Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Sve si rekao,po meni mi kuci sve mozemo pobijediti,uz onakvu igru i zalaganje!!! Po meni ne bi bilo lose izaći u kakav Europski kup,pa nek se i tamo malo za nas cuje.Nisam siguran koliko to sve kosta i je li uprava spremna na taj korak.Samo nek se ne ponovi Cigona prosle godine!!!felix123 je napisao/la:Ja sam mozda lud sto sanjam o nekom Final 4 ali izuzev Maccabia i Cedevite u ligi su ekipe koje mi mozemo dobit bit cemo jako blizu Final 4 vjerojatno ce nam falit ona neprezaljena pobjeda protiv Radnickog
Planinic je odigrao lavovsku utakmicu pokazao da se moze nosit s najboljim centrima u ligi,Kasun je u jednom trenutku legao na pod od umora
SHOW MUST GO ON subota heliosa bar 20 razlike nakantat
bliže je beogradskoj areni doć..shvati i ti ove iz bhtkksiroki je napisao/la:Ma sinoc je bilo "koliko para toliko muzike" jer ipak oni vrijede 3 a mi 300 e sad sto je netko u tisucama a netko u milionima manje bitno .
Inace pohvale bht-u sto je omogucio cjenjenom gledateljstvu da vidi ovu mladost i snagu tj.dominaciju , ali u kur.... .
Subota i Helios , mislim da je to teska tekma za nas jer smo prvi put u sezoni favoriti a pitanje je kako cemo se nositi s tim , ne sumnjam u nasu pobjedu jer smo bolja ekipa ali da ce biti lako ne vjerujem .
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.