Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ova tabela je zakljucna sa zadnjim kolom odigranim.Bianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko se u obzir uzme i ova polusezona sarajevo je samo 3 boda ispred Želje, dok ih je Široki prestigao, vrlo je moguće da to do kraja sezone uradi i Željo.
Pa oni su cudna sorta navijaca, oni sami sebe prozovu divovi, sami sebi prave tabele ..itddamirfile je napisao/la:Na ovoj tabeli pise Bosna visoko da ima 4 pobjede sad sam pogledao u sezoni 1999/0 imali su 10 pobjedai 6 nerijesenih.ne znam ko sastavlja ovu tabelu
Sam si sebi dao odgovor u kojoj je to sezoni bilo...damirfile je napisao/la:Na ovoj tabeli pise Bosna visoko da ima 4 pobjede sad sam pogledao u sezoni 1999/0 imali su 10 pobjedai 6 nerijesenih.ne znam ko sastavlja ovu tabelu
Glup si k'o ****.Aldinn1 je napisao/la:Pa oni su cudna sorta navijaca, oni sami sebe prozovu divovi, sami sebi prave tabele ..itddamirfile je napisao/la:Na ovoj tabeli pise Bosna visoko da ima 4 pobjede sad sam pogledao u sezoni 1999/0 imali su 10 pobjedai 6 nerijesenih.ne znam ko sastavlja ovu tabelu
Ovu tabelu sto su postavili je tabela ukupno odigranih utakmica poslije rata u premijer ligi ,zar ne ??? I pise da Bosna ima 4 pobjede a samo u sezoni 99/0 imala 10 o tome pisem pricam da je puna gresaka i ne moze se pozivati na nju...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sam si sebi dao odgovor u kojoj je to sezoni bilo...damirfile je napisao/la:Na ovoj tabeli pise Bosna visoko da ima 4 pobjede sad sam pogledao u sezoni 1999/0 imali su 10 pobjedai 6 nerijesenih.ne znam ko sastavlja ovu tabelu
Zajednicka premier liga se igra vec 10 godina... Pogledaj koliko 1. mjesto ima odigranih sezona, a to je bilo prije 12 godina, i eto...damirfile je napisao/la:Ovu tabelu sto su postavili je tabela ukupno odigranih utakmica poslije rata u premijer ligi ,zar ne ??? I pise da Bosna ima 4 pobjede a samo u sezoni 99/0 imala 10 o tome pisem pricam...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sam si sebi dao odgovor u kojoj je to sezoni bilo...damirfile je napisao/la:Na ovoj tabeli pise Bosna visoko da ima 4 pobjede sad sam pogledao u sezoni 1999/0 imali su 10 pobjedai 6 nerijesenih.ne znam ko sastavlja ovu tabelu
MOJ, kad se digne ima punih 10cm.. kad neko predje nek se javi!VanBasten je napisao/la:I čiji je veći, izmjerištel'?
Pokusali su,jednima se digao drugima neceVanBasten je napisao/la:I čiji je veći, izmjerištel'?
Hajde cesko-poljski pruzni radnice (Domorocki) idi se na svoju temu prosipaj. Mi nismo zeljni vasih satro exkluziva vezano za nas klubdomorocki je napisao/la:Hadžialagić je najbliži
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, rimljanin90 i 66 gostiju.