FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kraj godine za pamćenje
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/kra ... a-pamcenje" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/kra ... a-pamcenje" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
...?
Što se tiče generalnog sponzora mislim da če to malo teže iči,ipak 500000 km koliko treba taj neko za godinu je ogromna cifra.Mislim da nema te firme koja bi u sadašnje vrijeme bila spremna da izdvoji pola miliona godišnje.Tako da je to osnovni razlog zašto nemamo generalnog sponzora.
-
- Kontakt:
Sta ima veze za kondome,kad Juventus moze reklamirati kolace i bagere,mozete i vi kondome 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Stoper iz Toga,32 nastupa za A,27 godina, bi trebao doći na probu,bio član Toga na Afričkom kupu 2010!
eto,opletite,tražite,zabavite se

Einigkeit und Recht und Freiheit
ovaj ce uz nijemu ako produzi ciniti betonsku zadnju liniju znaci bogi-togo ...nema dalje !domorocki je napisao/la:Stoper iz Toga,32 nastupa za A,27 godina, bi trebao doći na probu,bio član Toga na Afričkom kupu 2010!
------------------------------------------------------------------------------nyema-
- KB-TM87
- Kontakt:
Dare Nimombe 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Izgleda da dva najveća kluba grada Sarajeva nastavljaju raditi ozbiljno. Željo je prvi i sprema iznenađenja s pojačanjima, a vidim i Olimpic radi dobre stvari. Valjda će i treći sarajevski klub dovesti pojačanje poput nekog Durakovića ili nešto slično. Gdje padoše ljudi moji:)
lakovic je napisao/la:Izgleda da dva najveća kluba grada Sarajeva nastavljaju raditi ozbiljno. Željo je prvi i sprema iznenađenja s pojačanjima, a vidim i Olimpic radi dobre stvari. Valjda će i treći sarajevski klub dovesti pojačanje poput nekog Durakovića ili nešto slično. Gdje padoše ljudi moji:)

De ba, odvadi malo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedino ovaj opisu odgovara http://en.wikipedia.org/wiki/Abdoul-Gafar_Mamah" onclick="window.open(this.href);return false;domorocki je napisao/la:Stoper iz Toga,32 nastupa za A,27 godina, bi trebao doći na probu,bio član Toga na Afričkom kupu 2010!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Preko Zebe nesto aaSarajlijc@ je napisao/la:Jedino ovaj opisu odgovara http://en.wikipedia.org/wiki/Abdoul-Gafar_Mamah" onclick="window.open(this.href);return false;domorocki je napisao/la:Stoper iz Toga,32 nastupa za A,27 godina, bi trebao doći na probu,bio član Toga na Afričkom kupu 2010!

- SarajlijaTM
ovaj cadjo igra u serifu,nesto mi tu smrdinime_tm87 je napisao/la:Preko Zebe nesto aaSarajlijc@ je napisao/la:Jedino ovaj opisu odgovara http://en.wikipedia.org/wiki/Abdoul-Gafar_Mamah" onclick="window.open(this.href);return false;domorocki je napisao/la:Stoper iz Toga,32 nastupa za A,27 godina, bi trebao doći na probu,bio član Toga na Afričkom kupu 2010!

http://www.fc-sheriff.com/eng/team/our_ ... /player/20
nešto mi ovaj nizak za štopera 174 cm ,67 kg
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nesto mi tu sumnjivo, 32 nastupa za reprezentaciju Toga, bio na Africkom kupu nacija, a opet na probu da dolazidomorocki je napisao/la:Stoper iz Toga,32 nastupa za A,27 godina, bi trebao doći na probu,bio član Toga na Afričkom kupu 2010!
Za zivot cijeli!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nastupao je i za Olimpijsku i A,ovaj broj od 32 i nije tako znacajan,s tim da Patrick skoro sigurno ide mogao bi nam valjati!Uglavnom nije ovaj sto ste ga pronasli ali jeste nastupao ranije za Sheriff.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nesto mi tu sumnjivo, 32 nastupa za reprezentaciju Toga, bio na Africkom kupu nacija, a opet na probu da dolazidomorocki je napisao/la:Stoper iz Toga,32 nastupa za A,27 godina, bi trebao doći na probu,bio član Toga na Afričkom kupu 2010!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Znaci ako ode Nyema a dodje taj drugi garo, opet nam ostaje prazna pozicija zadnjeg veznog...istina imamo tu relativno otpisanog Savica, pa i Stanceskog da pokriju tu poziciju (uz Svraku) al opet bi nam trebao po meni jos jedan igrac na toj poziciji.
Volim te Zeljo!!!
- eliminator
- Kontakt:
zaboravio si Zolotica, a mislim da nam je potrebniji jos jedan stoperzlatandr je napisao/la:Znaci ako ode Nyema a dodje taj drugi garo, opet nam ostaje prazna pozicija zadnjeg veznog...istina imamo tu relativno otpisanog Savica, pa i Stanceskog da pokriju tu poziciju (uz Svraku) al opet bi nam trebao po meni jos jedan igrac na toj poziciji.
Ja dobro si, Zolotic je beton igrac, a njegovo vrijeme tek dolazi, dobro si me na njega podsjetio.eliminator je napisao/la:zaboravio si Zolotica, a mislim da nam je potrebniji jos jedan stoperzlatandr je napisao/la:Znaci ako ode Nyema a dodje taj drugi garo, opet nam ostaje prazna pozicija zadnjeg veznog...istina imamo tu relativno otpisanog Savica, pa i Stanceskog da pokriju tu poziciju (uz Svraku) al opet bi nam trebao po meni jos jedan igrac na toj poziciji.
Volim te Zeljo!!!
Ja sam sad malo istrazivao i koliko vidim, jedini Togoanac koji je ikad nastupao u Sheriffu i uopste moldavskoj ligi jeste ovaj Abdoul-Gafar Mamah.bistrikboy je napisao/la:Nastupao je i za Olimpijsku i A,ovaj broj od 32 i nije tako znacajan,s tim da Patrick skoro sigurno ide mogao bi nam valjati!Uglavnom nije ovaj sto ste ga pronasli ali jeste nastupao ranije za Sheriff.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nesto mi tu sumnjivo, 32 nastupa za reprezentaciju Toga, bio na Africkom kupu nacija, a opet na probu da dolazidomorocki je napisao/la:Stoper iz Toga,32 nastupa za A,27 godina, bi trebao doći na probu,bio član Toga na Afričkom kupu 2010!
A ako nije on, moze li ime, makar na PM?
Hvala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Komi Akoiti 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, GIBRA, perodeformero, Sinfoc1986, ubipara, zeljovolimte i 49 gostiju.