Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la warden » 29 dec 2011, 17:36

Pozdrav svima i od mene 8-)
Huska je napisao/la:De banujte ga opet Allaha vam vaseg...

Vise gluposti u jednom postu jos nisam vidio...
Ja sam se prosli put žrtvov'o i 3-i juventina za sobom poveo :mrgreen: ... sad je red da neko drugi u stilu bombasa samoubice odradi ovo :| :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

franco_tm
Kontakt:

Post Postao/la franco_tm » 29 dec 2011, 17:39

hahahhahahah e ne mogu da vjerujem sta ovaj bjankoneri napisa .... hahahhahahha ja mislim da je napis'o vise gluposti nego na citavoj temi seriji a do sad sto ima , a ima ih itekako puno :D
ovi sastavi ekipa su narocito zanimljivi
KEVIN-PRINCE BOATENG27

stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 dec 2011, 17:39

glupljeg posta nisam u zivotu procitao, cuj barzagli umjesto Silve :o .Ako je pirlo nosio igru juveta sta se moze reci onda za Ibru jbt ???

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 dec 2011, 17:46

Zaletili se ko muhe na med :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 dec 2011, 17:55

Mojih idealnih na polusezoni :

Buffon

Lichtsteiner Barzagli Bonucci Chiellini

Pirlo Marchisio

Pepe Vidal Vučinić

Matri

zar to nije ekipa koja je ''maznula'' većinu protivnika u velikim derbijima???
ili se varam?
:mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 dec 2011, 17:55

ma on je već dokazani tard, više me čudite vi koji još uvijek čitate te njegove gluposti :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 29 dec 2011, 22:39

Thiago Silva ne moze u istu recenicu sa Brazagliem a kamoli da ovaj bude ispred njega u idealnoj postavi e svasta........

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 dec 2011, 22:43

Warrick je napisao/la:Thiago Silva ne moze u istu recenicu sa Brazagliem a kamoli da ovaj bude ispred njega u idealnoj postavi e svasta........
Upravo tako , Brazaglie u rangu nekog stopera iz Siene ili Leccea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 dec 2011, 00:03

Toliko o vašoj objektivnosti,Andrea Barzagli svojom igrom u ovih 16 kola je apsolutno zaslužio mjesto u idealnoj postavi Serie A neovisno o tome kakav je Thiago Silva fudbaler i niko ih nije ovdje ni poredio.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 dec 2011, 00:19

Ma nemoj im ništa odgovarati inače će nas tužakati kako spamamo i trolamo temu jer imamo drugačije mišljenje od njihovog.
Ž '21!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 dec 2011, 00:25

Oxygen je napisao/la:Toliko o vašoj objektivnosti,Andrea Barzagli svojom igrom u ovih 16 kola je apsolutno zaslužio mjesto u idealnoj postavi Serie A neovisno o tome kakav je Thiago Silva fudbaler i niko ih nije ovdje ni poredio.
Da ih nije uporedio onaj koji je jednog uvrstio u bestXI, a drugog nije, mozda :?:
Toliko o tvojoj objektivnosti. :lol:
Pozdrav troll i spam meisterima, koji se vratise sa odmora.
Nikako da budu kompletni. Steta. ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 dec 2011, 15:24

Ne mogu da vjerujem kako su samo ovi Juventini 'zaluđeni' svojom ekipom (Čast izuzetcima). Vjeruju da su najbolji na svijetu prema ovim postovima. Istina imaju razlog jer su neporaženi, i sad oni nas stali prcat' a prošlih 5-6 godina su bili mirni. Juve igra dobro u to nema sumnje, odbrana im je beton ali ne mora to da znači da odma treba ih stavljat u prvih XI Serie A. Pa frajer napisa Lich-Barzagli-Benatia-Armero trebaju u prvih XI Serie A. Pa ta odbrana kada bi igrala protiv prvih XI Primere ili Premier Lige mene bi bilo stid gledat tu utakmicu :roll: .Još lik stavlja čak 6 Juventusovih igrača u XI, a čak ni jedan nema iz Milana :lol: to mogu samo maloumni

Najlošijih XI prema njemu kada bi igrali protiv najlošijih Primere ili Premier Lige onda bi bila Serie A najjača :lol:
Robinho,Pazzini,Montolivo,Vargas,Cambi,Nagatomo,Milito. Ne vidim logiku, prema čemu si ti zaključio da su oni toliko loše odigrali ?? Hoćeš reći da su Robinho,Nagatomo,Montolivo lošiji od recimo jednih Morimota,Continija,Reginalda :|

Mene bi bilo stid da sam napiso onaj post, al ett doživješe i oni svojih 5min. slave. Neće dugo potrajat ubijeđen sam 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 dec 2011, 15:32

Sve neku objektivnost furaju a Ibrahimovica nema u toj nekoj postavi iako je frajer daleko najbolji igrac lige. Al ovdje pravda nije istjerana od kad je gavran pocrnio, pa se necu ni trudit.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 dec 2011, 17:21

A_d_0 je napisao/la:Sve neku objektivnost furaju a Ibrahimovica nema u toj nekoj postavi iako je frajer daleko najbolji igrac lige. Al ovdje pravda nije istjerana od kad je gavran pocrnio, pa se necu ni trudit.
Svake godine s Interom kada je osvojio Serie A za mene je bio najbolji igrač lige pored Kake. To tvrdim i danas, s kakvom on lakoćom igra protiv ovih manjih klubova to nije humano, a u Serie A se šampionat osvaja na manjim utakmicama
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 dec 2011, 20:41

MaGiCa je napisao/la: Da ih nije uporedio onaj koji je jednog uvrstio u bestXI, a drugog nije, mozda :?:
Toliko o tvojoj objektivnosti. :lol:
Pozdrav troll i spam meisterima, koji se vratise sa odmora.
Nikako da budu kompletni. Steta. ;)
Možda je poredio Benatiu sa Thiagom,otkud znam šta čovjek misli?
Bitno je da ti malo usput prozoveš neistomišljenike,to što se prepucavate ne treba nikome na ovom forumu,svi ćemo biti mnogo sretniji da vi to preko PP-a riješite.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 dec 2011, 21:23

Oxygen je napisao/la: Možda je poredio Benatiu sa Thiagom,otkud znam šta čovjek misli?
Bitno je da ti malo usput prozoveš neistomišljenike,to što se prepucavate ne treba nikome na ovom forumu,svi ćemo biti mnogo sretniji da vi to preko PP-a riješite.
Ne pravi se nevest.
Ako je neko bez dileme ubedljivo najbolji CB u ligi, onda za njega mora da ima mesta u bestXI iste. A to znaci da ako ga tu nema, barem su dvojica boljih od njega.
Osim ako onaj koji sastavlja tu listu nije b-spammo himself. ;)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 dec 2011, 21:33

Nemam se ja šta praviti,Barzagli je sigurno zaslužio biti u timu godine iz mnogo razloga,ako gledaš Seriu A ,a gledaš je sigurno, to moraš priznati.
To što Bianconero nije stavio Thiaga Silvu sa njim raspravi,a većina se odmah uhvatila pljuvati Barzaglia i nazivati ga igračem kalibra za Lecce i Sienu i to je uredu,je li?
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 dec 2011, 21:36

Vidic je najbolji stoper EPL-a, i mozda najbolji stoper i svijeta, ali njeg nema u najboljih 11 dosadasnjeg dijela EPL-a, zasto? Zato sto su neki bolje odigrali. Sad ne branim nikoga, ali tako se to moze protumaciti, a ne odmah da je Barazgli bolji..
Celik!3,2,2.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 dec 2011, 21:46

Ja sam dao neko svoje subjetkivno mišljenje, sasvim je razumljivo da se mnogim na ovom podforumu isto nije svidjelo s ozbirom na njihovo mišljenje. Razumijem da vam je moj post zapao za oko jer sam ja najveći spammer i trol na ovom podforumu.

Samo me čudi jedna stvar, svi mi govore od njih kako sam im na ignore listi, a opet čitaju gluposti koje ja pišem.

Isto kao što sam ja napisao nekih najboljih 11 i najlošijih 11 u ovih 16 kola možete i vi i raspravljajte, manite se mene i mog posta, jer ukolika ja odgovorim znam da će jedan forumaš pasti na koljena moderatorima kako bi moljakao za moj ban preko privatnih poruka.

Tako da, ako vam se ne sviđa šta napišem zanemarite, tu su moderatori da me opomenu i kazne.

Hvala!
Ž '21!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 dec 2011, 21:52

@AllGunsBlazing

Ne znam za Vidica, ali covek nije odigrao nista u avgustu i septembru, a povredio se i pocetkom decembra i tu zavrsio sezonu. TSilva je, cini mi se, odigrao skoro sve tekme Milana i bio uvek medju najboljima.

@Oxygen

Barzaglie je bio dobar, verovatno i najveci overachiever uz Pepe-a u ligi, ali ja nemam problem za b-spammom, vec sa tardovskim nacinom razmisljanja - po principu "samo moje vredi".

@b-spammo

Neka "moderator" objavi PP u kome sam "moljako za tvoj ban". Samo-permabanovacu se odmah. ;)
Ako takav post ne postoji, ucini to i ti. Hajde da vidimo tu tvoju hrabrost i tvoje postenje.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.