Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
" Gete na samrti"
nisam mogao vecu sliku da nadjem.
Zbirka pripovedaka ,delo Tomasa Bernharda,na zadnjoj stranici pise da je to "najvise literarno dostignuce nemacke knjizevnosti u drugoj polovini 20.veka."Ja sam je nabavio pre izvesnog vremena,ali tek juce uzeo da citam.Ne znam da li ima da se nadje u nekoj "elektronskoj biblioteci".
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajde javi utiske ako nije problem, imam utisak da bi moglo biti zanimljivoTribalian je napisao/la:" Gete na samrti"nisam mogao vecu sliku da nadjem.
Zbirka pripovedaka ,delo Tomasa Bernharda,na zadnjoj stranici pise da je to "najvise literarno dostignuce nemacke knjizevnosti u drugoj polovini 20.veka."Ja sam je nabavio pre izvesnog vremena,ali tek juce uzeo da citam.Ne znam da li ima da se nadje u nekoj "elektronskoj biblioteci".
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije nikakav problem,samo ovaj docek da prodje,necu imati vremena sutra i prekosutra da citam,a ni 1. verovatno. Pre ovoga sam procitao onu Lausevicevu biografiju i "Snovi sa Bunker hila" od Fantea ,to toplo preporucujem .Bosniacum Lilium je napisao/la:ajde javi utiske ako nije problem, imam utisak da bi moglo biti zanimljivoTribalian je napisao/la:" Gete na samrti"nisam mogao vecu sliku da nadjem.
Ala si ti nacitan jbt,k'o bi rekao da se takav intelektualac skuplja sa olosem na severu,a pri tome da zivi na Dorcu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Ala si ti nacitan jbt,k'o bi rekao da se takav intelektualac skuplja sa olosem na severu,a pri tome da zivi na Dorcu.![]()
J*bes ti mene kolega i to junacki
izgleda i boris je pročitao.....pa ga pomilovao, i onda neko kenja zakon je isti za sve......Tribalian je napisao/la:Nije nikakav problem,samo ovaj docek da prodje,necu imati vremena sutra i prekosutra da citam,a ni 1. verovatno. Pre ovoga sam procitao onu Lausevicevu biografiju i "Snovi sa Bunker hila" od Fantea ,to toplo preporucujem .Bosniacum Lilium je napisao/la:ajde javi utiske ako nije problem, imam utisak da bi moglo biti zanimljivoTribalian je napisao/la:" Gete na samrti"nisam mogao vecu sliku da nadjem.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- reds_forever
- Kontakt:
Ja toplo preporucujem knjigu "Pariska osveta", malo je na fazon Da Vincijevog koda i Izgubljenih simbola, ali je meni zanimljivija, posebno sto se u knjizi veze i teorija o novom svjetskom poretku i neke stvari zaista imaju smisla...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Narode jel ko od vas citao knjigu "1984" od Dzordz Orvela?,nagadjam da je valjano štivo 
:P
Jesmo, jesmo.EsoKimba je napisao/la:Narode jel ko od vas citao knjigu "1984" od Dzordz Orvela?,nagadjam da je valjano štivo
Ako vrijedi čitati forum, svakako vrijedi i to.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Bosna <3
- VolimLiverpool
- Kontakt:
U redu. I u slučaju ako je sve u redu, i u slučaju ako stojiš u redu. A stajati u redu je nešto najgore, posebno za nas sa poremećajem deficita pažnje.VolimLiverpool je napisao/la:U redu ili uredu ?
Stajim ili stojim ?
Ali, postoji tema Lingvistika za ovakve stvari.
Nego, čita li se ovih dana išta osim onog što je potrebno za polaganje ispita?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Ja nesta u poslednjih nekoliko dana kada imam vremena citam neke enciklopedije Jugoslavije izdate 80-ih godina,po 200+ stranica o svakoj bivsoj republici.Dosta zanimljiva stvar ali pitanje je dokle cu da stignem sa citanjem.gollum je napisao/la:U redu. I u slučaju ako je sve u redu, i u slučaju ako stojiš u redu. A stajati u redu je nešto najgore, posebno za nas sa poremećajem deficita pažnje.VolimLiverpool je napisao/la:U redu ili uredu ?
Stajim ili stojim ?![]()
Ali, postoji tema Lingvistika za ovakve stvari.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Cita se "Tajna dzema od malina" Karima Zaimovica i pomalo Narnia (prva tri dijela).. Najgore je sto stivo za ispite citam najmanje...gollum je napisao/la:
A stajati u redu je stvarno grozno.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li slucajno knjiga Cass da se skine? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Nail for Real
- Kontakt:
Probaj na baneprevoz.
Nego, je li iko citao Sjever i Jug od Jakesa? Koga god da pitam, dobijam negativan odgovor
.
Nego, je li iko citao Sjever i Jug od Jakesa? Koga god da pitam, dobijam negativan odgovor
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nisam citao,ali znam da je ta knjiga imala ogromne tiraze.To su u stvari tri knjigeNail for Real je napisao/la: Nego, je li iko citao Sjever i Jug od Jakesa? Koga god da pitam, dobijam negativan odgovor.
losija verzija rata i mira. serija nije bila losa. glume odlicni glumci, svejzi,eli,frejks cini mi se.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nail for Real
- Kontakt:
Meni je knjiga zabavna i zanimljiva, sigurno moze drzati paznju citaoca dugo vremena. Nije neko remek djelo, ali radije bih jos 3 procitao sve tri knjige nego uzet' nego vrijedno knjizevno djelo koje ce da me smori
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.