FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FOTO: Crtice iz historije - nikom te ne damo
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/fot ... te-ne-damo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/fot ... te-ne-damo" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Šta je to Evropa? Postavi sebi i takvim navijačima kao što si ti ovo pitanje, pa onda dođi da troluješ ovu temu.[/quote]harson je napisao/la:eto neka su kod vas znalci oni bas fino produ u evropi sa 5,6,4.......golova uh zaboravi i 7bagrcavi je napisao/la:dobro si.harson je napisao/la:ma kakav bucan ne zna on igrat da zna vec bi igrao u celiku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve sami znalci u čeliku
Pa bolje ne igrat u Europi neg se ocrnit.....
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- samir_tm87
- Kontakt:
bolje se crnit nego od iduce sezone igrat u prvoj ligi federacije
Ne rise zivota ti,svi koji tako pricate bi prvi dali guze da vam klub igra evropuFkr.87 je napisao/la: Pa bolje ne igrat u Europi neg se ocrnit.....
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svi vi imate nesto protiv evrope , a kao sto ludlo rece supka bi dali da vam klub igra evropu i da saznate kakav je osjecaj tih dana 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jesmo primali u drugom pretkolu i pet i sest komada, ali smo isto tako izabcivali ekipe koji ma je budzet minum 20 puta veci od nas, a ukucajte uspjehe Sheriffa predhodni godina s kim su igrali i dokle su dolazili u Evropi.
Nemojte se samo hvatati Maccabija, recite nam sta je bilo prije toga ?
Da vam postavi neko klip i atmosferu s te utakmice, pa da se i dalje tjesite da mozete to nekad
Nemojte se samo hvatati Maccabija, recite nam sta je bilo prije toga ?
Da vam postavi neko klip i atmosferu s te utakmice, pa da se i dalje tjesite da mozete to nekad

Potpis!
Onda vama preporucujem da ispadnete u Prvu Ligu Federacije. Valjda je to po toj logici bolje nego da se brukate i primate po 4 komada u prvom poluvremenu pa vas onda Zeljo postedi u drugom, inace bi bruka bila veca.Fkr.87 je napisao/la:Pa bolje ne igrat u Europi neg se ocrnit.....
Zeljo : Sloboda 4:0
(rezultat prvog poluvremena a u drugom smo pod rucnom igrali i opet niste dali nijedan gol)
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Može li neko da mi posalje sliku one sive dukserice piše 1921 

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ala_juve_tm87 je napisao/la:Može li neko da mi posalje sliku one sive dukserice piše 1921

Za zivot cijeli!
A sto vas uvijek puknemo kod kuce? Sta je bilo prosle sezone? 0-1 na Grbavici i to bi bilo 0-3 da nas je sreca malo pratila.. jednom izgubimo i to sa juniorima i ti se nadjes tu nesto pricat.. pssstSamoZeljo je napisao/la:Onda vama preporucujem da ispadnete u Prvu Ligu Federacije. Valjda je to po toj logici bolje nego da se brukate i primate po 4 komada u prvom poluvremenu pa vas onda Zeljo postedi u drugom, inace bi bruka bila veca.Fkr.87 je napisao/la:Pa bolje ne igrat u Europi neg se ocrnit.....
(rezultat prvog poluvremena a u drugom smo pod rucnom igrali i opet niste dali nijedan gol)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vi ste trenutno najbolji u ligi, sirom poznati po svojoj leprsavoj igri koja mami uzdahe sa tribina, na stadionu bude nekih 100-200 gledalaca, ali to su oni istinski zaljubljenici u ovu igru, koji znaju prepoznati prave poteze, trenutno ste u maloj rezultatskoj krizi, pa imate svega 16 bodova, ali uz pomoc svojih vjernih navijaca, Sloboda ce se u drugom dijelu spasiti kao i ko zna koji put do sad i naravno igrat ce evropu, nadam se sa malo vise uspjeha nego u dosadasnja 2 pokusaja i to oba u tada super jakom intertoto kupu, nema veze sto je to bilo prije 8 godina, ipak ste ga igrali, i da ne zaboravim sve ovo nabrojano vas cini, ako ne najboljim, onda sigurno, najneugodnijim timom u ovoj ekstra jakoj premier ligi BiH, lijep pozdravFkr.87 je napisao/la:A sto vas uvijek puknemo kod kuce? Sta je bilo prosle sezone? 0-1 na Grbavici i to bi bilo 0-3 da nas je sreca malo pratila.. jednom izgubimo i to sa juniorima i ti se nadjes tu nesto pricat.. pssstSamoZeljo je napisao/la:Onda vama preporucujem da ispadnete u Prvu Ligu Federacije. Valjda je to po toj logici bolje nego da se brukate i primate po 4 komada u prvom poluvremenu pa vas onda Zeljo postedi u drugom, inace bi bruka bila veca.Fkr.87 je napisao/la:Pa bolje ne igrat u Europi neg se ocrnit.....
Za zivot cijeli!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ima li ikakvih novosti za generalnog sponzora??? jer ga nemamo!!!
Edit: iako imamo fabriku duhana Sarajevo -samo jer daje malo vise para od ostalih al oficijelno nije glavni sponzor bar je buki to rekao... bilo bi dobro kakvog jakog sponzora naci tipa telekom ili sta strano... simens,samsung,nokia,durex ako treba xD
Edit: iako imamo fabriku duhana Sarajevo -samo jer daje malo vise para od ostalih al oficijelno nije glavni sponzor bar je buki to rekao... bilo bi dobro kakvog jakog sponzora naci tipa telekom ili sta strano... simens,samsung,nokia,durex ako treba xD
Zamisli da nam na dresovima pise DUREX hahaha LOLjug-onostalgicar je napisao/la:ima li ikakvih novosti za generalnog sponzora??? jer ga nemamo!!!

(za pare naravno nisam protiv)
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
to bi bilo i simbolicno (glavni .ebaci u ligi xD) ma mislim da je glupo da na dresovima pise ime jednog od proizvoda a ne ime firme koja je brand... treba da pise fabrika duhana Sarajevo...SamoZeljo je napisao/la:Zamisli da nam na dresovima pise DUREX hahaha LOLjug-onostalgicar je napisao/la:ima li ikakvih novosti za generalnog sponzora??? jer ga nemamo!!!
Edit: iako imamo fabriku duhana Sarajevo -samo jer daje malo vise para od ostalih al oficijelno nije glavni sponzor bar je buki to rekao... bilo bi dobro kakvog jakog sponzora naci tipa telekom ili sta strano... simens,samsung,nokia,durex ako treba xD![]()
![]()
Ovo je neko napravio u ps, tako da sumnjam da će se ova dukserica raditi u udruženju.Možda neko sebi napravi ovu duksericu, ali udruženje sad za sad neće.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ala_juve_tm87 je napisao/la:Može li neko da mi posalje sliku one sive dukserice piše 1921
DRUG NEBI TI PUNCA
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Nije to bitno toliko, bitno je da se pare uzimaju. Sjeti se da je recimo i Wolfsburgu jedno vrijeme pisalo POLOjug-onostalgicar je napisao/la:to bi bilo i simbolicno (glavni .ebaci u ligi xD) ma mislim da je glupo da na dresovima pise ime jednog od proizvoda a ne ime firme koja je brand... treba da pise fabrika duhana Sarajevo...SamoZeljo je napisao/la:Zamisli da nam na dresovima pise DUREX hahaha LOLjug-onostalgicar je napisao/la:ima li ikakvih novosti za generalnog sponzora??? jer ga nemamo!!!
Edit: iako imamo fabriku duhana Sarajevo -samo jer daje malo vise para od ostalih al oficijelno nije glavni sponzor bar je buki to rekao... bilo bi dobro kakvog jakog sponzora naci tipa telekom ili sta strano... simens,samsung,nokia,durex ako treba xD![]()
![]()

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Tu se vec ne slazem jer u ovom slucaju ime fabrike i ime proizvoda nije isto a poznato je da je u pitanju noviji proizvod koji treba da se probije na trziste. Mislim da je u ovom slucaju pametnije reklamirati proizvod a ne ime fabrike (koja i ne mora biti veci brand od proizvoda, primjer Marlboro).jug-onostalgicar je napisao/la:to bi bilo i simbolicno (glavni .ebaci u ligi xD) ma mislim da je glupo da na dresovima pise ime jednog od proizvoda a ne ime firme koja je brand... treba da pise fabrika duhana Sarajevo...SamoZeljo je napisao/la:Zamisli da nam na dresovima pise DUREX hahaha LOLjug-onostalgicar je napisao/la:ima li ikakvih novosti za generalnog sponzora??? jer ga nemamo!!!
![]()
Vecina ljudi nikad nije znala ko proizvodi Marlboro a skoro niko vise ne zna ko ga sada proizvodi. Prije je bio Philip Morris a od nedavno se ta firma razdvojila u dva dijela pa je Marlboro dosao u ruke Altria Group. To je fabrikant koji proizvodi Marlboro. Ne mislim da je pametnije reklamirati Altria Group a ne Marlboro.

P.S. Najbitnije je da konacno nadjemo sponzora, makar to bila neka Sljivovica.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
postojala je mogucnost, ali cini mi se vise ne postoji, ova dukserica se ja mislim nece pravitibagrcavi je napisao/la:Ovo je neko napravio u ps, tako da sumnjam da će se ova dukserica raditi u udruženju.Možda neko sebi napravi ovu duksericu, ali udruženje sad za sad neće.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ala_juve_tm87 je napisao/la:Može li neko da mi posalje sliku one sive dukserice piše 1921
Za zivot cijeli!
cuj jedan post?Rioo je napisao/la:![]()
jedan post !? mislis da cu ti odg. ?? daj molim te ...
![]()