Naprotiv, ima da se mjesa! Sve se mora raditi zajedno, u dogovoru, kordinirano. Nije vrijeme za slobodne strijelcekinder_jaje je napisao/la: ....Veliki pozdrav i nadam se da se uprava nece mjesati u nesto sto je za njih visa matematika
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
kinder_jaje
- Kontakt:
E onda cemo vidjeti koliko ce to moci da trpi jer covjek nije taj tip al eto vidimo ubrzo nadam se da cete uspjeti od srca vam zelim sve najboljeUPS je napisao/la:Naprotiv, ima da se mjesa! Sve se mora raditi zajedno, u dogovoru, kordinirano. Nije vrijeme za slobodne strijelcekinder_jaje je napisao/la: ....Veliki pozdrav i nadam se da se uprava nece mjesati u nesto sto je za njih visa matematika
- Sarajlijc@
- Kontakt:
ZVANICNO ! http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=328" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Sretno Dragane majstore!
Vidite kako lagano nekim svojim tokom odbacujemo klosare od kluba.Ne moze to tek tako preko noci...
Dino,Irfane - BP(hvala Vam) i svi drugi prijatelji,navijaci polako doci ce sve na svoje aBd.
Volim te Sarajevo!!!
Vidite kako lagano nekim svojim tokom odbacujemo klosare od kluba.Ne moze to tek tako preko noci...
Dino,Irfane - BP(hvala Vam) i svi drugi prijatelji,navijaci polako doci ce sve na svoje aBd.
Volim te Sarajevo!!!
NON MOLLARE MAI
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nadam se da ovim postom nisi mislio na Husrefa Musemica jer ako je iko ovim izborom Jovica "odbacen" onda je to nazalost on.Alen Škoro je napisao/la:Sretno Dragane majstore!
Volim te Sarajevo!!!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
P da, najbolji za najboljeavlami97 je napisao/la:Dragan Jović je idealno rješenje za klub kao Sarajevo.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
a bili vi da vam i jednu muzicku otpjevamoVanBasten je napisao/la:Eh kad bi još Jović poveo sa sobom i Halilovića, to bi bilo bajno
-
anonimussami
- Kontakt:
Sad dizite u nebesa Jovica ,brzo ce te vidjeti da nije bas toliki strucnjak kao sto se pise .sreca ode od nas
pozdrav hordama
pozdrav hordama
Ne mogu samo da shvatim tzv navijace drugih klubova koji unaprijed iskazuju sumnjicavost dolaska dragana jovica na kormilo naseg kluba.Ok, znam da su takvi komentari puni cinizma i kompleksa,ali dajte ba ljudi malo korektnosti i realnosti,pa dosao je iz zvjezde iz gradacca u Fc sarajevo a ne iz Zvezde iz beograda pa eto kao pogrijesio je.Siri dijapazon je razloga zasto jednostavno u FC SARAJEVO.U biti mislim da su i ovi kriticari toga svjesni ali eto hajmo ga malo "pljuvati" jer nije trebao u sarajevo........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.
- Alen Škoro
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Nadam se da ovim postom nisi mislio na Husrefa Musemica jer ako je iko ovim izborom Jovica "odbacen" onda je to nazalost on.Alen Škoro je napisao/la:Sretno Dragane majstore!
Volim te Sarajevo!!!
Hvala Husrefu na svemu,mozda opet nekad bude trener,ali je bilo jos kandidata pored njega.
Dovedes Husrefa - u paketu s njim dolaze stari klosari,a nama to ne treba.
NON MOLLARE MAI
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
MaroonWhite1987 je napisao/la:P da, najbolji za najboljeavlami97 je napisao/la:Dragan Jović je idealno rješenje za klub kao Sarajevo.
Za zivot cijeli!
- vidovitadjemila
Ima u ovome istine itekako.Trener je jedan od najboljih u ligi sigurno,ali ima on i drugu stranu koju zna samo mali broj ljudi.Uostalom uvjericete se sami ko je on zapravo,da vam sad pricam ne bi mi vjerovali ...avlami97 je napisao/la:Izbacio je Travnik iz lige, a poslije njegovog rada Posušje se ne može još dugo oporaviti. Da ga nisu otjerali iz Zrinjskog i oni bi sada igrali Prvu ligu Federacije BiH. Čovjek je imao uspjeha, ali i dosta loših rezultata, a svaki loš je pripisivao sudijama.
Dragan Jović - trener Sarajeva! Brzo ćete ga potrošiti. U zdravlje.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
ovo treba u temu viceviMaroonWhite1987 je napisao/la:P da, najbolji za najboljeavlami97 je napisao/la:Dragan Jović je idealno rješenje za klub kao Sarajevo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kakav klub, takav trener.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:MaroonWhite1987 je napisao/la:P da, najbolji za najboljeavlami97 je napisao/la:Dragan Jović je idealno rješenje za klub kao Sarajevo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
xxl basket
- Kontakt:
danas treniram u teretani kad vidim poznat lik iza mene , pogledam jos jednom kad Husref Musemic , fino lik odradi malo ruke malo bocne trbusne lagano steper
za svaku pohvalu , moramo mi Amara pod hitno natjerat ako ne da smrsa bar da odrzi ovu kilazu i ne ode dalje u propast 
xxl basket je napisao/la:danas treniram u teretani kad vidim poznat lik iza mene , pogledam jos jednom kad Husref Musemic , fino lik odradi malo ruke malo bocne trbusne lagano steperza svaku pohvalu , moramo mi Amara pod hitno natjerat ako ne da smrsa bar da odrzi ovu kilazu i ne ode dalje u propast
I kakve to ima veze sa bilo cim?
Dragan Jovic,dobro dosao u sveti klub.
zato amar redovno drzava setnjom sa svojom malom cukicomxxl basket je napisao/la:danas treniram u teretani kad vidim poznat lik iza mene , pogledam jos jednom kad Husref Musemic , fino lik odradi malo ruke malo bocne trbusne lagano steperza svaku pohvalu , moramo mi Amara pod hitno natjerat ako ne da smrsa bar da odrzi ovu kilazu i ne ode dalje u propast
A za Jovic prvo bi zazelio dobordoslicu prije svega dobrom covjeku i velikom gospodinou i sto u nasoj ligi i zemlji je prava rijetkost, to kakav je trener najbolje da pustimo covjeka da radi pa cemo vidjet ,mjesta euforiji nekoj nema znamo svi da ne igra trener vec igraci prema tome nek zasuku rukave na pripremama i jos koje pojacanje dovest(ako je moguce) te na proljece napast prvo mjesto
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ispricaj nam nemoj nas zavlacitvidovitadjemila je napisao/la:Ima u ovome istine itekako.Trener je jedan od najboljih u ligi sigurno,ali ima on i drugu stranu koju zna samo mali broj ljudi.Uostalom uvjericete se sami ko je on zapravo,da vam sad pricam ne bi mi vjerovali ...avlami97 je napisao/la:Izbacio je Travnik iz lige, a poslije njegovog rada Posušje se ne može još dugo oporaviti. Da ga nisu otjerali iz Zrinjskog i oni bi sada igrali Prvu ligu Federacije BiH. Čovjek je imao uspjeha, ali i dosta loših rezultata, a svaki loš je pripisivao sudijama.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Neka se pitari raduju, imaju srece sto gradski rival Zeljo ima najboljeg trenera u ligi, inace bi Dragan Jovic za par mjeseci otisao u veci klub od Sarajeva a to je ZELJEZNICAR!!! Po vama svi klubovi u ligi za vas su nista, pa ajd odgovorite onda, koji je to veliki klub Jovic vodio pa se vi toliko radujete? Prvo skocite pa recite hop, vi prvaci, mozda ali da nije ZELJE...
- vidovitadjemila
Ma nebi da me shvatite da sam zlonamjeran ,i nemam razloga za to ,ali Gagac ima prste umjesane u puno mutnih radnjih,ne mozes ni pretpostaviti u sta sve ne oko nase lige,iako kad ga vidis na prvi pogled nikad to nebi zakljucio,rekao bi covjek da je gospodin i da ne bi mrava zgazio ,ali s druge strane nema tima i sredine u BiH gdje nema veze i gdje nije sposoban odraditi sve sto je potrebno ...I nikako ne shvatajte to na taj nacin da cete imati koristi od toga...Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ispricaj nam nemoj nas zavlacitvidovitadjemila je napisao/la:Ima u ovome istine itekako.Trener je jedan od najboljih u ligi sigurno,ali ima on i drugu stranu koju zna samo mali broj ljudi.Uostalom uvjericete se sami ko je on zapravo,da vam sad pricam ne bi mi vjerovali ...avlami97 je napisao/la:Izbacio je Travnik iz lige, a poslije njegovog rada Posušje se ne može još dugo oporaviti. Da ga nisu otjerali iz Zrinjskog i oni bi sada igrali Prvu ligu Federacije BiH. Čovjek je imao uspjeha, ali i dosta loših rezultata, a svaki loš je pripisivao sudijama.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.