jer nemam nikakvog razloga za to.Primjetio sam jedino da se to dešava samo onda kada šaljem postove sa mobitela ali i onda ne diram naslov.Ovo sam napisao samo iz razloga da objasnim da ništa ne diram ali se to dešava i ispada onda da sam spamer.Poslao sam preko p.p. slično jednom moderatoru ali tamo poruke prolaze veoma sporo tek nakon dan-dva.Hvala unaprijed na razumijevanju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 25 dec 2011, 04:31

Mancini je napisao/la:Dobio sam upozorenje od moderatora zbog mijenjanja naslova u određenoj temi iako ja lično ne mijenjam naslove iste jer nemam nikakvog razloga za to.Primjetio sam jedino da se to dešava samo onda kada šaljem postove sa mobitela ali i onda ne diram naslov.Ovo sam napisao samo iz razloga da objasnim da ništa ne diram ali se to dešava i ispada onda da sam spamer.Poslao sam preko p.p. slično jednom moderatoru ali tamo poruke prolaze veoma sporo tek nakon dan-dva.Hvala unaprijed na razumijevanju.
Imal kakvih duhova u blizini tvog prebivalista ?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 25 dec 2011, 13:16

:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 dec 2011, 15:54

Reuf je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Dobio sam upozorenje od moderatora zbog mijenjanja naslova u određenoj temi iako ja lično ne mijenjam naslove iste jer nemam nikakvog razloga za to.Primjetio sam jedino da se to dešava samo onda kada šaljem postove sa mobitela ali i onda ne diram naslov.Ovo sam napisao samo iz razloga da objasnim da ništa ne diram ali se to dešava i ispada onda da sam spamer.Poslao sam preko p.p. slično jednom moderatoru ali tamo poruke prolaze veoma sporo tek nakon dan-dva.Hvala unaprijed na razumijevanju.
Imal kakvih duhova u blizini tvog prebivalista ?
Nema nikakvih duhova ali ima upozorenja,kao ja nekakav spamer! :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 dec 2011, 17:41

Zašto mi je avatar uklonjen? :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 dec 2011, 19:18

pišanje po grbovima ili bilo kakvo drugo vrijeđanje kroz avatare i potpise je odavno zabranjeno.

još ću jednom napomenuti da se ne želimo konstatno sa istim forumašima naduravati oko avatara, animacija u avatarima isl. Ko bude krajnje uporan, gubi pravo korištenja bilo kakvog avatara. Danas je to Stivi_Dzi.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 dec 2011, 19:21

pu :evil: morel ta se zabrana kako skinut ? Necu vise, obecavam :)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 dec 2011, 19:24

trebao si misliti o tome nakon što sam ti prvih 10-15 puta uklonio animaciju i zamolio bar 300 puta da se više ne stavlja.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 29 dec 2011, 19:40

Neka,neka hoce oni omalovazavati druge klubove :lol:

Sad sto se buni jos mu i potpis izbrisi :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 30 dec 2011, 00:19

admin je napisao/la:trebao si misliti o tome nakon što sam ti prvih 10-15 puta uklonio animaciju i zamolio bar 300 puta da se više ne stavlja.
Nisam znao dok mi prvi put nisi reko da je zabranjeno, a poslije toga sam vidio animirane avatare kod drugih forumasa pa sam mislio da to vise nije zabranjeno.

P.S: Ja sam samo jednom vidio da si zamolio da se ne stavlja a ne 300 puta, što sam ja poštovao dok nisam vidio kod drugih.

@Emir_Zenica takvih avatara kod mene nikad nije bilo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 dec 2011, 09:04

nadam se da će sada drugi vidjeti od tebe, pa da ću riješiti slične probleme.

a možeš pokušati da razgovaraš sa tim koji drugim od kojih si vidio da idu animacije. možda ti oni mogu vratiti avatar, obzirom da se njihova očigledno pika na ovom forumu. ;)

inače, izbacivanje animacija nije neki moj hir. često stavljate ogromne fajlove koji se onda smanje u prozor za avatar, pa šteka učitavanje stranice. ili ometate učitavanje za korisnike sa slabijim računarima. Cilj nam je da što više osoba može nesmetano učestvovati u diskusijama, a avatar je samo ukras, nije obavezan.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 dec 2011, 19:31

malo si previse strog, rijetki su danas da imaju toliko slab pc da im se sporije ucitava stranica, a i internet je na zadovoljavajucem nivou, al kako god

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 02 jan 2012, 11:55

I moj avatar nijedan nije bio veći od 100 kb, ako ste imali problema zbog učitavanja stranice to je zbog onih od 1 mb i više, jer neki stavljaju slike veće rezolucije od 1204 x 1000 itd...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 jan 2012, 12:29

QUARESMA 18<<< je napisao/la:malo si previse strog, rijetki su danas da imaju toliko slab pc da im se sporije ucitava stranica, a i internet je na zadovoljavajucem nivou, al kako god
meni zna štekati, a sumnjam da imam najgori računar ili internet od svih forumaša.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 03 jan 2012, 10:17

Pitanje:
Moze li se odredjenom forumasu zabraniti jednostavno pisanje na odredjenoj temi?

Konkretno me zanima zbog onog trola Reufa a.k.a. Zabca.
Klinjo svako malo dodje na temu o engleskoj ligi i trubi kako je spanska jaca. I tako da iznemglosti. Pljulje, provocira, omalovazava i slicno. Posto je ocilgedno da doticnom banana ne pomaze, mislio sam da je ovo moguce rjesenje. Meni ne smetaju te fore, dok god su umjerene. Malo podbadanja u sport mora postojati. Ali ono je pretjerivanje. Minira svaku konstruktivnu raspravu, pa i za*ebanciju, na toj temi. Samom svojom pojavom.
Ovo je ipak sportski forum.

Hvala.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 jan 2012, 10:26

To tehnički nije izvodljivo, ali će sad dobiti upozorenje da popusti sa Španijom na temi o engleskoj. Ako ne ohladi, molim "Engleze" da mi jave da mu uručim trajni ban.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 03 jan 2012, 10:28

OK, hvala.
Nesto se bas i ne kontam u forume, pa sam pitao da li moze.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.