" ? je napisao/la:? " то за $ ? за "?
Ma u rudar,Rudar će mu biti ulaznica na Evropsku scenu
" ? je napisao/la:? " то за $ ? за "?

jel dragan jolovic star brate duboko u cetvrtoj deceniji zivotaHemuli je napisao/la:Uh, kako bi bilo dobro da ostane Vedo, a da dođu Mikić i Kujundžija. Čujem i da postoji želja kod Kovačevića da se vrati iz Borca, ali sad uprava neće. Najbliži Rudaru za sada je ovaj Jolović iz Modriče, ako već nije potpisao. Zna li neko još išta?
Ja mislim da će Kantar ipak ostati do juna,tj. do kraja sezone...A Mikić će vjerovatno doći,jer je već nekoliko puta spominjao da bi se volio vratiti u svoj Rudar da završi karijeru,evo mu prilike.Ako je tačno ovo za Kovačevića ,ne znam šta uprava glumi,pa on nam je bio jedan od najvažnijih igarača..i došao bih kao melem na ranu....O ovome Joloviću ne znma puno,samo znam da je star brateHemuli je napisao/la:Uh, kako bi bilo dobro da ostane Vedo, a da dođu Mikić i Kujundžija. Čujem i da postoji želja kod Kovačevića da se vrati iz Borca, ali sad uprava neće. Najbliži Rudaru za sada je ovaj Jolović iz Modriče, ako već nije potpisao. Zna li neko još išta?
Evo ovo što sam pričao o Kovačeviću. http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=2278" onclick="window.open(this.href);return false;mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja mislim da će Kantar ipak ostati do juna,tj. do kraja sezone...A Mikić će vjerovatno doći,jer je već nekoliko puta spominjao da bi se volio vratiti u svoj Rudar da završi karijeru,evo mu prilike.Ako je tačno ovo za Kovačevića ,ne znam šta uprava glumi,pa on nam je bio jedan od najvažnijih igarača..i došao bih kao melem na ranu....O ovome Joloviću ne znma puno,samo znam da je star brateHemuli je napisao/la:Uh, kako bi bilo dobro da ostane Vedo, a da dođu Mikić i Kujundžija. Čujem i da postoji želja kod Kovačevića da se vrati iz Borca, ali sad uprava neće. Najbliži Rudaru za sada je ovaj Jolović iz Modriče, ako već nije potpisao. Zna li neko još išta?
Vastecija_GSE je napisao/la:Pa kakav je trener , pitanje da li ce uopste i sjediti na klupi....mozda bude prao gace ostalim. Da nema omladinskog pogona pa i haj , al 93 da igra PL a dolazi ii Bihaca? Pa dajte ljudi....volio bih da je dobar ali cisto sumnjam.mnogo_smo_jaki je napisao/la:
E jbg mlad ,zelen...al aj,ako bog da imamo nešto od njega,a ne da sjeli na klupi.
kenanSN1996 je napisao/la:Vastecija_GSE je napisao/la:Pa kakav je trener , pitanje da li ce uopste i sjediti na klupi....mozda bude prao gace ostalim. Da nema omladinskog pogona pa i haj , al 93 da igra PL a dolazi ii Bihaca? Pa dajte ljudi....volio bih da je dobar ali cisto sumnjam.mnogo_smo_jaki je napisao/la:
E jbg mlad ,zelen...al aj,ako bog da imamo nešto od njega,a ne da sjeli na klupi.
Mali je strasan . Najveci talent Jedinstva . Brz , okretan , ima fin pregled igre i najvise zahvalan igrac . Vidjet cete .
Hemuli je napisao/la:Postavljaju novu travu na stadionu. Čujem i da će ugrađivati sistem za navodnjavanje.Ovaj Jolović neće doći, ostaje u Modriči, a moguće je i da Krezović nađe posao u Vlasenici, pa da oladi od Rudara i fudbala.
Jel čemu taj?domorocki je napisao/la:Kujundžija prema pisanju Sportskih Novosti novi član Rudara
Ja procitah danas da je Kovacevic otisao u Slobodu sad nisam siguran da li iz Novog Grada ili iz Mrkonjic Grada ma pozajmicu.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Čitam danas u Žurnalu da je dolazak(povrataka) Mikića i Kovačevića gotova stvar,da su već u Prijedoru i da za koji dan samo još trebaju "šarnuti" papir...zna li ko nešto više o tome?
Novi Grad, najverovatnije...Devil je napisao/la:Ja procitah danas da je Kovacevic otisao u Slobodu sad nisam siguran da li iz Novog Grada ili iz Mrkonjic Grada ma pozajmicu.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Čitam danas u Žurnalu da je dolazak(povrataka) Mikića i Kovačevića gotova stvar,da su već u Prijedoru i da za koji dan samo još trebaju "šarnuti" papir...zna li ko nešto više o tome?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.