Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
Kao prvo ne vrijedjaj ljude, ako drugo ti poredis jedan Lyon i jedan Hajduk, hja bih se onda zapitao koje ovdje debil ? Ibricic igra u ligi koja je za nijansu bolja od ovog naseg cemera zvanog Permier liga, a Pjanic igra u ligi koja je medju pet najboljih na svijetu, i u timu koji je bio 7 puta zaredom prvak Francuske, koji je odigrao 5 utakmica u LP, sto Ibicic i danas sanja, sto je igrao s zvijzdama koje su bile igracine Juninho, ili Bezema koje nastave karijeru u Realu itd itd. Svaka cast Ibricicu sto je napravio za nasu repku, ali ruku na srce to su bile dvije utakmice i to protiv Belgije, a protiv Irana je odigrao lose i niko nista, trenutno je bolji od njega Pjanic, ali Ibrcici ima zagarantovano svoje mjesto, pa makar Kaka i Ronaldo bili Bosnaci i Hercegovci, oni bi sjedili na klupi da bi Cirinin ljubimac mogao igrati. Ovjde niko ne zaboravlja sta je Ibricic uradio nego gledaju sta je trenutno bolje po repku, a to je da igra Pjanic jer je u formi i vise je pokazao od Ibicicia, mada tu ne treba ni Stilica zaboraviti koji je za mene zasluzio da igra u prvoj postavi i pored ove dvojece, jer konstantno pokazuje svoje fudbalsko znanje, i prosle sezone u Poljskoj ligi u do 1/8 finala Kupa Uefa, sto Ibrici i dalje sanja da ce zaigrati, on samo prica o inostranstvu a nikad da taj korak napravi, a zaboravljas i dalje da je Pjanicu 19 godina, a Ibircicu 23 godine. Sto se tice ove trojce igraca trenutno je sljedeci raspored Pjanic, Stilic pa Ibicic, no u Vire to nema veze.Minche je napisao/la:Ajd Boga vam ne serite a sta Ibra radi u Hajduku to nis, koji ste vi kreteni mislite da Ibra nije nista napravio za repeku napravio je on dosta toga ali debili to ne vide i ne cjene!!!!!!!!!
Nemoj ba Ćiru napadat, Doveo nas je da pušemo Špancima zavrat... zato tišu mišu...harinjo je napisao/la:NEZNAM JOŠ NEŠTO, MENI JE NEJASNO DA ZOVE NURKOVIĆA ZADNJA EKIPA U NAJLOŠIJOJ LIGI U EVROPI![]()
ĆIRO SAMO PO OBN TELEVIZIJI HODA PO REAYLITI ŠOU A NEGLEDA TALENTE PO EVROPI PRVO JA BI STAVIO PJANIĆA I MISIMOVIĆA ZAJEDNO TO NEMOŽE BITI LOŠE NISAM SELEKTOR OVO JE MOJE MIŠLJENE NADAM SE DA SE SLAŽETE :ugeek:
Malo nam Fali pa da se radujemo Prvom BH plasmanu na Svjetsko Prvenstvo, pa ja neznam kako ću se ponašati kad to doćekam Ako Bog Da...
Željo i samo Željo...
e niko mi nem drazi na ovom forumu od tebe , mozda rz88amerosm je napisao/la:Kao prvo ne vrijedjaj ljude, ako drugo ti poredis jedan Lyon i jedan Hajduk, hja bih se onda zapitao koje ovdje debil ? Ibricic igra u ligi koja je za nijansu bolja od ovog naseg cemera zvanog Permier liga, a Pjanic igra u ligi koja je medju pet najboljih na svijetu, i u timu koji je bio 7 puta zaredom prvak Francuske, koji je odigrao 5 utakmica u LP, sto Ibicic i danas sanja, sto je igrao s zvijzdama koje su bile igracine Juninho, ili Bezema koje nastave karijeru u Realu itd itd. Svaka cast Ibricicu sto je napravio za nasu repku, ali ruku na srce to su bile dvije utakmice i to protiv Belgije, a protiv Irana je odigrao lose i niko nista, trenutno je bolji od njega Pjanic, ali Ibrcici ima zagarantovano svoje mjesto, pa makar Kaka i Ronaldo bili Bosnaci i Hercegovci, oni bi sjedili na klupi da bi Cirinin ljubimac mogao igrati. Ovjde niko ne zaboravlja sta je Ibricic uradio nego gledaju sta je trenutno bolje po repku, a to je da igra Pjanic jer je u formi i vise je pokazao od Ibicicia, mada tu ne treba ni Stilica zaboraviti koji je za mene zasluzio da igra u prvoj postavi i pored ove dvojece, jer konstantno pokazuje svoje fudbalsko znanje, i prosle sezone u Poljskoj ligi u do 1/8 finala Kupa Uefa, sto Ibrici i dalje sanja da ce zaigrati, on samo prica o inostranstvu a nikad da taj korak napravi, a zaboravljas i dalje da je Pjanicu 19 godina, a Ibircicu 23 godine. Sto se tice ove trojce igraca trenutno je sljedeci raspored Pjanic, Stilic pa Ibicic, no u Vire to nema veze.Minche je napisao/la:Ajd Boga vam ne serite a sta Ibra radi u Hajduku to nis, koji ste vi kreteni mislite da Ibra nije nista napravio za repeku napravio je on dosta toga ali debili to ne vide i ne cjene!!!!!!!!!
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije valjda...majestic24 je napisao/la:Evo Real ponudio Sneidera i Robbena+100 mill za Pjanica..kazu da ce biti najbolji svih vremena,pa...
FK DELFIN NEUM
e jaro ipak mislim da sve ovo sto si napisao vecina stoji,znam i ja sam debil sto pisem to ali brate ne volim da se mi svi prepiremo tko je bolji vrijeme ce pokazati,i Ciro zna svoje,al svaka cast i Pjani i Ibricicu mogli su igrati ili za Cro ili Fra ali su ipako izabrali ono sto im je u srcu i ono za sta ce se boriti i ginuti.............amerosm je napisao/la:Kao prvo ne vrijedjaj ljude, ako drugo ti poredis jedan Lyon i jedan Hajduk, hja bih se onda zapitao koje ovdje debil ? Ibricic igra u ligi koja je za nijansu bolja od ovog naseg cemera zvanog Permier liga, a Pjanic igra u ligi koja je medju pet najboljih na svijetu, i u timu koji je bio 7 puta zaredom prvak Francuske, koji je odigrao 5 utakmica u LP, sto Ibicic i danas sanja, sto je igrao s zvijzdama koje su bile igracine Juninho, ili Bezema koje nastave karijeru u Realu itd itd. Svaka cast Ibricicu sto je napravio za nasu repku, ali ruku na srce to su bile dvije utakmice i to protiv Belgije, a protiv Irana je odigrao lose i niko nista, trenutno je bolji od njega Pjanic, ali Ibrcici ima zagarantovano svoje mjesto, pa makar Kaka i Ronaldo bili Bosnaci i Hercegovci, oni bi sjedili na klupi da bi Cirinin ljubimac mogao igrati. Ovjde niko ne zaboravlja sta je Ibricic uradio nego gledaju sta je trenutno bolje po repku, a to je da igra Pjanic jer je u formi i vise je pokazao od Ibicicia, mada tu ne treba ni Stilica zaboraviti koji je za mene zasluzio da igra u prvoj postavi i pored ove dvojece, jer konstantno pokazuje svoje fudbalsko znanje, i prosle sezone u Poljskoj ligi u do 1/8 finala Kupa Uefa, sto Ibrici i dalje sanja da ce zaigrati, on samo prica o inostranstvu a nikad da taj korak napravi, a zaboravljas i dalje da je Pjanicu 19 godina, a Ibircicu 23 godine. Sto se tice ove trojce igraca trenutno je sljedeci raspored Pjanic, Stilic pa Ibicic, no u Vire to nema veze.Minche je napisao/la:Ajd Boga vam ne serite a sta Ibra radi u Hajduku to nis, koji ste vi kreteni mislite da Ibra nije nista napravio za repeku napravio je on dosta toga ali debili to ne vide i ne cjene!!!!!!!!!
-
džakailibu
- Kontakt:
evo lyon reko da je to maloBIHfan je napisao/la:Nije valjda...majestic24 je napisao/la:Evo Real ponudio Sneidera i Robbena+100 mill za Pjanica..kazu da ce biti najbolji svih vremena,pa...
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Prije nismo o ovomoe mogli raspravljati pogotovo ne kada je veza u pitanju
Ali moram nesto podvuci..Pjani je 19 god....a svako ko je trenirao fudbal zna sta znace 2 god razlike za napredak a ne 4 god. koliko je on mladji od Ibricica! + on se razvija u Lyonu...a svi znamo kakva je to institucija u posljednjih 10 god.
svaka cast pa treba da budemo ponosni sto mozemo raspravljati o igracima koji je bolji ali nije to bitno koje bolji nego svi zajedno do afrike svaka cast pjani bravo majstoresencho je napisao/la:Raja znate li STA JE ODLICNO U SVEMU OVOME??Da semi raspravljamo ko je bolji izmedju ovakva 3 talenta i playmakera...+ Miske koji je svjetska klasa
![]()
Prije nismo o ovomoe mogli raspravljati pogotovo ne kada je veza u pitanju![]()
Ali moram nesto podvuci..Pjani je 19 god....a svako ko je trenirao fudbal zna sta znace 2 god razlike za napredak a ne 4 god. koliko je on mladji od Ibricica! + on se razvija u Lyonu...a svi znamo kakva je to institucija u posljednjih 10 god.
Naravno-ja bi se udarao nogom u guzicu od dragosti kad bi nam takva konkurencija bila u golmanima ili odbrani.sencho je napisao/la:Raja znate li STA JE ODLICNO U SVEMU OVOME??Da semi raspravljamo ko je bolji izmedju ovakva 3 talenta i playmakera...+ Miske koji je svjetska klasa
![]()
Prije nismo o ovomoe mogli raspravljati pogotovo ne kada je veza u pitanju![]()
Ovako Hasagic povrijedzen Spahic kartoni ili povreda i onda raaspad sistema.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
dzeko 23g,ibisevic 25g,misimovic 27g,salihovic 24g,pjanic 19g,muslimovic 28g,stilic 21g,spahic 29g......
znaci nema sekiranja..ako kojim slucajem neodemo u afriku... al posto imamo ciru skuro sam pa ovjeren da sledece godine u junu gledamo nase zmajeve na najvecoj smotri na svijetu....sledece kvalifikacije pljska i ukraina vec mogu pocet pravit kampove za bosance i hercegovce...
Odkud ti to da je Ibricic mogao igrati za Hr?Minche je napisao/la:al svaka cast i Pjani i Ibricicu mogli su igrati ili za Cro ili Fra ali su ipako izabrali ono sto im je u srcu i ono za sta ce se boriti i ginuti.............
Ibričić je iz mladog pogona tj. mlada repka BiH ga je izbacila.
koliko ja znam Ibricic se pred pocetak rata preselio u Zagreb znaci sa nekih 6,7 godina tako da sigurno ima dvojno drzavljanstvo sto znaci da je mogao igrati za njih...........Alucard je napisao/la:Odkud ti to da je Ibricic mogao igrati za Hr?Minche je napisao/la:al svaka cast i Pjani i Ibricicu mogli su igrati ili za Cro ili Fra ali su ipako izabrali ono sto im je u srcu i ono za sta ce se boriti i ginuti.............pa čovjek nema nikakve veze sa Hr. Ako si to povezao sa njegovim igranjem u HR ligi, pa onda naših pola igrača je "moglo" igrati za Tursku. Bolić, Baljić, Hasagić itd...
![]()
Ibričić je iz mladog pogona tj. mlada repka BiH ga je izbacila.
- miralem444
- Kontakt:
Ibričić je iz mladog pogona tj. mlada repka BiH ga je izbacila.[/quote]
koliko ja znam Ibricic se pred pocetak rata preselio u Zagreb znaci sa nekih 6,7 godina tako da sigurno ima dvojno drzavljanstvo sto znaci da je mogao igrati za njih...........[/quote]
dadadad..ibricic ima dvojno drzavljanstvo..ima bosansko a i hrvacko..evo uvjerite se..
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
http://www.senijadibricic.com/
Polako ja mislim da će on steći veću slavu nego i Dzeko i svi ostali........
Trenutno korisnika/ca: Alucard, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, boki86, Brokula, CAGarfia, CHR, Confiance, DanijelTZ, darker10, donCorleone1892, eaglebvb09, ELDIABLO20, exampLe., FCB1986, Google Adsense [Bot], greenwood, HalaMadrid, HariTz, harko35, Jabroni, karajlo, Kaunas, lakilone, LenyYoro15, Lynx, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Marsiano, miki09, MikiPirs, MokraKifla, moreno123, Muumii, PointBlank, PSV, resko1, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, signalidunapark, soccerfan, ubipara, ultrazonfa, VibeTribeX, Zaboljesutra, zemuntrg i 240 gostiju.