Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
xaviesta je napisao/la:Cestitke navijacima Liverpoola na pogotku Carolla.
Jbga, drago mi je što je dao go, ali pogodak protiv Oldhama ne mijenja puno.Carlo je napisao/la:
@scouser, bilo bi lijepo da promjeniš potpis
Post kao post, u svakom slučaju se zahvaljujem.Narin je napisao/la:Sta je ovo sve neki ljubileji vama veceras.
Cestitam na 10000 postu OTNYS_YNWA..
biće, bićeOTNYS_YNWA je napisao/la:Post kao post, u svakom slučaju se zahvaljujem.Narin je napisao/la:Sta je ovo sve neki ljubileji vama veceras.
Cestitam na 10000 postu OTNYS_YNWA..
Jeste li primjetili koliko smo svi željni odličnih rezultata, pa makar se radilo i o Oldhamu? Zaista je ovo odlična noć, počev od odlične partije, Gerrardovih 90 minuta, gola Carrolla, Downinga ... Njihov prvijenac za početak godine, novi početak za Liverpool.
Bi'će još ovakvih utakmica, samo se nadam da ćemo zadržati kakav - takav kontinuitet.
PS : Nadam se da se neće naći neko ko će i uprkos veličanstvenoj noći naći neku zamjerku.
Uživajmo.
I ja sam ih primijetioreds je napisao/la:Izuzetno loša partija u prvom dijelu.Da nije bilo onog sumnjivog penala ko zna,ja vjerujem da bi se teško došlo do pobjede.Bez kreativnosti u napadu,a odbrana je dosta griješila.Oldham je zaslužio da povede sa bar 0:2.![]()
![]()
Nego svaka čast za gostujuće navijače.Odakle ih onoliko da mi je znati ?!
Moze se vrlo lako desiti da se Agger ili Skrtel povrijede, ali u slučaju da dovedemo Cahilla, i u slučaju da su sva trojica zdravi, ko bi tada igrao ? Jedan od trojice izvanrednih štopera bi ispaštao sjedenjem na klupi, i jedna velika plata bi bezveze propadala. Mislim da je bolje ovako, Agger, hvala Bogu, da ga ne ureknemo nema problema sa povredama, a Skrtel nikada nije ni imao. Carra može sigurno uletiti ponekad, nije toliko ofalio, a ne bi ni Coatesu ponekad škodila prilika. I kao što si rekao Kelly igra odlično, može sigurno i on nekada da se isproba.Han!$;Lfc je napisao/la:Mislim da ne bi bilo loše da ugrabimo Cahilla u zadnjem momentu Chelseau. Evidentno je da nam je potreban još jedan štoper, trenutno su tu Skrtel i Agger, koji igraju fenomenalno, al' ako bi došlo do povrede jednog od ova dva igrača, loše nam se, samo to mogu reći. Danas smo vidjeli odnosno uvjerili se da je Carragher u vrlo lošoj formi, trenutno za penzije. Coates je još mlad i nije spreman da odigra na svom nivou utakmicu od značajnosti u EPL. Ostale nemamo, Wilson je otišao na posudbi, jedino bi Kelly koji igra odlično, mogao zamijeniti jednog od ova dva igrača, sve u svemu, mislim da nam je potreban jedan štoper.
Ne znam,Caahill jeste dobar nema se tu sta puno pricat + daje golove,ali po meni malo pretjerano bacanje novca jer imamo Coatesa na klupi najboljeg defanzivca kopa amerike pa sta sad reci,nije iskusan,mozda ali definitivno nije los.Han!$;Lfc je napisao/la:Mislim da ne bi bilo loše da ugrabimo Cahilla u zadnjem momentu Chelseau. Evidentno je da nam je potreban još jedan štoper, trenutno su tu Skrtel i Agger, koji igraju fenomenalno, al' ako bi došlo do povrede jednog od ova dva igrača, loše nam se, samo to mogu reći. Danas smo vidjeli odnosno uvjerili se da je Carragher u vrlo lošoj formi, trenutno za penzije. Coates je još mlad i nije spreman da odigra na svom nivou utakmicu od značajnosti u EPL. Ostale nemamo, Wilson je otišao na posudbi, jedino bi Kelly koji igra odlično, mogao zamijeniti jednog od ova dva igrača, sve u svemu, mislim da nam je potreban jedan štoper.
Još jedna u nizu od špekulacija. Liverpool are rumoured to be reading a monster bid for out of favour Real Madrid star Kaka to fill the void left by Luis’s Suárez’s suspension.
PS. Sutra očekujem na naslovnoj strani Liverpoola, Liverpool agreed fee for Bent, tako nešto, uglavnom očekujem sutra da potpiše!
Mislim da od Cahilla nema nista,jer treba sutra ili najkasnije prekosutra da potpise za Chelsea.the scouser je napisao/la:Moze se vrlo lako desiti da se Agger ili Skrtel povrijede, ali u slučaju da dovedemo Cahilla, i u slučaju da su sva trojica zdravi, ko bi tada igrao ? Jedan od trojice izvanrednih štopera bi ispaštao sjedenjem na klupi, i jedna velika plata bi bezveze propadala. Mislim da je bolje ovako, Agger, hvala Bogu, da ga ne ureknemo nema problema sa povredama, a Skrtel nikada nije ni imao. Carra može sigurno uletiti ponekad, nije toliko ofalio, a ne bi ni Coatesu ponekad škodila prilika. I kao što si rekao Kelly igra odlično, može sigurno i on nekada da se isproba.Han!$;Lfc je napisao/la:Mislim da ne bi bilo loše da ugrabimo Cahilla u zadnjem momentu Chelseau. Evidentno je da nam je potreban još jedan štoper, trenutno su tu Skrtel i Agger, koji igraju fenomenalno, al' ako bi došlo do povrede jednog od ova dva igrača, loše nam se, samo to mogu reći. Danas smo vidjeli odnosno uvjerili se da je Carragher u vrlo lošoj formi, trenutno za penzije. Coates je još mlad i nije spreman da odigra na svom nivou utakmicu od značajnosti u EPL. Ostale nemamo, Wilson je otišao na posudbi, jedino bi Kelly koji igra odlično, mogao zamijeniti jednog od ova dva igrača, sve u svemu, mislim da nam je potreban jedan štoper.
Mislim da je veća potreba na drugim pozicijama, kao što su desno krilo i špic, nego u odbrani, u kojoj sve štima za 5 ove sezone.
Mislim da je i protiv Ville isto pokazao. Jednostavno, sa razlogom ga nazivaju nasljednikom Gerrarda.mighty_reds je napisao/la:Po meni najsvijetlija tačka ove utakmice je Jonjo Shelvey. Momak zaslužuje mjesto u prvom timu ili da ulazi redovno po 20-25 minuta po utakmici. Jednostavno briljantna utakmica.
Da i ja se tu slazem,spearing jeste dobar dm,ono iole moze mjenjat lukasa ali ja sam uvijek bio zagovornik ofanzivnije igre i to mjesto dajem shelveyu pa makar ko werder bili hahah:)mighty_reds je napisao/la:Po meni najsvijetlija tačka ove utakmice je Jonjo Shelvey. Momak zaslužuje mjesto u prvom timu ili da ulazi redovno po 20-25 minuta po utakmici. Jednostavno briljantna utakmica.
+1mighty_reds je napisao/la:Po meni najsvijetlija tačka ove utakmice je Jonjo Shelvey. Momak zaslužuje mjesto u prvom timu ili da ulazi redovno po 20-25 minuta po utakmici. Jednostavno briljantna utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.