Ja imam jos nade kada sam ovo procitao, ali haman zadnja nada umire

Valjda nece ovako bezo pozdrava i javljanja otici....
sve si upravu osim jednog da je sarajevo najveći klub u drzavi... sretno vam sa novim trenerov ma ko god to bio,,,Semirr je napisao/la:Smijali ste se kada je Sarajevo bilo u kontaktu s njim,a jos vise ste se smijali kada je Jovic odbio Sarajevo.Zar ce iko normalan ostati u tamo nekoj Zvijezdi,a ima ponudu najveceg kluba u drzavi.![]()
![]()
Imate pozdrav i zelim vam uspjesan drugi dio sezone
Provincijska spika ti je skroz...covjek je profesionalac i naravno da ce ici gdje mu ponude bolje uslove.Gradacac je napisao/la:Ej moj Jovicu ode ti za pare? ? ? Haman si uvijek i bio takav smrad od covjeka? ? ? ? A sve smo ti dali ...Doci ces ti opet nama vamo, valja igrati sa nama....U najtezem momentu ostavljas nas i ides....Neka Dragane nas svi su te volili sad te svi blate....Preporuke ne dolazi vise u Gradacac nikada jer neces se dobro provesti.....
cisto sumnjam da ce imati bas puno bolje uslove u Sarajevu..peyton je napisao/la:Provincijska spika ti je skroz...covjek je profesionalac i naravno da ce ici gdje mu ponude bolje uslove.Gradacac je napisao/la:Ej moj Jovicu ode ti za pare? ? ? Haman si uvijek i bio takav smrad od covjeka? ? ? ? A sve smo ti dali ...Doci ces ti opet nama vamo, valja igrati sa nama....U najtezem momentu ostavljas nas i ides....Neka Dragane nas svi su te volili sad te svi blate....Preporuke ne dolazi vise u Gradacac nikada jer neces se dobro provesti.....
ode za pare koje su smo na ugovoru kakvo bolan sarajevo i njihov kes on moze imati samo visoku platu ali na papiru nije to bolan ZVIJEZDA pa da dobija cist kes,jedan smo od klubova koji su najorganizovani u pl. ako ne i jedini, u svakom klubu puno obecaju a malo daju sto nije slucaj kod nas mi koliko obecamo toliko i dajemo i to na vrijeme jos kad bi nam dosao ninkovic nebi se ni okrenuli za jovicem,mogli smo mi i bez jovica sa durgutom dovde dogurati ALIVEDERCI DRAGANE JOVICU........Gradacac je napisao/la:Ej moj Jovicu ode ti za pare? ? ? Haman si uvijek i bio takav smrad od covjeka? ? ? ? A sve smo ti dali ...Doci ces ti opet nama vamo, valja igrati sa nama....U najtezem momentu ostavljas nas i ides....Neka Dragane nas svi su te volili sad te svi blate....Preporuke ne dolazi vise u Gradacac nikada jer neces se dobro provesti.....
znam da si jednom napisao da je Jović mutljivac, al' sad je kasno, bez obzira na sve Zvijezda je simpatičan klub i jedan od rijetkih koji pošteno igra u ovoj nepoštenoj ligi....ma boli vas briga, imate svoje trenere, nisam ni ja za trenere sa strane kao što je kod nas u VELEŽU koji dođu i uzmu pare, ali se nadam promjeni prakseDzin je napisao/la:Sta vam je ljudi,pisao sam vam kakav je taj covjek,hvala bogu rijesili smo se g.ovneta,toga smrada su zatvorili u svlacionicu u Mostaru i tukli ga satima,zbog namjestanja utakmica,jedna od njih i najveci razlog je bio Zrinski-Celik,koju je Jovic sam bez znanja uprave kasirao sebi u dzep,ja sto god napisem pojedinci se okrenu protiv mene,ali se sve ostvari.
apsolutnogauco je napisao/la:Sad je svima potaman, vi ste se otarasili loseg covjeka,trenera,sto neko napisa ljigavca.Sarajevu opet dobro,jer su zeljeli trenera kvaliteta Jovica,trenera koji ima ambicije, koje na zalost sa klubovima koje je dosad vodio nije mogao ostvatiti.
aj šuti nesrećo, kad je nama uzimao svi su ga dizali u oblakeEDIX je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ode jovic u sarajevo da im uzme i ono malo para sto imaju
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.