Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 06 jan 2012, 23:01

konacno petarda pa neka je i protiv oldhama :mrgreen: svaka cast momcima i samo tako nastavite :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jan 2012, 23:06

Carrolla bih da pohvalim kao i sve ostale igrače, odlični su bili svi u drugom poluvremenu. Također, Downing je pokazao svoju klasu za skoro dvije desetine minuta. Odličan cross za Carrolla, ali nažalost njegov šut je otišao par centimetara iznad prečke. Prva petarda ove sezone, ali ne i zadnja! YNWA

COME ON YOU MIGHTY REDS! COME ON

@scouser, bilo bi lijepo da promjeniš potpis :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jan 2012, 23:13

[youtube][/youtube]

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jan 2012, 23:22

xaviesta je napisao/la:Cestitke navijacima Liverpoola na pogotku Carolla.
:mrgreen:
nema potpisa

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 06 jan 2012, 23:24

Red je bio da i mi nekom' petardu damo.Fakat mi je drago zbog Carrolla..Mora i on nekad' proraditi... :D
Downing je iz utakmice u utakmicu sve bolji.Konacno ga i on dade..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 jan 2012, 23:29

Carlo je napisao/la:
@scouser, bilo bi lijepo da promjeniš potpis :)
Jbga, drago mi je što je dao go, ali pogodak protiv Oldhama ne mijenja puno.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jan 2012, 23:31

Narin je napisao/la:Sta je ovo sve neki ljubileji vama veceras.
Cestitam na 10000 postu OTNYS_YNWA..
Post kao post, u svakom slučaju se zahvaljujem.

Jeste li primjetili koliko smo svi željni odličnih rezultata, pa makar se radilo i o Oldhamu? Zaista je ovo odlična noć, počev od odlične partije, Gerrardovih 90 minuta, gola Carrolla, Downinga ... Njihov prvijenac za početak godine, novi početak za Liverpool.

Bi'će još ovakvih utakmica, samo se nadam da ćemo zadržati kakav - takav kontinuitet.

PS : Nadam se da se neće naći neko ko će i uprkos veličanstvenoj noći naći neku zamjerku.
Uživajmo.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jan 2012, 23:37

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Narin je napisao/la:Sta je ovo sve neki ljubileji vama veceras.
Cestitam na 10000 postu OTNYS_YNWA..
Post kao post, u svakom slučaju se zahvaljujem.

Jeste li primjetili koliko smo svi željni odličnih rezultata, pa makar se radilo i o Oldhamu? Zaista je ovo odlična noć, počev od odlične partije, Gerrardovih 90 minuta, gola Carrolla, Downinga ... Njihov prvijenac za početak godine, novi početak za Liverpool.

Bi'će još ovakvih utakmica, samo se nadam da ćemo zadržati kakav - takav kontinuitet.

PS : Nadam se da se neće naći neko ko će i uprkos veličanstvenoj noći naći neku zamjerku.
Uživajmo.
biće, biće :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 jan 2012, 23:41

Coates mi večeras nije baš odigrao dobro. :roll:

:mrgreen:
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jan 2012, 23:47

Izuzetno loša partija u prvom dijelu.Da nije bilo onog sumnjivog penala ko zna,ja vjerujem da bi se teško došlo do pobjede.Bez kreativnosti u napadu,a odbrana je dosta griješila.Oldham je zaslužio da povede sa bar 0:2. :mrgreen: :lol:

Nego svaka čast za gostujuće navijače.Odakle ih onoliko da mi je znati ?! :shock:
FK Pjetlovi

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 jan 2012, 23:48

reds je napisao/la:Izuzetno loša partija u prvom dijelu.Da nije bilo onog sumnjivog penala ko zna,ja vjerujem da bi se teško došlo do pobjede.Bez kreativnosti u napadu,a odbrana je dosta griješila.Oldham je zaslužio da povede sa bar 0:2. :mrgreen: :lol:

Nego svaka čast za gostujuće navijače.Odakle ih onoliko da mi je znati ?! :shock:
I ja sam ih primijetio :? znaju Englezi volit klub, nema sta.Pogotovo ovi iz manjih sredina.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 07 jan 2012, 01:07

Evo ovo je prva utakmica lpoola da nisam gledao ove sezone,imao sam neka posla pa sam izostao.Ali eto doslo je,petarda je pukla pa oldhamu oldhamu sta ces:) Vidim downing i carroll su zabili,pozitivno nema sta,idem da pogledam golove prijatno sam iznenadjen.
"You'll Never Walk Alone"

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 07 jan 2012, 01:13

Mislim da ne bi bilo loše da ugrabimo Cahilla u zadnjem momentu Chelseau. Evidentno je da nam je potreban još jedan štoper, trenutno su tu Skrtel i Agger, koji igraju fenomenalno, al' ako bi došlo do povrede jednog od ova dva igrača, loše nam se, samo to mogu reći. Danas smo vidjeli odnosno uvjerili se da je Carragher u vrlo lošoj formi, trenutno za penzije. Coates je još mlad i nije spreman da odigra na svom nivou utakmicu od značajnosti u EPL. Ostale nemamo, Wilson je otišao na posudbi, jedino bi Kelly koji igra odlično, mogao zamijeniti jednog od ova dva igrača, sve u svemu, mislim da nam je potreban jedan štoper.

Još jedna u nizu od špekulacija. Liverpool are rumoured to be reading a monster bid for out of favour Real Madrid star Kaka to fill the void left by Luis’s Suárez’s suspension.

PS. Sutra očekujem na naslovnoj strani Liverpoola, Liverpool agreed fee for Bent, tako nešto, uglavnom očekujem sutra da potpiše!
YOU'LL NEVER WALK ALONE

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 jan 2012, 01:17

Han!$;Lfc je napisao/la:Mislim da ne bi bilo loše da ugrabimo Cahilla u zadnjem momentu Chelseau. Evidentno je da nam je potreban još jedan štoper, trenutno su tu Skrtel i Agger, koji igraju fenomenalno, al' ako bi došlo do povrede jednog od ova dva igrača, loše nam se, samo to mogu reći. Danas smo vidjeli odnosno uvjerili se da je Carragher u vrlo lošoj formi, trenutno za penzije. Coates je još mlad i nije spreman da odigra na svom nivou utakmicu od značajnosti u EPL. Ostale nemamo, Wilson je otišao na posudbi, jedino bi Kelly koji igra odlično, mogao zamijeniti jednog od ova dva igrača, sve u svemu, mislim da nam je potreban jedan štoper.
Moze se vrlo lako desiti da se Agger ili Skrtel povrijede, ali u slučaju da dovedemo Cahilla, i u slučaju da su sva trojica zdravi, ko bi tada igrao ? Jedan od trojice izvanrednih štopera bi ispaštao sjedenjem na klupi, i jedna velika plata bi bezveze propadala. Mislim da je bolje ovako, Agger, hvala Bogu, da ga ne ureknemo nema problema sa povredama, a Skrtel nikada nije ni imao. Carra može sigurno uletiti ponekad, nije toliko ofalio, a ne bi ni Coatesu ponekad škodila prilika. I kao što si rekao Kelly igra odlično, može sigurno i on nekada da se isproba.
Mislim da je veća potreba na drugim pozicijama, kao što su desno krilo i špic, nego u odbrani, u kojoj sve štima za 5 ove sezone.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 07 jan 2012, 01:24

Han!$;Lfc je napisao/la:Mislim da ne bi bilo loše da ugrabimo Cahilla u zadnjem momentu Chelseau. Evidentno je da nam je potreban još jedan štoper, trenutno su tu Skrtel i Agger, koji igraju fenomenalno, al' ako bi došlo do povrede jednog od ova dva igrača, loše nam se, samo to mogu reći. Danas smo vidjeli odnosno uvjerili se da je Carragher u vrlo lošoj formi, trenutno za penzije. Coates je još mlad i nije spreman da odigra na svom nivou utakmicu od značajnosti u EPL. Ostale nemamo, Wilson je otišao na posudbi, jedino bi Kelly koji igra odlično, mogao zamijeniti jednog od ova dva igrača, sve u svemu, mislim da nam je potreban jedan štoper.

Još jedna u nizu od špekulacija. Liverpool are rumoured to be reading a monster bid for out of favour Real Madrid star Kaka to fill the void left by Luis’s Suárez’s suspension.

PS. Sutra očekujem na naslovnoj strani Liverpoola, Liverpool agreed fee for Bent, tako nešto, uglavnom očekujem sutra da potpiše!
Ne znam,Caahill jeste dobar nema se tu sta puno pricat + daje golove,ali po meni malo pretjerano bacanje novca jer imamo Coatesa na klupi najboljeg defanzivca kopa amerike pa sta sad reci,nije iskusan,mozda ali definitivno nije los.

Sto se tice Kelly-a takodje se nema sta pricati dok je Glen tu slabo ce dobijati priliku,mada po meni Glen se zna zanjet pa zaostavit svoj glavni zadatak tj.defanziva

Zagovornik sam Bent-a jer tu vidim promjenu formacije u 4-4-2 sto po meni je naravno bolja formacija za nas.
Transfere smo uvijek masali mi forumasi tak da su me vec umorile ove spekulacije od sada samo citam ono sa officijalne stranice sto je potvrdjeno pa cemo pricati:)

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 07 jan 2012, 01:24

the scouser je napisao/la:
Moze se vrlo lako desiti da se Agger ili Skrtel povrijede, ali u slučaju da dovedemo Cahilla, i u slučaju da su sva trojica zdravi, ko bi tada igrao ? Jedan od trojice izvanrednih štopera bi ispaštao sjedenjem na klupi, i jedna velika plata bi bezveze propadala. Mislim da je bolje ovako, Agger, hvala Bogu, da ga ne ureknemo nema problema sa povredama, a Skrtel nikada nije ni imao. Carra može sigurno uletiti ponekad, nije toliko ofalio, a ne bi ni Coatesu ponekad škodila prilika. I kao što si rekao Kelly igra odlično, može sigurno i on nekada da se isproba.
Mislim da je veća potreba na drugim pozicijama, kao što su desno krilo i špic, nego u odbrani, u kojoj sve štima za 5 ove sezone.
Mislim da od Cahilla nema nista,jer treba sutra ili najkasnije prekosutra da potpise za Chelsea. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 07 jan 2012, 01:32

Po meni najsvijetlija tačka ove utakmice je Jonjo Shelvey. Momak zaslužuje mjesto u prvom timu ili da ulazi redovno po 20-25 minuta po utakmici. Jednostavno briljantna utakmica.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jan 2012, 01:35

mighty_reds je napisao/la:Po meni najsvijetlija tačka ove utakmice je Jonjo Shelvey. Momak zaslužuje mjesto u prvom timu ili da ulazi redovno po 20-25 minuta po utakmici. Jednostavno briljantna utakmica.
Mislim da je i protiv Ville isto pokazao. Jednostavno, sa razlogom ga nazivaju nasljednikom Gerrarda. :)

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 07 jan 2012, 01:35

mighty_reds je napisao/la:Po meni najsvijetlija tačka ove utakmice je Jonjo Shelvey. Momak zaslužuje mjesto u prvom timu ili da ulazi redovno po 20-25 minuta po utakmici. Jednostavno briljantna utakmica.
Da i ja se tu slazem,spearing jeste dobar dm,ono iole moze mjenjat lukasa ali ja sam uvijek bio zagovornik ofanzivnije igre i to mjesto dajem shelveyu pa makar ko werder bili hahah:)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 jan 2012, 01:38

+1
Kad god dobije šansu, Jonjo odigra na nivou. Ima sličan stil igre Gerrardovom, onako laički gledajući, obojicu krasi neka jednostavnost u igri, a opet to najjednostavnije rješenje je uglavnom najbolje. Ne boji se raspaliti sa 20+ metara, i ima solidan šut, i lijepu dugu loptu. Nadam se da će priliku dobijati što više do kraja sezone, jer se zaista radi o potencijalnom nasljedniku Stevena.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.