NK Zvijezda Gradačac

Gradacac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Gradacac » 06 jan 2012, 10:34

"Mi još uvijek nemamo nikakve potvrde, odnosno sa Jovićem se još uvijek nismo čuli. Upravni odbor će održati sjednicu nakon koje ćemo znati mnogo više. Vremana nemamo, pripreme samo što nisu počele, tako da očekujem brzu reakciju čelnih ljudi kluba", dodao je Avdičević.

Ja imam jos nade kada sam ovo procitao, ali haman zadnja nada umire :lol:
Valjda nece ovako bezo pozdrava i javljanja otici....

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 06 jan 2012, 10:36

kažem ja čelništvo je dobrano nabijeno, a najsmješnije je što Jović izjavljuje kako želi ostati u dobrim odnosima sa ljudima iz Zvijezde, samo ne kontam kako

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 06 jan 2012, 10:52

Smijali ste se kada je Sarajevo bilo u kontaktu s njim,a jos vise ste se smijali kada je Jovic odbio Sarajevo.Zar ce iko normalan ostati u tamo nekoj Zvijezdi,a ima ponudu najveceg kluba u drzavi. :lol: :lol:
Imate pozdrav i zelim vam uspjesan drugi dio sezone :D

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 06 jan 2012, 10:55

Semirr je napisao/la:Smijali ste se kada je Sarajevo bilo u kontaktu s njim,a jos vise ste se smijali kada je Jovic odbio Sarajevo.Zar ce iko normalan ostati u tamo nekoj Zvijezdi,a ima ponudu najveceg kluba u drzavi. :lol: :lol:
Imate pozdrav i zelim vam uspjesan drugi dio sezone :D
sve si upravu osim jednog da je sarajevo najveći klub u drzavi... sretno vam sa novim trenerov ma ko god to bio,,,

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 06 jan 2012, 10:58

Gradacac je napisao/la:Ej moj Jovicu ode ti za pare? ? ? Haman si uvijek i bio takav smrad od covjeka? ? ? ? A sve smo ti dali ...Doci ces ti opet nama vamo, valja igrati sa nama....U najtezem momentu ostavljas nas i ides....Neka Dragane nas svi su te volili sad te svi blate....Preporuke ne dolazi vise u Gradacac nikada jer neces se dobro provesti.....
Provincijska spika ti je skroz...covjek je profesionalac i naravno da ce ici gdje mu ponude bolje uslove.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 06 jan 2012, 11:00

peyton je napisao/la:
Gradacac je napisao/la:Ej moj Jovicu ode ti za pare? ? ? Haman si uvijek i bio takav smrad od covjeka? ? ? ? A sve smo ti dali ...Doci ces ti opet nama vamo, valja igrati sa nama....U najtezem momentu ostavljas nas i ides....Neka Dragane nas svi su te volili sad te svi blate....Preporuke ne dolazi vise u Gradacac nikada jer neces se dobro provesti.....
Provincijska spika ti je skroz...covjek je profesionalac i naravno da ce ici gdje mu ponude bolje uslove.
cisto sumnjam da ce imati bas puno bolje uslove u Sarajevu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 06 jan 2012, 11:10

Nece imati bolje uslove 100% jer Sarajevo nije bas klup pri parama, a njemu neka je na dusu sto nas ostavlja na cijedilu.Skoro sam cuo to nisam mogao da vjerujem.Ali koliko god u to vjerujem vjerujem u jos jednu stvar da je to sve prenapuhano jer medije cuda cine pogotovo sto se radi o Sarajevu i tom klubu.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 06 jan 2012, 11:40

Sta vam je ljudi,pisao sam vam kakav je taj covjek,hvala bogu rijesili smo se g.ovneta,toga smrada su zatvorili u svlacionicu u Mostaru i tukli ga satima,zbog namjestanja utakmica,jedna od njih i najveci razlog je bio Zrinski-Celik,koju je Jovic sam bez znanja uprave kasirao sebi u dzep,ja sto god napisem pojedinci se okrenu protiv mene,ali se sve ostvari.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 jan 2012, 12:01

Celni ljudi Zvijezde polako moraju shvatiti da ovi treneri i igraci sa strane dodju samo da pokupe lovu i odmah dizu sidro.Treba angazovati domaceg trenera iz Gradacca ( u ovom slucaju Durgut ), i praviti oslonac ekipe da su iz podmlatka zvijezde i okoline gradacca i tuzlanskog kantona. To je jedina formula uspjeha i ispravan put na duze staze, a ovi prolaznici odose za euricima u druge sredine.
Stabilna omladinska skola i reprodukcija svake godine 2-3 igraca JEDINI JE SPAS ZA ZVIJEZDU

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 06 jan 2012, 13:08

ode za pare koje su smo na ugovoru kakvo bolan sarajevo i njihov kes on moze imati samo visoku platu ali na papiru nije to bolan ZVIJEZDA pa da dobija cist kes,jedan smo od klubova koji su najorganizovani u pl. ako ne i jedini, u svakom klubu puno obecaju a malo daju sto nije slucaj kod nas mi koliko obecamo toliko i dajemo i to na vrijeme jos kad bi nam dosao ninkovic nebi se ni okrenuli za jovicem,mogli smo mi i bez jovica sa durgutom dovde dogurati ALIVEDERCI DRAGANE JOVICU........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jan 2012, 13:09

ja samo mogu reci bez zezanja da bi zvijezdi u ovom trenutku ako dragan ode najbolje trenersko rjesenje bio ibrakovic.on da dode u zvijezdu popravilo bi se stanje sto se tice dolazaka igraca sa tk gdje ima mnogo talenata a koji iz poznatih razloga nece u zvijezdu.abdulah je nas covjek tu je blizu i garantujem vam kad bi nas on vodio lagano bi doveli i brzog i skahica pa i onog dzafica ijos mnoge talente sa kantona.on dobro kotira i u savezu mangup je kakav god je nebi odnio vise para nego jovic toliko od mene.kad prokontam i one sumnjive rezultate zvijezde zapitam se da li je bas bio takav kakvim e prestavljao.ako ne on onda i ninkovic i husref bilo koji od njih kad bi doso ja bi bio zadovoljan
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 jan 2012, 13:12

Dzin je napisao/la:Sta vam je ljudi,pisao sam vam kakav je taj covjek,hvala bogu rijesili smo se g.ovneta,toga smrada su zatvorili u svlacionicu u Mostaru i tukli ga satima,zbog namjestanja utakmica,jedna od njih i najveci razlog je bio Zrinski-Celik,koju je Jovic sam bez znanja uprave kasirao sebi u dzep,ja sto god napisem pojedinci se okrenu protiv mene,ali se sve ostvari.
znam da si jednom napisao da je Jović mutljivac, al' sad je kasno, bez obzira na sve Zvijezda je simpatičan klub i jedan od rijetkih koji pošteno igra u ovoj nepoštenoj ligi....ma boli vas briga, imate svoje trenere, nisam ni ja za trenere sa strane kao što je kod nas u VELEŽU koji dođu i uzmu pare, ali se nadam promjeni prakse

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 06 jan 2012, 13:19

a sta sad pljujete po Jovicu.Dok je kod vas bio dizali ste ga u nebesa,kad je odbio Sarajevo govorili ste da je to veliki covjek,da on ne ide za parama,bolje mu je u Zvijezdi.A sta sad pricate.Covjek je izabrao put koji je po njemu dobar.Zahvalite se covjeku na svemu sto je uradio za vas o gotova prica.Nadjite drugog trenera i to je to.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 06 jan 2012, 13:24

JOVIĆ: DUGO SAM VAGAO, SARAJEVO JE
IZAZOV

Fudbalere Sarajeva s klupe će u proljetnom dijelu premijerligaške sezone najvjerovatnije voditi Dragan Jović. Naime, Jović je postigao dogovor sa komisijom koja je ispred Sarajeva bila zadužena za razgovore sa budućim trenerom, pa je ostalo još samo da UO premijerligaša sa Koševa potvrdi sada već bivšeg menadžera Zvijezde za novog šefa struke.

Nakon Travnika, Posušja, Zrinjskog i Zvijezde, Dragan Jović, će u Premijer ligi najvjerovatnije voditi i Sarajevo.

Nakon dugotrajnih pregovora sa čelnicima bordo momčadi sinoć je postignut dogovor, a ovaj stručnjak sa Sarajevom će potpisati ugovor na godinu i pol.

"Sinoć smo postigli dogovor. Dugo sam razmišljao i na kraju sam odlučio prihvatiti ponudu Sarajeva. Nije bilo lako, pogotovo što sam sa čelnicima Zvijezde imao sjajnu saradnju", rekao je Jović za SportSport.ba.

"Nadam se da će Zvijezdi razumjeti moju odluku. Sa sportske strane Sarajevo je veliki izazov, a tu su i neki porodični razlozi zbog kojih sam prihvatio ponudu Sarajeva", dodao je Jović.

U gradačačkom premijerligašu su zatečeni razvojem događaja, što su jutros potvrdili i za naš portal.

"Sve znam, razgovarao sam jučer sa predsjednikom i on je zatečen mojom odlukom, no opet kažem, nadam se da će me u Gradačcu razumjeti. Godinu dana provedenih u Gradačcu nikad neću zaboraviti. Svi u klubu uvijek su mi bili na raspolaganju, pa i kada nam nije išlo najbolje. I navijači su uvijek bili uz mene i doista sam im na tome zahvalan. Ne bih želio da se naši odnosu pokvare radi moje odluke", ističe po svemu sudeći novi trener Sarajeva.

Nakon jesenjeg dijela sezone Sarajevo se nalazi na trećem mjestu prvenstvene tabele, a glavni cilj bordo momčadi je izlazak na evropsku scenu.

"Dobro poznajem igrače Sarajeva, ali ne bih o tome previše. Ima dosta dobrih igrača, no o tome ćemo razgovoarti kada i zvanično budem imenovan za novog trenera bordo momčadi. U nekoliko narednih dana i te formalnosti trebale bi biti rješene", zaključio je Jović.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 06 jan 2012, 13:26

Ja ga nikada nisam dizao,znam mnogo stvari o njemu,provjereno iz bliski mu izvora,uvjek sam bio protiv njegovoga uzdizanja,ima dosta momaka koji su ga bas okarakterizirali kakav i jeste,i koji ga bolje znaju od nas,to se i obistinjava ,a isplivat ce jos prljavstine posle njegovoga(PJANDURE) odlaska.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 jan 2012, 13:33

bezze vam je to pljuvanje, mada razumljivo, jbga, desi se :roll: ipak sretno dalje
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 06 jan 2012, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 06 jan 2012, 13:33

Sad je svima potaman, vi ste se otarasili loseg covjeka,trenera,sto neko napisa ljigavca ;) .Sarajevu opet dobro,jer su zeljeli trenera kvaliteta Jovica,trenera koji ima ambicije, koje na zalost sa klubovima koje je dosad vodio nije mogao ostvatiti. :idea:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 06 jan 2012, 13:43

gauco je napisao/la:Sad je svima potaman, vi ste se otarasili loseg covjeka,trenera,sto neko napisa ljigavca ;) .Sarajevu opet dobro,jer su zeljeli trenera kvaliteta Jovica,trenera koji ima ambicije, koje na zalost sa klubovima koje je dosad vodio nije mogao ostvatiti. :idea:
apsolutno

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 06 jan 2012, 13:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ode jovic u sarajevo da im uzme i ono malo para sto imaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ali nema veze nacemo mi naseg covjeka koji ce da radi posteno kao i citav klub nadam se da ce to biti ninkovic ili ibrakovic,savez se cisti od smeca pa bi ninkovic mogao da nastavi sa postenim radom kao sto je to bilo prije par godina sve u svemu mozda je bolje sto je otiso da nam vise para ne uzme .sarajlije sretno vam bilo dalje takmicenje u pl.sa jovicem ipak smo mi dostojanstveni ljudi
Zadnja izmjena: EDIX, dana/u 06 jan 2012, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 06 jan 2012, 13:47

EDIX je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ode jovic u sarajevo da im uzme i ono malo para sto imaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aj šuti nesrećo, kad je nama uzimao svi su ga dizali u oblake

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.