Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harinjo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la harinjo » 22 avg 2009, 23:58

NEZNAM JOŠ NEŠTO, MENI JE NEJASNO DA ZOVE NURKOVIĆA ZADNJA EKIPA U NAJLOŠIJOJ LIGI U EVROPI :mrgreen: :mrgreen: ĆIRO SAMO PO OBN TELEVIZIJI HODA PO REAYLITI ŠOU A NEGLEDA TALENTE PO EVROPI PRVO JA BI STAVIO PJANIĆA I MISIMOVIĆA ZAJEDNO TO NEMOŽE BITI LOŠE NISAM SELEKTOR OVO JE MOJE MIŠLJENE NADAM SE DA SE SLAŽETE :ugeek:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 avg 2009, 00:01

Minche je napisao/la:Ajd Boga vam ne serite a sta Ibra radi u Hajduku to nis, koji ste vi kreteni mislite da Ibra nije nista napravio za repeku napravio je on dosta toga ali debili to ne vide i ne cjene!!!!!!!!!
Kao prvo ne vrijedjaj ljude, ako drugo ti poredis jedan Lyon i jedan Hajduk, hja bih se onda zapitao koje ovdje debil ? Ibricic igra u ligi koja je za nijansu bolja od ovog naseg cemera zvanog Permier liga, a Pjanic igra u ligi koja je medju pet najboljih na svijetu, i u timu koji je bio 7 puta zaredom prvak Francuske, koji je odigrao 5 utakmica u LP, sto Ibicic i danas sanja, sto je igrao s zvijzdama koje su bile igracine Juninho, ili Bezema koje nastave karijeru u Realu itd itd. Svaka cast Ibricicu sto je napravio za nasu repku, ali ruku na srce to su bile dvije utakmice i to protiv Belgije, a protiv Irana je odigrao lose i niko nista, trenutno je bolji od njega Pjanic, ali Ibrcici ima zagarantovano svoje mjesto, pa makar Kaka i Ronaldo bili Bosnaci i Hercegovci, oni bi sjedili na klupi da bi Cirinin ljubimac mogao igrati. Ovjde niko ne zaboravlja sta je Ibricic uradio nego gledaju sta je trenutno bolje po repku, a to je da igra Pjanic jer je u formi i vise je pokazao od Ibicicia, mada tu ne treba ni Stilica zaboraviti koji je za mene zasluzio da igra u prvoj postavi i pored ove dvojece, jer konstantno pokazuje svoje fudbalsko znanje, i prosle sezone u Poljskoj ligi u do 1/8 finala Kupa Uefa, sto Ibrici i dalje sanja da ce zaigrati, on samo prica o inostranstvu a nikad da taj korak napravi, a zaboravljas i dalje da je Pjanicu 19 godina, a Ibircicu 23 godine. Sto se tice ove trojce igraca trenutno je sljedeci raspored Pjanic, Stilic pa Ibicic, no u Vire to nema veze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 avg 2009, 00:08

harinjo je napisao/la:NEZNAM JOŠ NEŠTO, MENI JE NEJASNO DA ZOVE NURKOVIĆA ZADNJA EKIPA U NAJLOŠIJOJ LIGI U EVROPI :mrgreen: :mrgreen: ĆIRO SAMO PO OBN TELEVIZIJI HODA PO REAYLITI ŠOU A NEGLEDA TALENTE PO EVROPI PRVO JA BI STAVIO PJANIĆA I MISIMOVIĆA ZAJEDNO TO NEMOŽE BITI LOŠE NISAM SELEKTOR OVO JE MOJE MIŠLJENE NADAM SE DA SE SLAŽETE :ugeek:
Nemoj ba Ćiru napadat, Doveo nas je da pušemo Špancima zavrat... zato tišu mišu...
Malo nam Fali pa da se radujemo Prvom BH plasmanu na Svjetsko Prvenstvo, pa ja neznam kako ću se ponašati kad to doćekam Ako Bog Da...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 23 avg 2009, 00:16

amerosm je napisao/la:
Minche je napisao/la:Ajd Boga vam ne serite a sta Ibra radi u Hajduku to nis, koji ste vi kreteni mislite da Ibra nije nista napravio za repeku napravio je on dosta toga ali debili to ne vide i ne cjene!!!!!!!!!
Kao prvo ne vrijedjaj ljude, ako drugo ti poredis jedan Lyon i jedan Hajduk, hja bih se onda zapitao koje ovdje debil ? Ibricic igra u ligi koja je za nijansu bolja od ovog naseg cemera zvanog Permier liga, a Pjanic igra u ligi koja je medju pet najboljih na svijetu, i u timu koji je bio 7 puta zaredom prvak Francuske, koji je odigrao 5 utakmica u LP, sto Ibicic i danas sanja, sto je igrao s zvijzdama koje su bile igracine Juninho, ili Bezema koje nastave karijeru u Realu itd itd. Svaka cast Ibricicu sto je napravio za nasu repku, ali ruku na srce to su bile dvije utakmice i to protiv Belgije, a protiv Irana je odigrao lose i niko nista, trenutno je bolji od njega Pjanic, ali Ibrcici ima zagarantovano svoje mjesto, pa makar Kaka i Ronaldo bili Bosnaci i Hercegovci, oni bi sjedili na klupi da bi Cirinin ljubimac mogao igrati. Ovjde niko ne zaboravlja sta je Ibricic uradio nego gledaju sta je trenutno bolje po repku, a to je da igra Pjanic jer je u formi i vise je pokazao od Ibicicia, mada tu ne treba ni Stilica zaboraviti koji je za mene zasluzio da igra u prvoj postavi i pored ove dvojece, jer konstantno pokazuje svoje fudbalsko znanje, i prosle sezone u Poljskoj ligi u do 1/8 finala Kupa Uefa, sto Ibrici i dalje sanja da ce zaigrati, on samo prica o inostranstvu a nikad da taj korak napravi, a zaboravljas i dalje da je Pjanicu 19 godina, a Ibircicu 23 godine. Sto se tice ove trojce igraca trenutno je sljedeci raspored Pjanic, Stilic pa Ibicic, no u Vire to nema veze.
e niko mi nem drazi na ovom forumu od tebe , mozda rz88

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 avg 2009, 00:18

Evo Real ponudio Sneidera i Robbena+100 mill za Pjanica..kazu da ce biti najbolji svih vremena,pa...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2009, 00:21

Pjana majstor, svaka cast. A dobra ponuda Reala nema sta! ! ! :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 avg 2009, 00:22

majestic24 je napisao/la:Evo Real ponudio Sneidera i Robbena+100 mill za Pjanica..kazu da ce biti najbolji svih vremena,pa...
Nije valjda... :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 23 avg 2009, 00:23

amerosm je napisao/la:
e jaro ipak mislim da sve ovo sto si napisao vecina stoji,znam i ja sam debil sto pisem to ali brate ne volim da se mi svi prepiremo tko je bolji vrijeme ce pokazati,i Ciro zna svoje,al svaka cast i Pjani i Ibricicu mogli su igrati ili za Cro ili Fra ali su ipako izabrali ono sto im je u srcu i ono za sta ce se boriti i ginuti............. ;)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2009, 00:30

Ljudi, pustite to. zar nije suludo da imamo preludo dobra imena od sredine pa gore- pa skoro po dvojicu na svaku poziciju. :D :D :P :) :lol:
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 23 avg 2009, 00:31

BIHfan je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Evo Real ponudio Sneidera i Robbena+100 mill za Pjanica..kazu da ce biti najbolji svih vremena,pa...
Nije valjda... :mrgreen:
evo lyon reko da je to malo :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2009, 00:38

Veza i napad su nam prejaki, samo u odbrani nešto neštima. Neznam koliko bi bilo dobro da Miske i Mire igraju zajedno, al možda bi ito bilo vrijedno pokušati. U svakom slučaju Pjanić je majstor kakav se rijetko rađa. Sada se kaje trenr Lyona što mu nije prošle sezone pružao priliku da igrao od početka do kraja. Vidjelo se da Juninho nemože više da gine na terenu, a mladost iz Bosne razvaljuje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 23 avg 2009, 00:45

Raja znate li STA JE ODLICNO U SVEMU OVOME?? :mrgreen: Da semi raspravljamo ko je bolji izmedju ovakva 3 talenta i playmakera...+ Miske koji je svjetska klasa 8-)
Prije nismo o ovomoe mogli raspravljati pogotovo ne kada je veza u pitanju :P
Ali moram nesto podvuci..Pjani je 19 god....a svako ko je trenirao fudbal zna sta znace 2 god razlike za napredak a ne 4 god. koliko je on mladji od Ibricica! + on se razvija u Lyonu...a svi znamo kakva je to institucija u posljednjih 10 god.

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 23 avg 2009, 01:18

sencho je napisao/la:Raja znate li STA JE ODLICNO U SVEMU OVOME?? :mrgreen: Da semi raspravljamo ko je bolji izmedju ovakva 3 talenta i playmakera...+ Miske koji je svjetska klasa 8-)
Ali moram nesto podvuci..Pjani je 19 god....a svako ko je trenirao fudbal zna sta znace 2 god razlike za napredak a ne 4 god. koliko je on mladji od Ibricica! + on se razvija u Lyonu...a svi znamo kakva je to institucija u posljednjih 10 god.
svaka cast pa treba da budemo ponosni sto mozemo raspravljati o igracima koji je bolji ali nije to bitno koje bolji nego svi zajedno do afrike svaka cast pjani bravo majstore :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2009, 01:25

sencho je napisao/la:Raja znate li STA JE ODLICNO U SVEMU OVOME?? :mrgreen: Da semi raspravljamo ko je bolji izmedju ovakva 3 talenta i playmakera...+ Miske koji je svjetska klasa 8-)
Naravno-ja bi se udarao nogom u guzicu od dragosti kad bi nam takva konkurencija bila u golmanima ili odbrani.
Ovako Hasagic povrijedzen Spahic kartoni ili povreda i onda raaspad sistema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 avg 2009, 09:49

ja mislim da trenutno imamo daleko najkvalitetniju generaciju nase reprezentacije...kod se pogleda svi nasi glavni igraci osim rahimica , muratovica...imaju manje od 30 godina..tj..jos 6-10 godina mogu zajedno igrat...evo
dzeko 23g,ibisevic 25g,misimovic 27g,salihovic 24g,pjanic 19g,muslimovic 28g,stilic 21g,spahic 29g......
znaci nema sekiranja..ako kojim slucajem neodemo u afriku... al posto imamo ciru skuro sam pa ovjeren da sledece godine u junu gledamo nase zmajeve na najvecoj smotri na svijetu....sledece kvalifikacije pljska i ukraina vec mogu pocet pravit kampove za bosance i hercegovce...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 23 avg 2009, 11:16

Minche je napisao/la:al svaka cast i Pjani i Ibricicu mogli su igrati ili za Cro ili Fra ali su ipako izabrali ono sto im je u srcu i ono za sta ce se boriti i ginuti............. ;)
Odkud ti to da je Ibricic mogao igrati za Hr? :shock: pa čovjek nema nikakve veze sa Hr. Ako si to povezao sa njegovim igranjem u HR ligi, pa onda naših pola igrača je "moglo" igrati za Tursku. Bolić, Baljić, Hasagić itd... :D

Ibričić je iz mladog pogona tj. mlada repka BiH ga je izbacila.

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 23 avg 2009, 11:20

Alucard je napisao/la:
Minche je napisao/la:al svaka cast i Pjani i Ibricicu mogli su igrati ili za Cro ili Fra ali su ipako izabrali ono sto im je u srcu i ono za sta ce se boriti i ginuti............. ;)
Odkud ti to da je Ibricic mogao igrati za Hr? :shock: pa čovjek nema nikakve veze sa Hr. Ako si to povezao sa njegovim igranjem u HR ligi, pa onda naših pola igrača je "moglo" igrati za Tursku. Bolić, Baljić, Hasagić itd... :D

Ibričić je iz mladog pogona tj. mlada repka BiH ga je izbacila.
koliko ja znam Ibricic se pred pocetak rata preselio u Zagreb znaci sa nekih 6,7 godina tako da sigurno ima dvojno drzavljanstvo sto znaci da je mogao igrati za njih...........
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 avg 2009, 11:25

Ibričić je iz mladog pogona tj. mlada repka BiH ga je izbacila.[/quote]

koliko ja znam Ibricic se pred pocetak rata preselio u Zagreb znaci sa nekih 6,7 godina tako da sigurno ima dvojno drzavljanstvo sto znaci da je mogao igrati za njih...........[/quote]

dadadad..ibricic ima dvojno drzavljanstvo..ima bosansko a i hrvacko..evo uvjerite se..

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

emir_

Post Postao/la emir_ » 23 avg 2009, 11:32

Ibricic je tokom rata otisao u hrvatsku i onda se vratio u bosnu i poceo karijeru i to u Podgrmecu :::

http://www.senijadibricic.com/
4-IN-A-ROW

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 23 avg 2009, 11:35

dosta mi umanjavamo talent Pjanića,pa ljudi on ima 19 godiina a gledao sam strane emisije pričaju o njemu u studiju nekoliko minuta...na NOVOJ su rekli da cemo uzivat u igrama Pjanića te da je on vanserijski talenat....
Polako ja mislim da će on steći veću slavu nego i Dzeko i svi ostali........
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, rukometubih23, zeljooo13 i 17 gostiju.