a na kraju ce biti aBd ugodnih 16 stepenčića
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E moj jarane pogodili ste u metu-----------imate vaseg trenera u Bosni- Visoko koji je za njega FERGUSONNNNNNNN,,,,,nemojte vise licitirat sa anonimusima poput vj.koga niko živ ne pozna sem raje na cesti Banjaluka -Gradiska-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok
pabizo je napisao/la:E moj jarane pogodili ste u metu-----------imate vaseg trenera u Bosni- Visoko koji je za njega FERGUSONNNNNNNN,,,,,nemojte vise licitirat sa anonimusima poput vj.koga niko živ ne pozna sem raje na cesti Banjaluka -Gradiska-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok
Opusti se bolan,vidi kakve su kvote na OlimpiC i tako ta prica. Sta vas boli briga,zato je Nijaz doveo bosanskog Fergusona, Nedima Jusufbegovica,trenera sa extra performansama i rezultatima iza sebe
Za Jusufbegovica radi vrijeme a i mislim da ga g.Gracic ne trazi hitan rezultat od trenera i samo polako sa Jukom vrijedan je momak a bice i rezultata,, A za umišljenog murinja TREBA SVI DA RADE A NEKI DA PLACAJU I DA MU ZATVARAJU TEKME A TO NE BI TREBALO FK SARAJEVU JER JE KLUB OD IMENA I PREZIMENA----izvinjavam se ali je stvarno tako i ne dozvolite da vas folira kako ce vaše mlade nogometaše forsirati u mladu repku BiH,,,,,-A- je napisao/la:pabizo je napisao/la:E moj jarane pogodili ste u metu-----------imate vaseg trenera u Bosni- Visoko koji je za njega FERGUSONNNNNNNN,,,,,nemojte vise licitirat sa anonimusima poput vj.koga niko živ ne pozna sem raje na cesti Banjaluka -Gradiska-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok
Opusti se bolan,vidi kakve su kvote na OlimpiC i tako ta prica. Sta vas boli briga,zato je Nijaz doveo bosanskog Fergusona, Nedima Jusufbegovica,trenera sa extra performansama i rezultatima iza sebe
E moje sarajlije sad se pabizo navukao na vas cim ste spomenuli Jagodica haha, a bas bi volio znati sta mu je covjek uradio kad sa tolikom mrznjom prica o njemu 
p.s. nedirajte nam naseg trenera
p.s. nedirajte nam naseg trenera
izgleda ipak nista od toga juhuuuuu-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok
http://www.****/nov/index.php?optio ... Itemid=187" onclick="window.open(this.href);return false;
Imali i jedan trener da hočeAvalanche je napisao/la:izgleda ipak nista od toga juhuuuuu-A- je napisao/la:Znaci ipak Vlado Jagodic najblizi nasoj klupi. Nije to los odabir,jos samo da se finisira i ok![]()
http://www.****/nov/index.php?optio ... Itemid=187" onclick="window.open(this.href);return false;
Potpis!
Husref Musemić je najbolje rješenje za trenera, bio je vrhunski igrač iz šampionske generacije 1985 i jedan od najzaslužniji za osvajanje titule, voli klub jer je u njemu ponikao, klub mu je u to vrijeme dao afirmaciju da bude neko i nešto u fudbalu, legenda je kluba i to treba cijeniti, malo je takvih.
Bruka i sramota ovo oko trenera da se ovoliko ceka,trazi nesto prica postaje smijesno a pomalo i zalosno 
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
cirkus pravi 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Zamisli brate samo koliko ce se tek pricati sa pojacanjima ako ih uopste i bude kad se ovoliko prica sa trenerombordo_Sarajevo je napisao/la:cirkus pravi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Još jedan težak udarac za samoprozvani "najveći" klub u državi.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemoj tako, oni su divoviBianconeri1988 je napisao/la:Još jedan težak udarac za samoprozvani "najveći" klub u državi.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A vi imate cast da budete **** od diva.BLU SKY je napisao/la:Nemoj tako, oni su divoviBianconeri1988 je napisao/la:Još jedan težak udarac za samoprozvani "najveći" klub u državi.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Autonomaš, pazi na rječnik!
Već se sam zapitaj da li je stvarno uredu da ovoliki broj trenera odbije "najveći" klub u državi!?
Logično bi bilo da se "najveći" ne odbijaju, ali kod nas očigledno takva logika ne postoji.
Već se sam zapitaj da li je stvarno uredu da ovoliki broj trenera odbije "najveći" klub u državi!?
Logično bi bilo da se "najveći" ne odbijaju, ali kod nas očigledno takva logika ne postoji.
Ž '21!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ne govori mi da sam Autonomas,moji su ginuli za ovu zemlju dok su tvoji bili na Zapadu.Nije uredu da ovoliki broj trenera odbije Sarajevo i to je krajnje neozbiljno od uprave da se ovoliko odugovlaci.Ako je problem naci nekog poznatijeg trenera neka onda uzmu Uscuplica ili Zeku.Ljudi vec vode klubove i tu nije nista cudno.Sa druge strane,glupo je od tebe da svaki drugi komentar pises na ovoj temi i to bez smisla,zato ne budi dosadan.Bianconeri1988 je napisao/la:Autonomaš, pazi na rječnik!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ništa veći ni sa više navijača nije ni ŽeljoBianconeri1988 je napisao/la:Autonomaš, pazi na rječnik!
Neka neko od ''domaćih'' preuzme, npr Uščuplić, siguran sam da bi svoj posao obavljao kako treba.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako hočete Uščuplića, onda možete i Bracu staviti u konkurenciju, on bi se sigurno latio posla za kilu jabuka.
Nema đaba nista..
Fan shop se otvara, a nema se para za trenera.
Nema đaba nista..
Fan shop se otvara, a nema se para za trenera.
Potpis!
Sekiraj se ti jarane za nešto drugo.
Škola, knjiga, životni problemi, treba, žena, posao, djeca..
previše si opterećen Sarajevom, vidim na nekoliko si tema pokupio opomene zbog konstantnog provociranja, izaći će ti na san druže, radi nešto, zigu, uživaj u životu... kažem ti kao stariji brat ima mnogo boljih i ljepših stvari od toga da konstantno ulijećeš klizeći ''komšijama'' i to ti je izgleda čitava preokupacija u životu. Konstantna opterećenost nečim može negativno uticati na zdravlje a Boga mi i pamet zato druže relax, nisu život ni Sarajevo ni Željo koliko god ti ili ja voljeli jedno ili drugo.
Peace
Škola, knjiga, životni problemi, treba, žena, posao, djeca..
previše si opterećen Sarajevom, vidim na nekoliko si tema pokupio opomene zbog konstantnog provociranja, izaći će ti na san druže, radi nešto, zigu, uživaj u životu... kažem ti kao stariji brat ima mnogo boljih i ljepših stvari od toga da konstantno ulijećeš klizeći ''komšijama'' i to ti je izgleda čitava preokupacija u životu. Konstantna opterećenost nečim može negativno uticati na zdravlje a Boga mi i pamet zato druže relax, nisu život ni Sarajevo ni Željo koliko god ti ili ja voljeli jedno ili drugo.
Peace
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Komsija pare se ne odbijaju , ali znas kakvi smo sa tim. U kakvu nas je situaciju bagra zvana familija dovela. Kad bi se gledala velicina mogli bi Mourinha dovestiBianconeri1988 je napisao/la:Autonomaš, pazi na rječnik!
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, sekac i 31 gost.