Bgm nasi svaku subotu flasa Jack i Ballantinesa i to znaju po Bosni (160km jack)Zeljo.ba je napisao/la:Imaju ljudi para mogu piti 3 noci i 3 danaHZ_ilidzaa je napisao/la:Da vam prijavimNyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste...
A igraci sarajeva mogu samo prosetat parkom na -16 s kokicama u ruci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ja necu reci da ti lazes,ali upravo je suprotno,i istina je da bucana svi gotive i vole,iako i nije bog zna sta pokazao do sada,medjutim omiljen je medju navijacima,cak ga i jezgro lesinara voli koliko ja znam,ne daj boze da ga neko vrijedja na vjerskoj osnovi,pa onda bi se i avduka morao buniti,a avduka je bog u borcu.ne vidim razlog da on prica takve lazi....ali dobroRioo je napisao/la: nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
...?
Nemanja Bilbija izgleda na transfer listi u Vojvodini.
Re: ...?
Ja nacuo po carsiji da pregovara sa OLIMPICOM,,,,,,DANDY je napisao/la:Nemanja Bilbija izgleda na transfer listi u Vojvodini.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mlada trbuscic mali ima
good job Benjo
Sretno i sve najbolje
i
svim navijacima katolicke vjeroispovjesti sretan bozic
Sretno i sve najbolje
i
svim navijacima katolicke vjeroispovjesti sretan bozic
NO PYRO NO PARTY
Svejedno da li govoris istinu ili ne, mislim da ovo prelazi granice. Hocu reci, ovo bas i nije za foruma. Ni mnogo manje stvari koje ti (navodno) neki igrac privatno kaze nisu za foruma.Rioo je napisao/la:nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
(moje misljenje)
Pazi šefa jest napunio usta i sulfira crnki do sebe šta da proba. 
HZ_ilidzaa je napisao/la:Bgm nasi svaku subotu flasa Jack i Ballantinesa i to znaju po Bosni (160km jack)Zeljo.ba je napisao/la:Imaju ljudi para mogu piti 3 noci i 3 danaHZ_ilidzaa je napisao/la:Da vam prijavimNyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste...
A igraci sarajeva mogu samo prosetat parkom na -16 s kokicama u ruci
pa vi vidite ...Najgora je Mirzeta Zalizičkić taj milju izvali ... Da ne bude totalni offtopić imal kod vas kakvih aktivnosti u vezi transfera
Ma nista braca, nece niko da dodje, svi kod vas igraci odose, pusti te i nama kojeg igraca hehe
smao nagadjanja za sad bracika, al sad ce da se zahukta masina
p.s nadam se jednom dobrom transferu
Razumijes ti mene burazere moj 
kaže njoj šef: Uzmi bureka dobar je pravovoltron30 je napisao/la:Pazi šefa jest napunio usta i sulfira crnki do sebe šta da proba.
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: ...?
Nemoj lupati,Olimpic taj igrac uopste ne zanima kao ni Zuzinov kojeg novinari preko nas napumpavaju im cijene.pabizo je napisao/la:Ja nacuo po carsiji da pregovara sa OLIMPICOM,,,,,,DANDY je napisao/la:Nemanja Bilbija izgleda na transfer listi u Vojvodini.
eto neka su kod vas znalci oni bas fino produ u evropi sa 5,6,4.......golova uh zaboravi i 7bagrcavi je napisao/la:dobro si.harson je napisao/la:ma kakav bucan ne zna on igrat da zna vec bi igrao u celiku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve sami znalci u čeliku
Šta je to Evropa? Postavi sebi i takvim navijačima kao što si ti ovo pitanje, pa onda dođi da troluješ ovu temu.harson je napisao/la:eto neka su kod vas znalci oni bas fino produ u evropi sa 5,6,4.......golova uh zaboravi i 7bagrcavi je napisao/la:dobro si.harson je napisao/la:ma kakav bucan ne zna on igrat da zna vec bi igrao u celiku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve sami znalci u čeliku
-
mirsoalfakat
- Kontakt:
oženio nam se i ČOLA
Nek mu je sa srecom 

Avax je napisao/la:ja necu reci da ti lazes,ali upravo je suprotno,i istina je da bucana svi gotive i vole,iako i nije bog zna sta pokazao do sada,medjutim omiljen je medju navijacima,cak ga i jezgro lesinara voli koliko ja znam,ne daj boze da ga neko vrijedja na vjerskoj osnovi,pa onda bi se i avduka morao buniti,a avduka je bog u borcu.ne vidim razlog da on prica takve lazi....ali dobroRioo je napisao/la: nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
cuj da li govoris istinu ili ne !? druze fudbalere koji su prosli zadnjih deset godina kroz Želju znam ih u dushu i kako disu, sta prelazi granice ? ovo je sve ok. ne stavljam slike derneka na kojem se provode (sto pojedinci cine) pa onda ispadnu price kako se opijaju itd., druga slika Čolićeve svadbe je skinuta sa njegovog fb. profila da li momak uopste zna za to? da li se slozio s tim? to je kradja i zadiranje u privatnost, a to sto ja kazem sto vecina nas zna ne vidim nikakav problem vjeruj mi ...SamoZeljo je napisao/la:Svejedno da li govoris istinu ili ne, mislim da ovo prelazi granice. Hocu reci, ovo bas i nije za foruma. Ni mnogo manje stvari koje ti (navodno) neki igrac privatno kaze nisu za foruma.Rioo je napisao/la:nemoj djetetom da ti se kunem bezveze, njemu je puko film u Borcu na susretu sa Željom kad je onaj belaj bio, j... su mu majku Tursku vrijedjali ga jos kad je u javnost trener tadasnji izjavio kako je Šipovac bio protiv dolaska Bučana jer je Bošnjak, Bučan je u Sarajevu na odmoru i sretnem ga preksinoc u Importane Centru pozdravim se njim i fino ga pitam imali ista od dolaska u Želju kaze covjek meni ovako istim rijecima "Platio bi odredjen isnos za slobodne papire i dosao bu u Želju pa makar pod istim uslovima kao i prije dvije godine" i !?? nezadovoljan je kako u klubu tako i u gradu gdje živi pa balavac mu je neki prije mjesec dana na ulici dobacio "djesi balijo" !?, do pocetka sezone je jos tri mjeseca ba vrijeme ce pokazati bgm ...
(moje misljenje)
FOTO: Crtice iz historije - nikom te ne damo
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/fot ... te-ne-damo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/fot ... te-ne-damo" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.