Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bagrcavi
-
Kontakt:
MaroonWhite1987 je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Dragan Jović je idealno rješenje za klub kao Sarajevo.
P da, najbolji za najbolje

ovo treba u temu vicevi

DRUG NEBI TI PUNCA
-
avlami97
-
Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:MaroonWhite1987 je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Dragan Jović je idealno rješenje za klub kao Sarajevo.
P da, najbolji za najbolje

Kakav klub, takav trener.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
xxl basket
-
Kontakt:
Postao/la xxl basket » 06 jan 2012, 20:26
danas treniram u teretani kad vidim poznat lik iza mene , pogledam jos jednom kad Husref Musemic , fino lik odradi malo ruke malo bocne trbusne lagano steper

za svaku pohvalu , moramo mi Amara pod hitno natjerat ako ne da smrsa bar da odrzi ovu kilazu i ne ode dalje u propast

-
-A-
-
Kontakt:
xxl basket je napisao/la:danas treniram u teretani kad vidim poznat lik iza mene , pogledam jos jednom kad Husref Musemic , fino lik odradi malo ruke malo bocne trbusne lagano steper

za svaku pohvalu , moramo mi Amara pod hitno natjerat ako ne da smrsa bar da odrzi ovu kilazu i ne ode dalje u propast

I kakve to ima veze sa bilo cim?
Dragan Jovic,dobro dosao u sveti klub.

-
adnanhz
-
Kontakt:
xxl basket je napisao/la:danas treniram u teretani kad vidim poznat lik iza mene , pogledam jos jednom kad Husref Musemic , fino lik odradi malo ruke malo bocne trbusne lagano steper

zato amar redovno drzava setnjom sa svojom malom cukicom
A za Jovic prvo bi zazelio dobordoslicu prije svega dobrom covjeku i velikom gospodinou i sto u nasoj ligi i zemlji je prava rijetkost, to kakav je trener najbolje da pustimo covjeka da radi pa cemo vidjet ,mjesta euforiji nekoj nema znamo svi da ne igra trener vec igraci prema tome nek zasuku rukave na pripremama i jos koje pojacanje dovest(ako je moguce) te na proljece napast prvo mjesto

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 06 jan 2012, 20:51
vidovitadjemila je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Izbacio je Travnik iz lige, a poslije njegovog rada Posušje se ne može još dugo oporaviti. Da ga nisu otjerali iz Zrinjskog i oni bi sada igrali Prvu ligu Federacije BiH. Čovjek je imao uspjeha, ali i dosta loših rezultata, a svaki loš je pripisivao sudijama.
Dragan Jović - trener Sarajeva! Brzo ćete ga potrošiti. U zdravlje.
Ima u ovome istine itekako.Trener je jedan od najboljih u ligi sigurno,ali ima on i drugu stranu koju zna samo mali broj ljudi.Uostalom uvjericete se sami ko je on zapravo,da vam sad pricam ne bi mi vjerovali ...
Pa ispricaj nam nemoj nas zavlacit

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
moranjak
-
Kontakt:
Neka se pitari raduju, imaju srece sto gradski rival Zeljo ima najboljeg trenera u ligi, inace bi Dragan Jovic za par mjeseci otisao u veci klub od Sarajeva a to je ZELJEZNICAR!!! Po vama svi klubovi u ligi za vas su nista, pa ajd odgovorite onda, koji je to veliki klub Jovic vodio pa se vi toliko radujete? Prvo skocite pa recite hop, vi prvaci, mozda ali da nije ZELJE...
-
vidovitadjemila
Postao/la vidovitadjemila » 06 jan 2012, 21:17
Sarajlijc@ je napisao/la:vidovitadjemila je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Izbacio je Travnik iz lige, a poslije njegovog rada Posušje se ne može još dugo oporaviti. Da ga nisu otjerali iz Zrinjskog i oni bi sada igrali Prvu ligu Federacije BiH. Čovjek je imao uspjeha, ali i dosta loših rezultata, a svaki loš je pripisivao sudijama.
Dragan Jović - trener Sarajeva! Brzo ćete ga potrošiti. U zdravlje.
Ima u ovome istine itekako.Trener je jedan od najboljih u ligi sigurno,ali ima on i drugu stranu koju zna samo mali broj ljudi.Uostalom uvjericete se sami ko je on zapravo,da vam sad pricam ne bi mi vjerovali ...
Pa ispricaj nam nemoj nas zavlacit

Ma nebi da me shvatite da sam zlonamjeran ,i nemam razloga za to ,ali Gagac ima prste umjesane u puno mutnih radnjih,ne mozes ni pretpostaviti u sta sve ne oko nase lige,iako kad ga vidis na prvi pogled nikad to nebi zakljucio,rekao bi covjek da je gospodin i da ne bi mrava zgazio ,ali s druge strane nema tima i sredine u BiH gdje nema veze i gdje nije sposoban odraditi sve sto je potrebno ...I nikako ne shvatajte to na taj nacin da cete imati koristi od toga...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
EDIX
-
Kontakt:
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 06 jan 2012, 21:23
DOBRO DOŠAO U NAJVECI BH. KLUB
-
moranjak
-
Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:DOBRO DOŠAO U NAJVECI BH. KLUB
To bi bilo isto kad bi napisao DOBRO DOSAO U NAJVECI TADZIKISTANSKI KLUB, koga briga..
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 06 jan 2012, 21:43
Mislim da te niko nije pitao za misljenje.
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
moranjak pauzira 7 dana zbog trolovanja.
ne upozoravam ja ovdje džabe. sjašite malo. ako vas ne interesuje sarajevo, nema potrebe da pišete na ovoj temi.
Neću pobrisati samo da bi se vidjelo zbog čega je ban, pa da i drugi koje to sve ne interesuje ne ponavljaju njegovu grešku.
-
Giallorossi
-
Kontakt:
Postao/la Giallorossi » 06 jan 2012, 22:10
Hocel`sad konacno Alen,Diatta i Durakovic potpisat ugovore ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
pacovi_tu_ima
-
Kontakt:
Postao/la pacovi_tu_ima » 06 jan 2012, 23:40
pitanje trenera riješeno, sad kad irfan strašni krene u kupovinu

-
gauco
-
Kontakt:
Vrlo brzo ce na Kosevu poceti pojacanja,a jedan od njih bi mogao biti Vule.

-
mma_hz
-
Kontakt:

jet set ovo ono importane hehehehhe
Husref cesto zna i na traku stat hehee
I Kemo Alispahic je redovan ehhehe

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
zmaj_Bosne
-
Kontakt:
Postao/la zmaj_Bosne » 07 jan 2012, 01:03
Sretno ljudi sa novim trenerom i vidimo se u Gradačcu na proljeće

Dragon Town
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 07 jan 2012, 01:05
Svoj braci pravoslavne vjeroispovjesti sretan Bozic,mir Bozji ,Hristos se rodi!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
-A-
-
Kontakt:
Braci i sestrama bordo boje,pravoslavne vjeroispovjesti.. Mir Boziji,Hristos se rodi. A onda i svim ostalim forumasima pravoslavne vjeroispovjesti.