FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 27 dec 2011, 17:23

VanBasten je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Izgleda Ibrakovic da nam je novi trener, lik pristao da radi ta 1500KM platu ma ako treba dzaba ce da radi...ako nam on dodje a izgleda da hoce kako se prica tesko se nama :D :D :D
A zašto?
Kakvi su sve nesposobnjakovići sjedili na našoj klupi od rata na ovamo, Ibraković je za njih Trapatoni.
Mislim, sigurno da bi više volio Husrefa ili Jovića. Ali, šta je tu je... (naravno ako se ovaj trač ispostavi istinitim) Na koncu, i ne zanima me preĆerano, Selimović-Redžepagić-Talović su imenom i prezimenom preuzeli odgovornost za izbor. Jerbo, zato su valjda i izabrani na funkcije koje obnašaju. Nek' izaberu i moju nanu Džemilu što se mene tiče, ali na kraju sezone hoću minimalno 2 mjesto i Evropu. Ne bude li tako, izvol'te znate gdje su vrata.
slazem se hocemo evropu i nije nas briga koje trener.al ako izaberu ibrakovica,drugu polusezonu imamo tezi raspored ,nakon dva poraza popljuvacega kao nikog dosad,pa nam eto opet promjena.zato mislim da je husref najbolje rjesenje

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 dec 2011, 17:43

VanBasten je napisao/la:
A zašto?
Kakvi su sve nesposobnjakovići sjedili na našoj klupi od rata na ovamo, Ibraković je za njih Trapatoni.
Mislim, sigurno da bi više volio Husrefa ili Jovića. Ali, šta je tu je... (naravno ako se ovaj trač ispostavi istinitim) Na koncu, i ne zanima me preĆerano, Selimović-Redžepagić-Talović su imenom i prezimenom preuzeli odgovornost za izbor. Jerbo, zato su valjda i izabrani na funkcije koje obnašaju. Nek' izaberu i moju nanu Džemilu što se mene tiče, ali na kraju sezone hoću minimalno 2 mjesto i Evropu. Ne bude li tako, izvol'te znate gdje su vrata.
Upravo tako van basten
Nisu mi jasni ljudi ovaj nas mentalitet :roll: odma se pljuje a da covjek nije ni dosao na klupu (Ibrakovic) druga stvar ovdje mnogi izgleda ne prate nasu ligu pa gluposti pricaju za covjeka ,prva stvar Ibrakovic jest sminker al covjek s tadasnjim Velezom koji se svake sezone borio za opstanak napravio jedan fin rezultat solidna sredina,par igraca mladih otkrio ,navijaci Veleza to znaju,drugo s celikom koji je par sezona bio mrtva sredina-donji dio tabele uspio doci do finala a relano i jedna i druga ekipa koju je trenirao su slabije od ove nase trenutno, prema tome sto da ne dati covjeku sansu pa poslije polusezone il sezone nesto pricat jel valja ili ne a ne da ovdje neki izjavljuju ako se Musemic ne izabere kao nece dolazit na tekme,te ovaj klan te sto je ovaj upravi... pa ako tako mislite onda bujrum nama ne treba trener ima istok,zapad il sjever pa cemo svi biti treneri :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 dec 2011, 17:56

Zna li neko od vas moza jesu li ova braca Kenan i Amel Handzic sa ciglana momci ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 dec 2011, 18:00

bordobijeli je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Izgleda Ibrakovic da nam je novi trener, lik pristao da radi ta 1500KM platu ma ako treba dzaba ce da radi...ako nam on dodje a izgleda da hoce kako se prica tesko se nama :D :D :D
A zašto?
slazem se hocemo evropu i nije nas briga koje trener.al ako izaberu ibrakovica,drugu polusezonu imamo tezi raspored ,nakon dva poraza popljuvacega kao nikog dosad,pa nam eto opet promjena.zato mislim da je husref najbolje rjesenje
MA burazeru, bio sam tu i kad se pljuvo Musemić nakon svakog kiksa Alaima. Pa kad se sjetimo Drinovaca, ili Basela. Nama su svima puna usta podrške, ali čim se zareda koji loš rezultat i Hase rhm. da nam je na klupi počeli bi ga pljuvat. Nije to samo naš problem, nego našeg društva uopće.

Pa evo, Amar ej Želji u onom prvom mandatu donio titulu, dobre rezultat eu Evropi...a kad je krenulo nizbrdo i drvlje i kamanje. Pa čak i ove godine su mu **** nakon nešto lošeg starta i nalazili hiljadu mušica.
To smo mi, takav narod ba.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 dec 2011, 20:17

Mene brine ovo otezanje.Milion puta napisano Musemica dijele milimetri,a meni se cini da su upitanju kilometri.Trener se treba imenovati sto prije da bi se potpisali ugovori sa igracima koji su vec dogovorili saradnju sa nasim klubom.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 dec 2011, 20:56

Sretnem Hadzibegica maloprije i pitam ga zna li ko je novi trener kaze on koliko zna da je gotovo sigurno Husref, danas jedan covjek blizu nasem klubu kaze Ibrakovic.....ovo ko neki san nestvarni vise mi nije ni zanimljivo ko je trener samo se smijem...al eto vidjecemo sve za koji dan. Al ono sto hocu da kazem je da po meni predugo cekamo sa trenerom, ispada da trazimo trenera 15-20 dana sto je po meni dugo. I druge ekipe u svijetu smjenje trenera pa ga nadju za 3-4-5 dana samo mi pravimo cirkus od toga. Svasta u bozijoj basti ima 8-)

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 27 dec 2011, 21:22

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 27 dec 2011, 22:44

Sjedio sam danas s Bukijem i on mi kaze koliko je on cuo od nekih ljudi da je pored ovih u konkureniciji jos i Muzurovic i Istuk ?
Potpis!

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 27 dec 2011, 22:49

Vaud je napisao/la:http://www.hordezla.ba/ :lol: :lol: :lol:
Nešta smiješno možda?

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 27 dec 2011, 22:59

Skoro u Zrinjskom, da li je moguce?!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 dec 2011, 23:03

diplomatija je napisao/la:Skoro u Zrinjskom, da li je moguce?!
Nije

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 27 dec 2011, 23:14

VanBasten je napisao/la:
Nije
Ja sam iz Mostara al prvi put cujem to,nevjerujem da ga mogu platit,trenutno nemogu zadrzat ni svoje igrace....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 dec 2011, 23:29

magic je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Nije
Ja sam iz Mostara al prvi put cujem to,nevjerujem da ga mogu platit,trenutno nemogu zadrzat ni svoje igrace....
Ma i da mogu ba, Škoro u PLBiH može igrati samo u Sarajevu. I tu je negdje kraj priče.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 27 dec 2011, 23:40

Aldinn1 je napisao/la:Sjedio sam danas s Bukijem i on mi kaze koliko je on cuo od nekih ljudi da je pored ovih u konkureniciji jos i Muzurovic i Istuk ?
pa zar moras na svakom provocirat..........ja ne znam cemu tolika negativnost
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 27 dec 2011, 23:59

Hamdija Skoro, brat Harisa Skore, inace Aleno rodjak je prosuo tu vjest kao javili mu se iz Zrinjskog,a i da mu je pukao film cekajuci da mu se nesto ponudi u Sarajevu, mada ja cisto sumnjam u tu mogucnost, zapravo ne verujem, ali eto.. nista nije nemoguce

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2011, 00:03

diplomatija je napisao/la:Hamdija Skoro, brat Harisa Skore, inace Aleno rodjak je prosuo tu vjest kao javili mu se iz Zrinjskog,a i da mu je pukao film cekajuci da mu se nesto ponudi u Sarajevu, mada ja cisto sumnjam u tu mogucnost, zapravo ne verujem, ali eto.. nista nije nemoguce
Ma pusti mahalsku. Škoro uvijek može naći angažman u nakom drugoligašu ako ništa, na Zapadu, i uzimati i veću pinku nego bilo gdje u PLBiH.

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 28 dec 2011, 00:07

Samo cu reci da ima istine u tome da ga vise pocinju nervirati sa tim da potpise i odugovlacenjem, kako on kaze ko god da dodje za trenera ovo oko njega je gotova stvar.. nije da je prepotentan nego ga nerviraju vise sa pitanjima pojedini ljudi a sto neces vise da potpises :D al da je blizu zrinjskog, nije tacno ;)
mosa rajvoSa

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 dec 2011, 00:08

VanBasten je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Hamdija Skoro, brat Harisa Skore, inace Aleno rodjak je prosuo tu vjest kao javili mu se iz Zrinjskog,a i da mu je pukao film cekajuci da mu se nesto ponudi u Sarajevu, mada ja cisto sumnjam u tu mogucnost, zapravo ne verujem, ali eto.. nista nije nemoguce
Ma pusti mahalsku. Škoro uvijek može naći angažman u nakom drugoligašu ako ništa, na Zapadu, i uzimati i veću pinku nego bilo gdje u PLBiH.
Moze, moze.. Al' u ku*cu. Da je imao ponudu do sada, bolju od Sarajeva, otisao bi on davno, a ne bi ovdje igrao sa mesarima, ali svjestan je i on svojih kvaliteta... On je za ove lige dobar, i nigdje drugo u ovom trenutku ne moze igrati..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2011, 00:10

Casperbeg je napisao/la:Samo cu reci da ima istine u tome da ga vise pocinju nervirati sa tim da potpise i odugovlacenjem, kako on kaze ko god da dodje za trenera ovo oko njega je gotova stvar.. nije da je prepotentan nego ga nerviraju vise sa pitanjima pojedini ljudi a sto neces vise da potpises :D al da je blizu zrinjskog, nije tacno ;)
Kako neće, gdje god ga neko sretne pita što nisi potpis'o... plus kad je pukla mahalska da uslovljava potpis time da Husref ne bude trener. :roll: Mislim, popelo bi se svakom na ****.

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 28 dec 2011, 00:11

VanBasten je napisao/la:
Casperbeg je napisao/la:Samo cu reci da ima istine u tome da ga vise pocinju nervirati sa tim da potpise i odugovlacenjem, kako on kaze ko god da dodje za trenera ovo oko njega je gotova stvar.. nije da je prepotentan nego ga nerviraju vise sa pitanjima pojedini ljudi a sto neces vise da potpises :D al da je blizu zrinjskog, nije tacno ;)
Kako neće, gdje god ga neko sretne pita što nisi potpis'o... plus kad je pukla mahalska da uslovljava potpis time da Husref ne bude trener. :roll: Mislim, popelo bi se svakom na ****.
al bas tako... Slazem se s tobom..
mosa rajvoSa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, crnehorde, keli, Morpheus, NazorUso, riki46 i 28 gostiju.