LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

jose
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la jose » 04 jan 2012, 13:39

neno#4 je napisao/la:
Zasto McRoberts nije bio u rosteru, to cemo vidjeti.
Ima povrijedjen prst na nozi od ranije, sad se to valjda pogorsalo, pa su ga ostavili da odmori i to sanira.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 jan 2012, 13:56

Bynum nastavlja da dominira...ako u upravi uopste razmatraju neki trejd onda sam definitivno protiv njegovog odlaska...dovesti boljeg PG-a i rizikovati sa Bynum-om.Samo tako se moze do titule ove sezone.Dovesti Howarda umjesto njega nam nece nista pomoci.

Gasol veoma dobar sinoc,kao i Blake,Barnes,Murphy.Kobe se ocekivano popravio s tim da on mora sutirati manje...bar 5-6 lopti,posebno sa ovim problemima koje ima.

McRoberts je nedostajao,mislim da bi on dosta pomogao sa Scolom koji je pravio dosta problema.

Prvi put preko 100 poena :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 jan 2012, 15:32

Bynum odigrao strasan mec sinoc i pored Bryanta ima najvise zasluga za pobjedu. Samo je bitno da ga zdravlje posluzi. Bryant je usutio svoje kriticare, a Brown nije zadovoljan odbranom - sto je i logicno kada je prije sezone rekao da je cilj da broj poena protivnika bude max.90.
Sutra nas ocekuje tradicionalno najteze gostovanje i vidjecemo sta je u stanju ova ekipa da uradi.

@ adnan24

siguran sam da ce se desiti neki trejd u kojem cemo dovesti kvalitetnijeg PG-a. No ukoliko ne zelimo previse dati jedino Minnesota dolazi u obzir za taj trejd jer imaju tri PG-a u svojim redovima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 04 jan 2012, 16:27

Dobar Bynam sinoc. Jos dobija uzasne lopte, pogotovo od MWP-a. koji mu baca lopte ko u bunar, pa se Bynam jadan za svaku mora boriti da bi dosao do nje.
Postovanje treba zaraditi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2012, 17:55

Bynum ima mnogo,mnogo više potencijala od Howarda.Nadam se da će ovu sezonu ostati zdrav da to pokaže ;) Teško da će zabijati više od Dwighta no on ima u ekipi KObea koji je ipak prva opcija.Samo da ne bude povreda i Bynum će dominirat ligom narednih godina
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 jan 2012, 19:36

LBJ MVP je napisao/la:Bynum ima mnogo,mnogo više potencijala od Howarda.Nadam se da će ovu sezonu ostati zdrav da to pokaže ;) Teško da će zabijati više od Dwighta no on ima u ekipi KObea koji je ipak prva opcija.Samo da ne bude povreda i Bynum će dominirat ligom narednih godina
Pa ne zabija ni Dwight nista vise od naseg Andrewa. Tu su oni negdje u tom segmentu. Howard jeste bolji kad su skokovi u pitanju, uvijek je tu na 15+, ali ocekujem da i Bynum to cini u vecini utakmica koje dolaze. Neko je vec gore napisao mozda i najveci nedostatak u igri naseg centra. To je ne oslobadjanje lopte nasim bekovima, kada je on udvojen, i ne moze poentirati. Jos to da popravi i da ga aBd povrede zaobidju, i to ce biti veliki plus za nas tim...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 jan 2012, 20:09

kobe24 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Bynum ima mnogo,mnogo više potencijala od Howarda.Nadam se da će ovu sezonu ostati zdrav da to pokaže ;) Teško da će zabijati više od Dwighta no on ima u ekipi KObea koji je ipak prva opcija.Samo da ne bude povreda i Bynum će dominirat ligom narednih godina
Pa ne zabija ni Dwight nista vise od naseg Andrewa. Tu su oni negdje u tom segmentu. Howard jeste bolji kad su skokovi u pitanju, uvijek je tu na 15+, ali ocekujem da i Bynum to cini u vecini utakmica koje dolaze. Neko je vec gore napisao mozda i najveci nedostatak u igri naseg centra. To je ne oslobadjanje lopte nasim bekovima, kada je on udvojen, i ne moze poentirati. Jos to da popravi i da ga aBd povrede zaobidju, i to ce biti veliki plus za nas tim...
Smjesno je porediti Howarda i Baynuma. Baynum vidno visi i sa daleko boljom tehnikom na postu, ali zato Howrda jede 2 Baynuma za dorucak , fizicki nadmocan uz LBJ najveci atleta, skocan , nazan , lijepi blokade i stvara prednost stvara momentum svojoj ekipi. Baynum nema tu energiju , plus uvjek strahujes pri njegovom doskoku , dok džkod Howarda nemas tu brigu.
Uglavnom ako imas Kobe-a , Gasol-a + igrace koji mogu da pogode otvorenu trici ili poludistancu , Howard je "no blind" izbor ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jan 2012, 18:32

Veceras ocekujem poraz protiv Portlanda. Jednostavno ovo nam gostovanje ne lezi i mislim da smo u prethodnim godinama samo jednu utakmicu tamo dobili - bilo je 82:99 za nas ako se ne varam.
Portland nam dolazi bas u nezgodno vrijeme, s obzirom da se jos trebamo da uigramo sto se napada i odbrane tice. Jednostavno odigramo jednu cetvrtinu fantasticno, da bi zatim u narednoj "puhalo" na sve strane.
Nadam se da ce McRoberts moci igrati iako je to jos pod znakom pitanja.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 jan 2012, 18:45

amerosm je napisao/la:Veceras ocekujem poraz protiv Portlanda. Jednostavno ovo nam gostovanje ne lezi i mislim da smo u prethodnim godinama samo jednu utakmicu tamo dobili - bilo je 82:99 za nas ako se ne varam.
Portland nam dolazi bas u nezgodno vrijeme, s obzirom da se jos trebamo da uigramo sto se napada i odbrane tice. Jednostavno odigramo jednu cetvrtinu fantasticno, da bi zatim u narednoj "puhalo" na sve strane.
Nadam se da ce McRoberts moci igrati iako je to jos pod znakom pitanja.
Mislim da nam Portland nikad nije lezao pod Phill-om , odnosno trener McMillan, to pozicioni napad , inace smo tesko izlazili sa Phill-om sa ekipama na mali b roj posjeda + koje su bili vise atletski nastrojenje , kao Portland i Cleveland (sa trenerom Brown-om)
U ovoj koncepciji napada i odbrane mislim da mozemo dobiti , ali mi se jos uigravamo , oni to vrte godinama , pa prednost njima.
Ali oslabio je Gasol i na postu i odbrani , kad se sjetim kako ga je jadni Phill udarao shakama kao da ocvrsne :lol: , posto je LeMarkus njihov najolji igrac, zavisi ce puno od Gasola , steta sto McRoberts nije zdrav, jer ga Murphy nemoze braniti , a Baynum je prespor za njega. LeMarkus je pravi nasljednik KG , jos malo da ocvrsne u skoku, odnosno box out-u. hajde konacno da se i Fisher malo odmori , Felton je ipak malo sporiji PG :lol:

Niko meni neodgovori konkretno mozemo li mi za TE Odoma potpisati jednog od "kineza" u martu ?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2012, 19:00

Kobe Bryant je napisao/la:Niko meni neodgovori konkretno mozemo li mi za TE Odoma potpisati jednog od "kineza" u martu ?
ne moremo (a vala ne znam ni ko bi nam od tih divljaka bio pojacanje, mozda samo #1 :?: )
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 jan 2012, 19:24

KK_Bosna je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Niko meni neodgovori konkretno mozemo li mi za TE Odoma potpisati jednog od "kineza" u martu ?
ne moremo (a vala ne znam ni ko bi nam od tih divljaka bio pojacanje, mozda samo #1 :?: )
Joj jesu divljaci sve jedan :lol:
K.Martin , parmak , ali jedino sto je cvrst u odbrani mozes ga iskoristiti
J.R.Smith (sjetim se sako jadnog Karla kako mase glavom kada on uzima trice sa 9m a on prozvao napad :lol: )
Chandller : najkomletniji od njih moze igrati i 3 i 4 i odbranu i napad ;)
Brooks , brz play , ali neznam ko ga od nasih moze pratiti , a mana mu je visina i nerezonske trice :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 jan 2012, 20:45

Iskreno, raduje me veceras utakmica, pa i poraz cak :lol: :lol: :lol:
Da vidimo da li mozemo u gostima da dobijemo ijednu utakmicu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jan 2012, 20:59

neno#4 je napisao/la:Iskreno, raduje me veceras utakmica, pa i poraz cak :lol: :lol: :lol:
Eh jbg sada. Cim se ti radujes porazu ne pise nam se dobro veceras. :lol: :lol: :lol:
Po tebi sada ispade da nismo dobili 20 utakmica u gostima, a igramo veceras tek trecu. Nadam se da na premijernu pobjedu na gostujucem terenu necemo morati cekati 9. Februar i mec u TD Gardenu. :) :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 jan 2012, 21:18

amerosm je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Iskreno, raduje me veceras utakmica, pa i poraz cak :lol: :lol: :lol:
Eh jbg sada. Cim se ti radujes porazu ne pise nam se dobro veceras. :lol: :lol: :lol:
Po tebi sada ispade da nismo dobili 20 utakmica u gostima, a igramo veceras tek trecu. Nadam se da na premijernu pobjedu na gostujucem terenu necemo morati cekati 9. Februar i mec u TD Gardenu. :) :)
Ma ne radujem se porazu, nego moramo dobiti i nekoga na strani, a mislim da ce to malo teze da nam ide ove sezone :lol: :lol:

Pa nismo dobili cetiri meca zaredom, valjda ce i nas Sunce sada da ogrije :D :D

Ostalo je samo ime.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 jan 2012, 23:08

Po svim nekim prognozama i analizama,Portland bi trebao dobiti ovo veceras...ja se ipak nadam dobroj utakmici,da se pocne igrati malo organnizovaniji napad.Ako cemo opet imati 20 izgubljenih lopti i 30 suteva Bryanta onda nece valjati pa makar i pobjedili(iako sa 20 izgubljenih gubimo 100%).

Volio bi' vidjeti jednu izbalansiranu ekipu...Bryanta sa nekih 20 suteva i partijama slicnim onoj protiv Bullsa na pocetku sezone...Gasola treba maksimalno koristiti protiv Aldridgea jer ne smije se dozvoliti da se ovaj trosi samo u napadu...naravno tu je i Bynum koji ce vjerujem biti na nivou a mozda i kljucna stvar je sut za 3 poena...ako bude isla trojka onda se moze i dobiti Portland.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 jan 2012, 23:13

Teško. Lako je kući pobjediti... :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jan 2012, 00:32

BernardBarnjak je napisao/la:

Teško. Lako je kući pobjediti... :mrgreen:
Ubrzo ce utakmica u TD Gardenu pa se ne brinem bas previse. :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 jan 2012, 03:29

Retardirane utakmice u 4 i po, ionako ne spavam skoro nikako, jos moram cekati da gledam. Jesus. Ajd, makar se ne radi sutra.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 jan 2012, 04:53

Eh da vidimo sada da li mozemo do pobjede.

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 jan 2012, 05:02

Jao efikasnih napada i jednih i drugih :roll: , za 7 min 24-21 :o :shock:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []