Nešta smiješno možda?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- diplomatija
- Kontakt:
Skoro u Zrinjskom, da li je moguce?!
Nijediplomatija je napisao/la:Skoro u Zrinjskom, da li je moguce?!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja sam iz Mostara al prvi put cujem to,nevjerujem da ga mogu platit,trenutno nemogu zadrzat ni svoje igrace....VanBasten je napisao/la:Nijediplomatija je napisao/la:Skoro u Zrinjskom, da li je moguce?!
Ma i da mogu ba, Škoro u PLBiH može igrati samo u Sarajevu. I tu je negdje kraj priče.magic je napisao/la:Ja sam iz Mostara al prvi put cujem to,nevjerujem da ga mogu platit,trenutno nemogu zadrzat ni svoje igrace....VanBasten je napisao/la:Nijediplomatija je napisao/la:Skoro u Zrinjskom, da li je moguce?!
pa zar moras na svakom provocirat..........ja ne znam cemu tolika negativnostAldinn1 je napisao/la:Sjedio sam danas s Bukijem i on mi kaze koliko je on cuo od nekih ljudi da je pored ovih u konkureniciji jos i Muzurovic i Istuk ?
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- diplomatija
- Kontakt:
Hamdija Skoro, brat Harisa Skore, inace Aleno rodjak je prosuo tu vjest kao javili mu se iz Zrinjskog,a i da mu je pukao film cekajuci da mu se nesto ponudi u Sarajevu, mada ja cisto sumnjam u tu mogucnost, zapravo ne verujem, ali eto.. nista nije nemoguce
Ma pusti mahalsku. Škoro uvijek može naći angažman u nakom drugoligašu ako ništa, na Zapadu, i uzimati i veću pinku nego bilo gdje u PLBiH.diplomatija je napisao/la:Hamdija Skoro, brat Harisa Skore, inace Aleno rodjak je prosuo tu vjest kao javili mu se iz Zrinjskog,a i da mu je pukao film cekajuci da mu se nesto ponudi u Sarajevu, mada ja cisto sumnjam u tu mogucnost, zapravo ne verujem, ali eto.. nista nije nemoguce
Samo cu reci da ima istine u tome da ga vise pocinju nervirati sa tim da potpise i odugovlacenjem, kako on kaze ko god da dodje za trenera ovo oko njega je gotova stvar.. nije da je prepotentan nego ga nerviraju vise sa pitanjima pojedini ljudi a sto neces vise da potpises
al da je blizu zrinjskog, nije tacno 
mosa rajvoSa
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze, moze.. Al' u ku*cu. Da je imao ponudu do sada, bolju od Sarajeva, otisao bi on davno, a ne bi ovdje igrao sa mesarima, ali svjestan je i on svojih kvaliteta... On je za ove lige dobar, i nigdje drugo u ovom trenutku ne moze igrati..VanBasten je napisao/la:Ma pusti mahalsku. Škoro uvijek može naći angažman u nakom drugoligašu ako ništa, na Zapadu, i uzimati i veću pinku nego bilo gdje u PLBiH.diplomatija je napisao/la:Hamdija Skoro, brat Harisa Skore, inace Aleno rodjak je prosuo tu vjest kao javili mu se iz Zrinjskog,a i da mu je pukao film cekajuci da mu se nesto ponudi u Sarajevu, mada ja cisto sumnjam u tu mogucnost, zapravo ne verujem, ali eto.. nista nije nemoguce
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kako neće, gdje god ga neko sretne pita što nisi potpis'o... plus kad je pukla mahalska da uslovljava potpis time da Husref ne bude trener.Casperbeg je napisao/la:Samo cu reci da ima istine u tome da ga vise pocinju nervirati sa tim da potpise i odugovlacenjem, kako on kaze ko god da dodje za trenera ovo oko njega je gotova stvar.. nije da je prepotentan nego ga nerviraju vise sa pitanjima pojedini ljudi a sto neces vise da potpisesal da je blizu zrinjskog, nije tacno
al bas tako... Slazem se s tobom..VanBasten je napisao/la:Kako neće, gdje god ga neko sretne pita što nisi potpis'o... plus kad je pukla mahalska da uslovljava potpis time da Husref ne bude trener.Casperbeg je napisao/la:Samo cu reci da ima istine u tome da ga vise pocinju nervirati sa tim da potpise i odugovlacenjem, kako on kaze ko god da dodje za trenera ovo oko njega je gotova stvar.. nije da je prepotentan nego ga nerviraju vise sa pitanjima pojedini ljudi a sto neces vise da potpisesal da je blizu zrinjskog, nije tacno
Mislim, popelo bi se svakom na ****.
mosa rajvoSa
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne vidim potrebu da skoro sad potpisuje, ionako nisu jos igraci u trenaznom procesu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
cuo sam da skoro ima ponudu Olimpica i da vrlo moguce da potpise za Olimpic...
Cudi me da se sve ne zna 100% jer vidim ovdje jedni sjede sa Skorom, jedni sa Hadzibegicem, jedni sa Selimovicem, jedni sa Biscevicem pa vi ste ljudi bolje informisani nego i sami fudbaleri i clanovi klubova. A u sustini svi lazete.
Hocete istinu. Alen Skoro sve verbalno dogovorio i nije postavio uslov kad da potpise.
Kod Zeljeznicara Zeba rekao Amaru isto tako verbalno da ce produziti bas kao i Jamak i Colic. I sta je tu cudno? Sta je cudno da Skoro jos nije potpisao?
U Zelju i Sarajevo ne dolazi niko na probu. Barem se za sada ne prica se o imenima a pokusat ce oba kluba na pripremama isprobati par igraca. Tako da ovi sto prosipaju nebuloze doce ce morati sacekti. Sa Husrefom nije sve gotovo a problem su dugovi i nista vise. Irfan, Dino niko mu nije smetnja nego pokusali su dogovoriti sta sa dugom pa se sad ta opcija razmatra.
Jovic rekao da bi mu nekada u buducnosti u koliko mu se ponovo pruzi prilika bila cast voditi Sarajevo. Sada kako on kaze vjeruje u momke sa kojima radi i radi u mirnoj atmosferi i kaze da je sretan. E kako znam? Sta vas briga skim sa ja sjedio.
Ibrakovic rekao da i obecao Evropu a kaze da ni titula nije daleko. Rekli su mu da ce mu javiti.
Eh sad ima jedan trener relativno mlad iz evrope i nas covjek i sa njim sa prica ali onako nikakve ponude jos.
Hocete istinu. Alen Skoro sve verbalno dogovorio i nije postavio uslov kad da potpise.
Kod Zeljeznicara Zeba rekao Amaru isto tako verbalno da ce produziti bas kao i Jamak i Colic. I sta je tu cudno? Sta je cudno da Skoro jos nije potpisao?
U Zelju i Sarajevo ne dolazi niko na probu. Barem se za sada ne prica se o imenima a pokusat ce oba kluba na pripremama isprobati par igraca. Tako da ovi sto prosipaju nebuloze doce ce morati sacekti. Sa Husrefom nije sve gotovo a problem su dugovi i nista vise. Irfan, Dino niko mu nije smetnja nego pokusali su dogovoriti sta sa dugom pa se sad ta opcija razmatra.
Jovic rekao da bi mu nekada u buducnosti u koliko mu se ponovo pruzi prilika bila cast voditi Sarajevo. Sada kako on kaze vjeruje u momke sa kojima radi i radi u mirnoj atmosferi i kaze da je sretan. E kako znam? Sta vas briga skim sa ja sjedio.
Ibrakovic rekao da i obecao Evropu a kaze da ni titula nije daleko. Rekli su mu da ce mu javiti.
Eh sad ima jedan trener relativno mlad iz evrope i nas covjek i sa njim sa prica ali onako nikakve ponude jos.
Bitno je da amar trosi pare u nasem bordo shopu. tako, tako na koljena

Pa covjek se sazalio pa da vam donira koju markicuUPS je napisao/la:Bitno je da amar trosi pare u nasem bordo shopu. tako, tako na koljena![]()
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
...?
Može se,ima se...Š'a ćeš...
Kad imaš ozbiljnu menadžersku agenciju to nije uopće neki problem. Vjeruj mi. Ne znaš cjelu priču, stoga...Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze, moze.. Al' u ku*cu. Da je imao ponudu do sada, bolju od Sarajeva, otisao bi on davno, a ne bi ovdje igrao sa mesarima, ali svjestan je i on svojih kvaliteta... On je za ove lige dobar, i nigdje drugo u ovom trenutku ne moze igrati..VanBasten je napisao/la:Ma pusti mahalsku. Škoro uvijek može naći angažman u nakom drugoligašu ako ništa, na Zapadu, i uzimati i veću pinku nego bilo gdje u PLBiH.diplomatija je napisao/la:Hamdija Skoro, brat Harisa Skore, inace Aleno rodjak je prosuo tu vjest kao javili mu se iz Zrinjskog,a i da mu je pukao film cekajuci da mu se nesto ponudi u Sarajevu, mada ja cisto sumnjam u tu mogucnost, zapravo ne verujem, ali eto.. nista nije nemoguce
Jedina zelja vezana za ovaj forum koji citam dugo vremena, je da upoznam gospodina UPS-a, pa mislim da to majka jenom radja a svaki slijedeci put izvrsi abortus. Samo da mi neko pokaze u gradu njega kad prodje, pa mojoj sreci ne bi bilo kraja. Taj mentlni sklop prezivjelog abortusa ne moze svako imati.
Trenutno korisnika/ca: isko1807, Laganini1986, MaroonBjelave, mire971, Uprava i 53 gosta.