HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB.TRN » 31 dec 2011, 16:06

Ljudi iz kluba mi govore da ce biti opet kod nas,znaci valjda su poslali ponudi,ili barem namjeravaju!!! ;) ;)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 01 jan 2012, 10:01

Natjecaj ce biti raspisan prvi radni dan nakon nove godine , mislim da se nasi nece kandidirati . Ja bi volio da se kandidira Igokea pa otic do BL jedno 2 dana.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 02 jan 2012, 13:36

Sretna nova godina svima! Pročitaj te danas u sportskim sta kaže najbolji hrvtaski trener JASMIN REPEŠA!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 02 jan 2012, 14:53

Sretno u Novoj godini!!!!!
Sutra ocu da nam kosarkasi cestitaju novu sa pobjedom
Zagreb jaci za Morovica i Markotu ,al ovaj zadnji nema pravo nastupa protiv nas ,ja mislim da cemo dobit Mrave ,i kladionice nas favoriziraju
A šta je to Repeša reko????
I jos nesto svaka cast ss.ba na odlicnom uvodnom tekstu za utakmicu bas ja mislim isto da ce biti puna dvorana

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 03 jan 2012, 23:28

Ovo je bilo gaženje, odigrali smo maestralnu utakmicu, po meni možda najbolju od kada ja pratim široki :D :D :D :D ...Sad dobiti heliosa i osigurali smo opstanak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 jan 2012, 23:55

Al samaranje Zagreba je ubaciti Novaka i Naletilica zajedno na parket. :lol: Ma strasno, igraju kao ekipa, i to je to, Zagreb pored invidualnih kvaliteta nema sta traziti protiv momcadskog duha, jer ga nemaju. A i kako bi imali.
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 04 jan 2012, 11:41

Ja sam mozda lud sto sanjam o nekom Final 4 ali izuzev Maccabia i Cedevite u ligi su ekipe koje mi mozemo dobit bit cemo jako blizu Final 4 vjerojatno ce nam falit ona neprezaljena pobjeda protiv Radnickog
Planinic je odigrao lavovsku utakmicu pokazao da se moze nosit s najboljim centrima u ligi,Kasun je u jednom trenutku legao na pod od umora
SHOW MUST GO ON subota heliosa bar 20 razlike nakantat

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jan 2012, 14:14

protiv heliosa ce nam biti mozda i najteza utakmica :|

šta je rekao taj Repeša @šampioni
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 jan 2012, 14:26

Mislim da je komentirao stanje u hrvatskoj kosarci i izdvojio Široki kao jedini klub koji ustvari nesto radi dok su ostali prezaduzeni i unistili hrvatsku kosarku.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 jan 2012, 15:19

felix123 je napisao/la:Ja sam mozda lud sto sanjam o nekom Final 4 ali izuzev Maccabia i Cedevite u ligi su ekipe koje mi mozemo dobit bit cemo jako blizu Final 4 vjerojatno ce nam falit ona neprezaljena pobjeda protiv Radnickog
Planinic je odigrao lavovsku utakmicu pokazao da se moze nosit s najboljim centrima u ligi,Kasun je u jednom trenutku legao na pod od umora
SHOW MUST GO ON subota heliosa bar 20 razlike nakantat
Sve si rekao,po meni mi kuci sve mozemo pobijediti,uz onakvu igru i zalaganje!!! Po meni ne bi bilo lose izaći u kakav Europski kup,pa nek se i tamo malo za nas cuje.Nisam siguran koliko to sve kosta i je li uprava spremna na taj korak.Samo nek se ne ponovi Cigona prosle godine!!!

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 04 jan 2012, 18:47

Pohvalio je samo Široki u cijeloj ligi, da samo mi radimo kvalitetno.. :D :D :D

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 04 jan 2012, 22:23

Ma sinoc je bilo "koliko para toliko muzike" jer ipak oni vrijede 3 a mi 300 e sad sto je netko u tisucama a netko u milionima manje bitno .

Inace pohvale bht-u sto je omogucio cjenjenom gledateljstvu da vidi ovu mladost i snagu tj.dominaciju , ali u kur.... .

Subota i Helios , mislim da je to teska tekma za nas jer smo prvi put u sezoni favoriti a pitanje je kako cemo se nositi s tim , ne sumnjam u nasu pobjedu jer smo bolja ekipa ali da ce biti lako ne vjerujem .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jan 2012, 08:19

kksiroki je napisao/la:Ma sinoc je bilo "koliko para toliko muzike" jer ipak oni vrijede 3 a mi 300 e sad sto je netko u tisucama a netko u milionima manje bitno .

Inace pohvale bht-u sto je omogucio cjenjenom gledateljstvu da vidi ovu mladost i snagu tj.dominaciju , ali u kur.... .

Subota i Helios , mislim da je to teska tekma za nas jer smo prvi put u sezoni favoriti a pitanje je kako cemo se nositi s tim , ne sumnjam u nasu pobjedu jer smo bolja ekipa ali da ce biti lako ne vjerujem .
bliže je beogradskoj areni doć..shvati i ti ove iz bht :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 jan 2012, 18:06

Mene zanima hoće li ikad biti Široki na HRT 2 kad bude igrao protiv hrvatskih klubova,uvijek ga izbjegavaju ;).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

universum
Kontakt:

Post Postao/la universum » 05 jan 2012, 20:04

siroki cestitam vam na pobjedi......dokazali ste da trenutno nema boljeg kosarkaskog kluba u hrvata........
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 jan 2012, 18:25

1. Božićni turnir Jolly Jadranske banke pripao je U14 ekipi Širokog koja je u finalu svladala vršnjake sarajevskog Sparsa

Šibenski A-1 ligaš bio je domaćin zanimljivog i vrlo kvalitetnog turnira za mlađe kadete rođene 1998 godine i mlađe. Osam ekipa iz Hrvatske i BiH igrale su o skupina u sportskoj dvorani Jollyja na Ražinama, i u dvorani hotela Olympia.
Prvi strijelac turnira bio je Antonio Mršić, iz domaćeg Jolly JBŠ-a, dok je za najboljeg igrača proglašen Dragan Pervan iz Širokog.

U skupini A koju su činili Široki, Sonik Puntamika, Trogir i domaćin Jolly JBŠ, dominirali dječaci iz aktualnog prvaka BiH, koji su napravili odličnu selekciju, a rukopis trenera Romea Bilinovca je itekako prepoznatljiv. U vodičkoj skupini B koju su činili Spars, Livno, Alkar i Dubrovinik, sarajevski OKK Spars pokazao je odličnu igru, u prvom redu zahvaljujući selekciji iskusnog trenera Senada Redžića. Stoga je finalni susret bio na nivou ABA lige.

Sinjani treći, Dubrovčani peti

Iako su tijekom cijelog susreta fizički inferiorniji Širokobriježani imali prednost, Sarajlije su stalno prijetili, prvenstveno preko odličnog Boriše Simanića, za kojeg smo dobili informaciju da je već na putu prema Španjolskoj. Ipak Široki predvođen fantastičnim Draganom Pervanom uspijeva odoljeti svim nasrtajima, a točku na i stavio je 'pahuljica' Mate Šušak, koji je sa svojih 39 kg i meke ruke ubacio čak četiri trice, pa je konačnih 67:59 ishod koji je donio veliku radost dječacima sa Širokog.

U susretu za treće mjesto Alkar je u uzbudljivoj završnici savladao Trogir 64:63. Pet mjesto pripalo je Dubrovniku koji je bio uvjerljiv protiv dječaka Jollyja 89:43, a pretposljednje sedmo mjesto pripalo je Livnu, koje je savladalo Sonik Puntamiku 42:34.

Finale

HKK Široki Wwin – OKK Spars 67:59 (18:6, 12:16, 15:17, 22:20)
Široki Wwin: Džankić 3, D. Drežnjak, T. Šušak, Batinić 7, Pervan 19, M. Šušak 12, A. Planinić 4, M. Drežnjak, Soldo 3, Prskalo 19, Mikulić, J. Planinić, Ivanković.
Spars: Bibić, Čolo, Karšić, Gegić 16, Čehović, Muslić, Verlašević 3, Zulčić, Memić 2, Simanič 20, Rondić, Marselić 17

Poredak

1. Široki
2. Spars
3. Alkar
4. Trogir
5. Dubrovnik
6. Jolly JBŠ
7. Livno
8. Sonik Puntamika

Domination. :)
...Život za Široki...

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 07 jan 2012, 23:15

Uu Pilepic,igracina,samo takva...Nadam se da bogata Cedevita ima dobar skauting :D
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 07 jan 2012, 23:36

Pilepić večeras perfektan što se tiče šuta. hell yeah
Ramljak vrlo dobar u svim segmentima.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 08 jan 2012, 03:40

Radnički u gostima,Krka kući,Maccabi u gostima,Cibona kući,Zlatorog kući.Dobar raspored,Široki može dobiti 4 utakmice uz očekivan poraz u Izraelu ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 08 jan 2012, 12:25

jedini istinski brend bh sporta 8-) ponos svih hrvata u bih a prije svega sportski ponos hercegovine samo jača i biće samo jači i jači 8-)
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.