Ima povrijedjen prst na nozi od ranije, sad se to valjda pogorsalo, pa su ga ostavili da odmori i to sanira.neno#4 je napisao/la:
Zasto McRoberts nije bio u rosteru, to cemo vidjeti.
LA Lakers
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Bynum nastavlja da dominira...ako u upravi uopste razmatraju neki trejd onda sam definitivno protiv njegovog odlaska...dovesti boljeg PG-a i rizikovati sa Bynum-om.Samo tako se moze do titule ove sezone.Dovesti Howarda umjesto njega nam nece nista pomoci.
Gasol veoma dobar sinoc,kao i Blake,Barnes,Murphy.Kobe se ocekivano popravio s tim da on mora sutirati manje...bar 5-6 lopti,posebno sa ovim problemima koje ima.
McRoberts je nedostajao,mislim da bi on dosta pomogao sa Scolom koji je pravio dosta problema.
Prvi put preko 100 poena
Gasol veoma dobar sinoc,kao i Blake,Barnes,Murphy.Kobe se ocekivano popravio s tim da on mora sutirati manje...bar 5-6 lopti,posebno sa ovim problemima koje ima.
McRoberts je nedostajao,mislim da bi on dosta pomogao sa Scolom koji je pravio dosta problema.
Prvi put preko 100 poena
Bynum odigrao strasan mec sinoc i pored Bryanta ima najvise zasluga za pobjedu. Samo je bitno da ga zdravlje posluzi. Bryant je usutio svoje kriticare, a Brown nije zadovoljan odbranom - sto je i logicno kada je prije sezone rekao da je cilj da broj poena protivnika bude max.90.
Sutra nas ocekuje tradicionalno najteze gostovanje i vidjecemo sta je u stanju ova ekipa da uradi.
@ adnan24
siguran sam da ce se desiti neki trejd u kojem cemo dovesti kvalitetnijeg PG-a. No ukoliko ne zelimo previse dati jedino Minnesota dolazi u obzir za taj trejd jer imaju tri PG-a u svojim redovima.
Sutra nas ocekuje tradicionalno najteze gostovanje i vidjecemo sta je u stanju ova ekipa da uradi.
@ adnan24
siguran sam da ce se desiti neki trejd u kojem cemo dovesti kvalitetnijeg PG-a. No ukoliko ne zelimo previse dati jedino Minnesota dolazi u obzir za taj trejd jer imaju tri PG-a u svojim redovima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dobar Bynam sinoc. Jos dobija uzasne lopte, pogotovo od MWP-a. koji mu baca lopte ko u bunar, pa se Bynam jadan za svaku mora boriti da bi dosao do nje.
Postovanje treba zaraditi.
Bynum ima mnogo,mnogo više potencijala od Howarda.Nadam se da će ovu sezonu ostati zdrav da to pokaže
Teško da će zabijati više od Dwighta no on ima u ekipi KObea koji je ipak prva opcija.Samo da ne bude povreda i Bynum će dominirat ligom narednih godina
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa ne zabija ni Dwight nista vise od naseg Andrewa. Tu su oni negdje u tom segmentu. Howard jeste bolji kad su skokovi u pitanju, uvijek je tu na 15+, ali ocekujem da i Bynum to cini u vecini utakmica koje dolaze. Neko je vec gore napisao mozda i najveci nedostatak u igri naseg centra. To je ne oslobadjanje lopte nasim bekovima, kada je on udvojen, i ne moze poentirati. Jos to da popravi i da ga aBd povrede zaobidju, i to ce biti veliki plus za nas tim...LBJ MVP je napisao/la:Bynum ima mnogo,mnogo više potencijala od Howarda.Nadam se da će ovu sezonu ostati zdrav da to pokažeTeško da će zabijati više od Dwighta no on ima u ekipi KObea koji je ipak prva opcija.Samo da ne bude povreda i Bynum će dominirat ligom narednih godina
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Smjesno je porediti Howarda i Baynuma. Baynum vidno visi i sa daleko boljom tehnikom na postu, ali zato Howrda jede 2 Baynuma za dorucak , fizicki nadmocan uz LBJ najveci atleta, skocan , nazan , lijepi blokade i stvara prednost stvara momentum svojoj ekipi. Baynum nema tu energiju , plus uvjek strahujes pri njegovom doskoku , dok džkod Howarda nemas tu brigu.kobe24 je napisao/la:Pa ne zabija ni Dwight nista vise od naseg Andrewa. Tu su oni negdje u tom segmentu. Howard jeste bolji kad su skokovi u pitanju, uvijek je tu na 15+, ali ocekujem da i Bynum to cini u vecini utakmica koje dolaze. Neko je vec gore napisao mozda i najveci nedostatak u igri naseg centra. To je ne oslobadjanje lopte nasim bekovima, kada je on udvojen, i ne moze poentirati. Jos to da popravi i da ga aBd povrede zaobidju, i to ce biti veliki plus za nas tim...LBJ MVP je napisao/la:Bynum ima mnogo,mnogo više potencijala od Howarda.Nadam se da će ovu sezonu ostati zdrav da to pokažeTeško da će zabijati više od Dwighta no on ima u ekipi KObea koji je ipak prva opcija.Samo da ne bude povreda i Bynum će dominirat ligom narednih godina
Uglavnom ako imas Kobe-a , Gasol-a + igrace koji mogu da pogode otvorenu trici ili poludistancu , Howard je "no blind" izbor
Veceras ocekujem poraz protiv Portlanda. Jednostavno ovo nam gostovanje ne lezi i mislim da smo u prethodnim godinama samo jednu utakmicu tamo dobili - bilo je 82:99 za nas ako se ne varam.
Portland nam dolazi bas u nezgodno vrijeme, s obzirom da se jos trebamo da uigramo sto se napada i odbrane tice. Jednostavno odigramo jednu cetvrtinu fantasticno, da bi zatim u narednoj "puhalo" na sve strane.
Nadam se da ce McRoberts moci igrati iako je to jos pod znakom pitanja.
Portland nam dolazi bas u nezgodno vrijeme, s obzirom da se jos trebamo da uigramo sto se napada i odbrane tice. Jednostavno odigramo jednu cetvrtinu fantasticno, da bi zatim u narednoj "puhalo" na sve strane.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mislim da nam Portland nikad nije lezao pod Phill-om , odnosno trener McMillan, to pozicioni napad , inace smo tesko izlazili sa Phill-om sa ekipama na mali b roj posjeda + koje su bili vise atletski nastrojenje , kao Portland i Cleveland (sa trenerom Brown-om)amerosm je napisao/la:Veceras ocekujem poraz protiv Portlanda. Jednostavno ovo nam gostovanje ne lezi i mislim da smo u prethodnim godinama samo jednu utakmicu tamo dobili - bilo je 82:99 za nas ako se ne varam.
U ovoj koncepciji napada i odbrane mislim da mozemo dobiti , ali mi se jos uigravamo , oni to vrte godinama , pa prednost njima.
Ali oslabio je Gasol i na postu i odbrani , kad se sjetim kako ga je jadni Phill udarao shakama kao da ocvrsne
Niko meni neodgovori konkretno mozemo li mi za TE Odoma potpisati jednog od "kineza" u martu ?
ne moremo (a vala ne znam ni ko bi nam od tih divljaka bio pojacanje, mozda samo #1Kobe Bryant je napisao/la:Niko meni neodgovori konkretno mozemo li mi za TE Odoma potpisati jednog od "kineza" u martu ?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Joj jesu divljaci sve jedanKK_Bosna je napisao/la:ne moremo (a vala ne znam ni ko bi nam od tih divljaka bio pojacanje, mozda samo #1Kobe Bryant je napisao/la:Niko meni neodgovori konkretno mozemo li mi za TE Odoma potpisati jednog od "kineza" u martu ?)
K.Martin , parmak , ali jedino sto je cvrst u odbrani mozes ga iskoristiti
J.R.Smith (sjetim se sako jadnog Karla kako mase glavom kada on uzima trice sa 9m a on prozvao napad
Chandller : najkomletniji od njih moze igrati i 3 i 4 i odbranu i napad
Brooks , brz play , ali neznam ko ga od nasih moze pratiti , a mana mu je visina i nerezonske trice
Iskreno, raduje me veceras utakmica, pa i poraz cak
Da vidimo da li mozemo u gostima da dobijemo ijednu utakmicu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Eh jbg sada. Cim se ti radujes porazu ne pise nam se dobro veceras.neno#4 je napisao/la:Iskreno, raduje me veceras utakmica, pa i poraz cak![]()
![]()
![]()
Po tebi sada ispade da nismo dobili 20 utakmica u gostima, a igramo veceras tek trecu. Nadam se da na premijernu pobjedu na gostujucem terenu necemo morati cekati 9. Februar i mec u TD Gardenu.
Ma ne radujem se porazu, nego moramo dobiti i nekoga na strani, a mislim da ce to malo teze da nam ide ove sezoneamerosm je napisao/la:Eh jbg sada. Cim se ti radujes porazu ne pise nam se dobro veceras.neno#4 je napisao/la:Iskreno, raduje me veceras utakmica, pa i poraz cak![]()
![]()
![]()
Da vidimo da li mozemo u gostima da dobijemo ijednu utakmicu.![]()
![]()
![]()
Po tebi sada ispade da nismo dobili 20 utakmica u gostima, a igramo veceras tek trecu. Nadam se da na premijernu pobjedu na gostujucem terenu necemo morati cekati 9. Februar i mec u TD Gardenu.![]()
Pa nismo dobili cetiri meca zaredom, valjda ce i nas Sunce sada da ogrije
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Po svim nekim prognozama i analizama,Portland bi trebao dobiti ovo veceras...ja se ipak nadam dobroj utakmici,da se pocne igrati malo organnizovaniji napad.Ako cemo opet imati 20 izgubljenih lopti i 30 suteva Bryanta onda nece valjati pa makar i pobjedili(iako sa 20 izgubljenih gubimo 100%).
Volio bi' vidjeti jednu izbalansiranu ekipu...Bryanta sa nekih 20 suteva i partijama slicnim onoj protiv Bullsa na pocetku sezone...Gasola treba maksimalno koristiti protiv Aldridgea jer ne smije se dozvoliti da se ovaj trosi samo u napadu...naravno tu je i Bynum koji ce vjerujem biti na nivou a mozda i kljucna stvar je sut za 3 poena...ako bude isla trojka onda se moze i dobiti Portland.
Volio bi' vidjeti jednu izbalansiranu ekipu...Bryanta sa nekih 20 suteva i partijama slicnim onoj protiv Bullsa na pocetku sezone...Gasola treba maksimalno koristiti protiv Aldridgea jer ne smije se dozvoliti da se ovaj trosi samo u napadu...naravno tu je i Bynum koji ce vjerujem biti na nivou a mozda i kljucna stvar je sut za 3 poena...ako bude isla trojka onda se moze i dobiti Portland.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Iskreno, raduje me veceras utakmica, pa i poraz cak![]()
![]()
![]()
Teško. Lako je kući pobjediti...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ubrzo ce utakmica u TD Gardenu pa se ne brinem bas previse.BernardBarnjak je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Iskreno, raduje me veceras utakmica, pa i poraz cak![]()
![]()
![]()
Teško. Lako je kući pobjediti...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Retardirane utakmice u 4 i po, ionako ne spavam skoro nikako, jos moram cekati da gledam. Jesus. Ajd, makar se ne radi sutra.
...Život za Široki...
Eh da vidimo sada da li mozemo do pobjede.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jao efikasnih napada i jednih i drugih
, za 7 min 24-21

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.