Ja sam se prosli put žrtvov'o i 3-i juventina za sobom poveoHuska je napisao/la:De banujte ga opet Allaha vam vaseg...
Vise gluposti u jednom postu jos nisam vidio...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja sam se prosli put žrtvov'o i 3-i juventina za sobom poveoHuska je napisao/la:De banujte ga opet Allaha vam vaseg...
Vise gluposti u jednom postu jos nisam vidio...
Upravo tako , Brazaglie u rangu nekog stopera iz Siene ili Leccea.Warrick je napisao/la:Thiago Silva ne moze u istu recenicu sa Brazagliem a kamoli da ovaj bude ispred njega u idealnoj postavi e svasta........
Da ih nije uporedio onaj koji je jednog uvrstio u bestXI, a drugog nije, mozdaOxygen je napisao/la:Toliko o vašoj objektivnosti,Andrea Barzagli svojom igrom u ovih 16 kola je apsolutno zaslužio mjesto u idealnoj postavi Serie A neovisno o tome kakav je Thiago Silva fudbaler i niko ih nije ovdje ni poredio.
Svake godine s Interom kada je osvojio Serie A za mene je bio najbolji igrač lige pored Kake. To tvrdim i danas, s kakvom on lakoćom igra protiv ovih manjih klubova to nije humano, a u Serie A se šampionat osvaja na manjim utakmicamaA_d_0 je napisao/la:Sve neku objektivnost furaju a Ibrahimovica nema u toj nekoj postavi iako je frajer daleko najbolji igrac lige. Al ovdje pravda nije istjerana od kad je gavran pocrnio, pa se necu ni trudit.
Možda je poredio Benatiu sa Thiagom,otkud znam šta čovjek misli?MaGiCa je napisao/la: Da ih nije uporedio onaj koji je jednog uvrstio u bestXI, a drugog nije, mozda![]()
Toliko o tvojoj objektivnosti.![]()
Pozdrav troll i spam meisterima, koji se vratise sa odmora.
Nikako da budu kompletni. Steta.
Ne pravi se nevest.Oxygen je napisao/la: Možda je poredio Benatiu sa Thiagom,otkud znam šta čovjek misli?
Bitno je da ti malo usput prozoveš neistomišljenike,to što se prepucavate ne treba nikome na ovom forumu,svi ćemo biti mnogo sretniji da vi to preko PP-a riješite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.