Rioo je napisao/la:
nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
ja necu reci da ti lazes,ali upravo je suprotno,i istina je da bucana svi gotive i vole,iako i nije bog zna sta pokazao do sada,medjutim omiljen je medju navijacima,cak ga i jezgro lesinara voli koliko ja znam,ne daj boze da ga neko vrijedja na vjerskoj osnovi,pa onda bi se i avduka morao buniti,a avduka je bog u borcu.ne vidim razlog da on prica takve lazi....ali dobro