Pa nista narocito , nekad igra dobro , a nekad ga bas nema na terenu. Stalno mu mjenja pozicije. Ali sve u svemu nije los.Devil je napisao/la:Kakav je Pantic,nisam do sada imao priliku cuti neko jace misljenje za njega od ljudi koji prate Rudar,pa me zanima ?
FK Rudar Prijedor
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Ma za nasu ligu on je Bog...Vastecija_GSE je napisao/la:Pa nista narocito , nekad igra dobro , a nekad ga bas nema na terenu. Stalno mu mjenja pozicije. Ali sve u svemu nije los.Devil je napisao/la:Kakav je Pantic,nisam do sada imao priliku cuti neko jace misljenje za njega od ljudi koji prate Rudar,pa me zanima ?
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Neki dan prica na telefon i kaze "brate,ne znam kad imam bus za BG"
Nemoguce da nije uspio sebi skupiti za auto, jbt 
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Igrači odbili da treniraju
U Rudar Prijedoru vlada totalni haos. Jučerašnji trening nije održan, a razlog su ogromna dugovanja prema igračima i pomoćnim trenerima. Iako je ekipa polusezonu završila na sasvim zadovoljavajućem 10. mjestu lige Bosne i Hercegovine sa 18 bodova,po završetku jesenjeg dijela igrači nemaju razloga za zadovoljastvo.
Međuljudski odnosi u klubu su ozbiljno narušeni. Podjela igrača i sukob pojedinih prvotimaca sa šefom stručnog štaba Draganom Radovićem isplivali su na vidjelo, ali tu nije kraj priče o problemima ovog člana Premijer lige BiH. Pomoćnici u stručnom štabu Zoran Bajić i Nikola Čobanović nisu dobili platu već osam mjeseci, igračima se duguje po nekoliko hiljada maraka,a o narednoj polusezoni i izgledu tima u klubu zasad uopšte nema razgovora.
Istina je da je Rudar Prijedor daleko od idealnog stanja, ali molim vas nemojte me imenovati jer je grupu igrača u čije ime pričam jednako ogorčena. Pojedini fudbaleri su u ovaj tim dovođeni preko rodbinskih veza, a sramota za klub poput Rudar Prijedora je da naš trener kod rezultata 0:2 protiv Zrinjskog u Mostaru moli protivničkog šefa stručnog štaba da nam ne daju više golova. U predhodna dva meča na "Pecari" protiv Širokog Brijega smo osvojili bodove, a ove sezone smo tamo išli da čistimo kartone i znalo se da će domaća ekipa pobijediti. Novac nije jedini razlog naših protesta, iako mi svi živimo od fudbala. Jednostavno, nešto mora da se promjeni u prijedorskon klubu, a rezultati koje smo ostvarili govore da igrači nisu krivi za ovu situaciju - rekao je prvotimac Rudar Prijedora koji je želio da ostane anoniman.
Euro Blic
Haos...
http://www.gradprijedor.com/sport/suka- ... e-radovica" onclick="window.open(this.href);return false;
U Rudar Prijedoru vlada totalni haos. Jučerašnji trening nije održan, a razlog su ogromna dugovanja prema igračima i pomoćnim trenerima. Iako je ekipa polusezonu završila na sasvim zadovoljavajućem 10. mjestu lige Bosne i Hercegovine sa 18 bodova,po završetku jesenjeg dijela igrači nemaju razloga za zadovoljastvo.
Međuljudski odnosi u klubu su ozbiljno narušeni. Podjela igrača i sukob pojedinih prvotimaca sa šefom stručnog štaba Draganom Radovićem isplivali su na vidjelo, ali tu nije kraj priče o problemima ovog člana Premijer lige BiH. Pomoćnici u stručnom štabu Zoran Bajić i Nikola Čobanović nisu dobili platu već osam mjeseci, igračima se duguje po nekoliko hiljada maraka,a o narednoj polusezoni i izgledu tima u klubu zasad uopšte nema razgovora.
Istina je da je Rudar Prijedor daleko od idealnog stanja, ali molim vas nemojte me imenovati jer je grupu igrača u čije ime pričam jednako ogorčena. Pojedini fudbaleri su u ovaj tim dovođeni preko rodbinskih veza, a sramota za klub poput Rudar Prijedora je da naš trener kod rezultata 0:2 protiv Zrinjskog u Mostaru moli protivničkog šefa stručnog štaba da nam ne daju više golova. U predhodna dva meča na "Pecari" protiv Širokog Brijega smo osvojili bodove, a ove sezone smo tamo išli da čistimo kartone i znalo se da će domaća ekipa pobijediti. Novac nije jedini razlog naših protesta, iako mi svi živimo od fudbala. Jednostavno, nešto mora da se promjeni u prijedorskon klubu, a rezultati koje smo ostvarili govore da igrači nisu krivi za ovu situaciju - rekao je prvotimac Rudar Prijedora koji je želio da ostane anoniman.
Euro Blic
Haos...
http://www.gradprijedor.com/sport/suka- ... e-radovica" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
plavobijeli
- Kontakt:
Evo mene opet,ne da pametujem neko da nešto konstatiram,Doveli ste hrpu novih igrača po ko zna kakvim vezama,od tok Bursaća,Pantića,Đorića i ovih još puno nedokazanih al vjerujem skupih igrača koji su došli sa trenerom i moraju igrati,a kvalitet vrlo upitan.Gledao sam ih na dosta utakmica i izuzev onog Ramića 9ovo je sve treća liga.Sjetite se samo prije godinu dana kada ste potjerali Kušljića,Stjepića pa onog ljevaka Pavića koji nije dobio prilike da igra pa ih uporedite sa ovim novopridošlim kojih ima desetak, pa za one se nije čulo ništa loše a ovi bi da vladaju klubom.Treba to očistiti i poredati za dogodine,jer ove se godine ni sa juniorima nemože ispasti iz lige koliko je loša.Šta je sa omladinskim pogonom,imali naznaka za bolje sutra il će nam ove Šuke i slični cirkusanti rugati se sa klubom.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
A sve je to tako....da je na nama mozda bi i bilo drugacije , ali vidjecemo. Nadam se boljem sutra...plavobijeli je napisao/la:Evo mene opet,ne da pametujem neko da nešto konstatiram,Doveli ste hrpu novih igrača po ko zna kakvim vezama,od tok Bursaća,Pantića,Đorića i ovih još puno nedokazanih al vjerujem skupih igrača koji su došli sa trenerom i moraju igrati,a kvalitet vrlo upitan.Gledao sam ih na dosta utakmica i izuzev onog Ramića 9ovo je sve treća liga.Sjetite se samo prije godinu dana kada ste potjerali Kušljića,Stjepića pa onog ljevaka Pavića koji nije dobio prilike da igra pa ih uporedite sa ovim novopridošlim kojih ima desetak, pa za one se nije čulo ništa loše a ovi bi da vladaju klubom.Treba to očistiti i poredati za dogodine,jer ove se godine ni sa juniorima nemože ispasti iz lige koliko je loša.Šta je sa omladinskim pogonom,imali naznaka za bolje sutra il će nam ove Šuke i slični cirkusanti rugati se sa klubom.
- Жика Павловић
- Kontakt:
"Novo pojačanje Rudar Prijedora je Dino Toromanović. Dosadašnji veznjak bihaćkog Jedinstva uspio je dogovoriti saradnju sa Rudarom iz Prijedora i pridružio se ekipi.
˝Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri. Pregovori su trajali već neko vrijeme, ali nismo htjeli izlaziti u javnost prije nego dogovor bude konačan. Nadam se svojim igrama da ću se nametnuti šefu struke˝, rekao je Dino Toromanović za USKportal.ba
Dino Toromanović rođen je 13. januara 1993. godine u Bihaću, visok je 1,79m, nastupa na poziciji defanzivnog veznog igrača. Prije nego što je potpisao za Rudar, slovio je za najveću nadu Jedinstva."
˝Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri. Pregovori su trajali već neko vrijeme, ali nismo htjeli izlaziti u javnost prije nego dogovor bude konačan. Nadam se svojim igrama da ću se nametnuti šefu struke˝, rekao je Dino Toromanović za USKportal.ba
Dino Toromanović rođen je 13. januara 1993. godine u Bihaću, visok je 1,79m, nastupa na poziciji defanzivnog veznog igrača. Prije nego što je potpisao za Rudar, slovio je za najveću nadu Jedinstva."
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
" ? je napisao/la:"Novo pojačanje Rudar Prijedora je Dino Toromanović. Dosadašnji veznjak bihaćkog Jedinstva uspio je dogovoriti saradnju sa Rudarom iz Prijedora i pridružio se ekipi.
E jbg mlad ,zelen
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Pa kakav je trener , pitanje da li ce uopste i sjediti na klupi....mozda bude prao gace ostalim. Da nema omladinskog pogona pa i haj , al 93 da igra PL a dolazi ii Bihaca? Pa dajte ljudi....volio bih da je dobar ali cisto sumnjam.mnogo_smo_jaki je napisao/la:
E jbg mlad ,zelen...al aj,ako bog da imamo nešto od njega,a ne da sjeli na klupi.
Nemojmo zaboraviti da nije sve tako lose u Rudaru...Ja sam cuo da im nisu 2 plate samo isplacene, ali da ce biti.
Najvaznije je da mi u omladinskom pogonu tj u kadetima imamo Sašu Pušca koji je 95' godiste i koji je najveca nada ovoga kluba.
Vec 2 utakmice je igrao i za prvi tim a ima samo 16 godina.
Isao je na probu u Slaviu iz Praga i prosao je, ali cuo sam da ima dosta ponuda za njega i iz Italije...Treba biti pametan pa uzeti neku kintu za njega, ali sa nasom upravom - ne bi me cudilo ni da ga dadnu dzaba.
Najvaznije je da mi u omladinskom pogonu tj u kadetima imamo Sašu Pušca koji je 95' godiste i koji je najveca nada ovoga kluba.
Isao je na probu u Slaviu iz Praga i prosao je, ali cuo sam da ima dosta ponuda za njega i iz Italije...Treba biti pametan pa uzeti neku kintu za njega, ali sa nasom upravom - ne bi me cudilo ni da ga dadnu dzaba.
? &
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ma nema to kod nas....mali ako ode prije 16 ili 17 nema nista od njega....a i nije lud da nesto potpisuje sa Rudarom.Prijedor je napisao/la:Nemojmo zaboraviti da nije sve tako lose u Rudaru...Ja sam cuo da im nisu 2 plate samo isplacene, ali da ce biti.
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ljudi ima li išta novo u vezi sa igračkim kadrom? Šuška li se šta?
Izgleda je Dragić zapalio u Maleziju
,šteta ,iakoje imao 40 godina skoro bio je dobar i pozdan štoper..priča se uveliko da Kantar ide u Borac ili Zvijezdu,koliko tu ima istine,zna li ko šta o tome? Ajmo ljudi malo info...

-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Kantar vjerovatno u Borac , cujem da bi i Tripa mogao isto zapaliti negdje jer mu duguju Boga oca.....polako pucaju savovi , dosta su trpili igraci..... 
je li kakav taj kantar?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Solidan igrac za ovu ligu,sa boljim to jest kvalitetnijim saigracima moze doci do izražaja njegov talenat...zna dobro predriblati,ima dobar šut..samo je malo lošiji u duelima..vjerovatno i zbog nešto sitnije građe.Dule 078 je napisao/la:je li kakav taj kantar?
Odlaze Đorić, Dragić, Kantar, Tripić, Jovanović, Pantić i Bursać. Za sad došao samo ovaj mali iz Jedinstva. Vjerovatno će opet dovesti neke autsajdere iz Prve lige RS i neke propale klošare iz Hercegovine i Sarajeva samo da popune spisak. Situacija stvarno loša. Ostaju samo 2 prijedorčana u ekipi i ako sad ne ispadnemo nećemo nikad!
ZAR STE ZABORAVILI KAKO SE KLUB ZOVE?
RADOVIĆU M'RŠ! UPRAVA M'RŠ!

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Joj kuku majko pa hoće li ko ostati?Hemuli je napisao/la:Odlaze Đorić, Dragić, Kantar, Tripić, Jovanović, Pantić i Bursać. Za sad došao samo ovaj mali iz Jedinstva. Vjerovatno će opet dovesti neke autsajdere iz Prve lige RS i neke propale klošare iz Hercegovine i Sarajeva samo da popune spisak. Situacija stvarno loša. Ostaju samo 2 prijedorčana u ekipi i ako sad ne ispadnemo nećemo nikad!
Citam u Blicu juce da ga i Kozara hoce aj sad znaj........Vastecija_GSE je napisao/la:Kantar vjerovatno u Borac , cujem da bi i Tripa mogao isto zapaliti negdje jer mu duguju Boga oca.....polako pucaju savovi , dosta su trpili igraci.....
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Srećna nam Nova godina,da ostanemo u PL,završimo stadion i dovedemo Rivalda na ljeto
!
- Жика Павловић
- Kontakt:
? " то за $ ? за "? 
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1 i 26 gostiju.