Znas ti eto ko je misko!
Cuj njega kaze "nemas pojma ko je misko:)
Zaboli me racku koga on ima pod ugovorom,ja sam spominjao konakovica,ali ako mislis da je i on radio dobar posao onda ne znam dalje..
Kao po obicaju igraci koji su se ulizivali,pa cak bili kapiten tima ,iako nije nikad igrao,postanu nesto u jednom od najacih ex yu klubova,pa ga sjebu,pa odu u politiku da isprobaju tamo srecu 'HEBLA GA MARTINA"
Necu vise o kk bosni jer je to moj tim,koji sam zbog lopova prestao da pratim!!
DA,DA donatori trebaju da slave i budu ponosni sto daju svoj novac:))
Svasta da procitam ovdje..
Znas li sta znaci odvojiti toliki dio novaca?ocigledno ne znas.
Bez sponzora ni jedan tim ne bih prezivio dugo,takvi treba da se postuju..
Cak i silna barcelona u fudbalu je konacno dobila sponzora jer bez ne ide dalje!
Ja znam ko je Misko, a ti ocigledno lupas samo bezveze.
Licno znam koliki je budzet Bosna u ta doba imala, znam tacne cifre, ali nije ni vrijeme ni mjesto da ti to govorim sada. To ni u pola nisu cifre kao sto se pricalo/prica.
Da, Dino je radio dobar posao, za razliku od Bukve. Ko drugacije prica, taj pojma nema. Druga je stvar sto je ostalim zinula zadnjica vise nego sto moze pojesti, pa su obecavali kule i gradove, a davali mizerne cifre, i nikada nisu platili onoliko koliko je bilo dogovoreno i potpisano. Nikada. Cak ni Telecom, pa ni ASA. Kad me vec tjeras da ti kazem, dvije firme iz Banja Luke u ta doba su cak bile sponzor Bosni, i to finu cifru novca

Ko je to sredio, sta mislis!?
Ali, kod nas je prica drugacija, kazu svi da su se rastaljivali izmedju sebe Misko - igrac - Dino. To ne ide tako jednostavno kao sto nas narod misli. Izvini, ali Bosna je bila u losoj situaciji i prije nego sto su Dino i Samir dosli za direktore. Nadam se da pamtis sezone sa Jazvinom i ostalim, u kojima smo bili kanta za punjenje. Ali se stvara atmosfera sada da je prije toga Bosna bila u najmanju ruku jedan od TOP 5 klubova u regionu, sto je apsolutni nonsens.
Sponzori treba da daju novac, jer to njima ide u korist. Ja cu da ti kazem da je firma Ovako povecala svoju profit za 2 miliona KM, samo za period dokle je trajalo EP u Litvaniji. To pokazuje nesto, kada su se svi izrugivali njihovim reklamama.
Ama covjece, ovdje se ne radi o timu, ovdje se radi o drzavnoj reprezentaciji, koja treba da bude ponos i cast ove napacene zemlje. Ne radi se ovdje o jednom obicnom klubu, shvati sta pricas.
Drzava treba najvise da povuce, tj. njeni organi.