pabizo je napisao/la:
Zašto ih je oterao dali se zna,,,,
Ja sam mislio da Curguz zna sta radi kada je dosao u klub a sada vidim da nema pojma... Sam se sebe svaki put demantuje, prvo je rekao idemo na PL, onda kada su upali u krizu cilj je opstanak sa mladim nasim igracima, onda je doveo par iskusnih igraca pa je opet cilj bio PL, zavrsili smo prvi, otjero je pola igraca iz Doboja(najboljeg igraca jos prosle sezone, Becarevic, mislim da ni one ne zna zasto), na polusezoni najavljuje se opet ulazak u PL i potreba za pojacanjima! I sta je epilog svega toga: svi dovedeni igraci su otisli, ostali smo bez nasih domacih igraca, niko nije dosao?!

Sva sreca pa smo sakupili dovoljno bodova pa ne moramo da se brinemo oko opstanka... Curguz je trebao odma da se baci na ono sto je rekao kada se vratio u Slogu, a to je stvaranje mladih igraca, a ne da odma dovodi polumatore igrace sa strane!
Druze, Doboj ti je specificna sredina nemoj misliti da znas sta se desava u klubu, jer ni sama uprava ne zna...

Dobra stvar oko odlaska ovih nasih "pojacanja" je to sto ce bar sada mladji igraci da dobiju sansu pa makar bili i zadnji!
btw. Ima li sta novo u Teslicu, sta se kod vas desava?