FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rioo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rioo » 25 dec 2011, 01:03

Rioo je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Pozdrav manijaci,upravo sam cafe baru street u Modriči vidio vaseg stopera Bogičevića kako uziva u drustvu ispred atraktivne striptizete.Lijepo i pametno iskoristava odmor.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pametan covjek uziva max. zna sta valja :mrgreen:
uziva mu i zena kod kuce :lol:[/quote]

ma znam sve, samo necu javno da pricam ma neka ga nije ni prvi ni zadnji :lol: :mrgreen:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 25 dec 2011, 01:47

Rioo je napisao/la:
Rioo je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Pozdrav manijaci,upravo sam cafe baru street u Modriči vidio vaseg stopera Bogičevića kako uziva u drustvu ispred atraktivne striptizete.Lijepo i pametno iskoristava odmor.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pametan covjek uziva max. zna sta valja :mrgreen:
uziva mu i zena kod kuce :lol:
ma znam sve, samo necu javno da pricam ma neka ga nije ni prvi ni zadnji :lol: :mrgreen:[/quote]

Necu ni ja vise :mrgreen:

Bogi ako citas ne zamjeri,nisam ja sam,Jadranke mi :(
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 dec 2011, 02:36

Zeljo.ba je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Da vam prijavim :mrgreen: Nyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste... :D
Imaju ljudi para mogu piti 3 noci i 3 dana :mrgreen: A igraci sarajeva mogu samo prosetat parkom na -16 s kokicama u ruci :mrgreen:
Bgm nasi svaku subotu flasa Jack i Ballantinesa i to znaju po Bosni (160km jack) :mrgreen: pa vi vidite ...Najgora je Mirzeta Zalizičkić taj milju izvali ... Da ne bude totalni offtopić imal kod vas kakvih aktivnosti u vezi transfera :)

Avax
Kontakt:

Post Postao/la Avax » 25 dec 2011, 09:58

Rioo je napisao/la: nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
ja necu reci da ti lazes,ali upravo je suprotno,i istina je da bucana svi gotive i vole,iako i nije bog zna sta pokazao do sada,medjutim omiljen je medju navijacima,cak ga i jezgro lesinara voli koliko ja znam,ne daj boze da ga neko vrijedja na vjerskoj osnovi,pa onda bi se i avduka morao buniti,a avduka je bog u borcu.ne vidim razlog da on prica takve lazi....ali dobro

DANDY
Kontakt:

...?

Post Postao/la DANDY » 25 dec 2011, 10:16

Nemanja Bilbija izgleda na transfer listi u Vojvodini.

pabizo
Kontakt:

Re: ...?

Post Postao/la pabizo » 25 dec 2011, 10:32

DANDY je napisao/la:Nemanja Bilbija izgleda na transfer listi u Vojvodini.
Ja nacuo po carsiji da pregovara sa OLIMPICOM,,,,,,

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 25 dec 2011, 12:43

slika
Nek je sa srećom ! :mrgreen:
TM87

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 dec 2011, 12:47

udavio se šef :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 dec 2011, 12:48

mlada trbuscic mali ima :mrgreen: good job Benjo :mrgreen:
Sretno i sve najbolje
i
svim navijacima katolicke vjeroispovjesti sretan bozic
NO PYRO NO PARTY

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 dec 2011, 12:52

Rioo je napisao/la:nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
Svejedno da li govoris istinu ili ne, mislim da ovo prelazi granice. Hocu reci, ovo bas i nije za foruma. Ni mnogo manje stvari koje ti (navodno) neki igrac privatno kaze nisu za foruma.
(moje misljenje)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 dec 2011, 12:54

Pazi šefa jest napunio usta i sulfira crnki do sebe šta da proba. :D

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 dec 2011, 12:59

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Zeljo.ba je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Da vam prijavim :mrgreen: Nyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste... :D
Imaju ljudi para mogu piti 3 noci i 3 dana :mrgreen: A igraci sarajeva mogu samo prosetat parkom na -16 s kokicama u ruci :mrgreen:
Bgm nasi svaku subotu flasa Jack i Ballantinesa i to znaju po Bosni (160km jack) :mrgreen: pa vi vidite ...Najgora je Mirzeta Zalizičkić taj milju izvali ... Da ne bude totalni offtopić imal kod vas kakvih aktivnosti u vezi transfera :)

Ma nista braca, nece niko da dodje, svi kod vas igraci odose, pusti te i nama kojeg igraca hehe

smao nagadjanja za sad bracika, al sad ce da se zahukta masina :D

p.s nadam se jednom dobrom transferu :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 dec 2011, 13:10

voltron30 je napisao/la:Pazi šefa jest napunio usta i sulfira crnki do sebe šta da proba. :D
kaže njoj šef: Uzmi bureka dobar je pravo :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

herbion
Kontakt:

Re: ...?

Post Postao/la herbion » 25 dec 2011, 13:24

pabizo je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Nemanja Bilbija izgleda na transfer listi u Vojvodini.
Ja nacuo po carsiji da pregovara sa OLIMPICOM,,,,,,
Nemoj lupati,Olimpic taj igrac uopste ne zanima kao ni Zuzinov kojeg novinari preko nas napumpavaju im cijene.

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 25 dec 2011, 14:43

bagrcavi je napisao/la:
harson je napisao/la:ma kakav bucan ne zna on igrat da zna vec bi igrao u celiku
dobro si. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sve sami znalci u čeliku
eto neka su kod vas znalci oni bas fino produ u evropi sa 5,6,4.......golova uh zaboravi i 7

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 dec 2011, 14:51

harson je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
harson je napisao/la:ma kakav bucan ne zna on igrat da zna vec bi igrao u celiku
dobro si. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sve sami znalci u čeliku
eto neka su kod vas znalci oni bas fino produ u evropi sa 5,6,4.......golova uh zaboravi i 7
Šta je to Evropa? Postavi sebi i takvim navijačima kao što si ti ovo pitanje, pa onda dođi da troluješ ovu temu.

mirsoalfakat
Kontakt:

Post Postao/la mirsoalfakat » 25 dec 2011, 14:59

oženio nam se i ČOLA :) Nek mu je sa srecom :D

slika

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 25 dec 2011, 15:06

Merry Christmas svim Manijacima katolicima !
Osim - drugo ime za Želju !

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 25 dec 2011, 16:09

Avax je napisao/la:
Rioo je napisao/la: nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
ja necu reci da ti lazes,ali upravo je suprotno,i istina je da bucana svi gotive i vole,iako i nije bog zna sta pokazao do sada,medjutim omiljen je medju navijacima,cak ga i jezgro lesinara voli koliko ja znam,ne daj boze da ga neko vrijedja na vjerskoj osnovi,pa onda bi se i avduka morao buniti,a avduka je bog u borcu.ne vidim razlog da on prica takve lazi....ali dobro
:lol: :lol: jedan post !? mislis da cu ti odg. ?? daj molim te ... :lol: :mrgreen:

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 25 dec 2011, 16:14

SamoZeljo je napisao/la:
Rioo je napisao/la:nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
Svejedno da li govoris istinu ili ne, mislim da ovo prelazi granice. Hocu reci, ovo bas i nije za foruma. Ni mnogo manje stvari koje ti (navodno) neki igrac privatno kaze nisu za foruma.
(moje misljenje)
cuj da li govoris istinu ili ne !? druze fudbalere koji su prosli zadnjih deset godina kroz Želju znam ih u dushu i kako disu, sta prelazi granice ? ovo je sve ok. ne stavljam slike derneka na kojem se provode (sto pojedinci cine) pa onda ispadnu price kako se opijaju itd., druga slika Čolićeve svadbe je skinuta sa njegovog fb. profila da li momak uopste zna za to? da li se slozio s tim? to je kradja i zadiranje u privatnost, a to sto ja kazem sto vecina nas zna ne vidim nikakav problem vjeruj mi ... :) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, perodeformero i 65 gostiju.