Opet smo prvi i pored recesije .Dule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MirnaBosna
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Rijetke su osobe , koje zele slusati ono , sto ne zele cuti !
slazem se s tobom!odlican komentar!..Dule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....
Dule kume, ajde ti meni reci nesto iskreno. Je li bolje imati love i davati igracima redovne plate i premije uz to (po zaslugama), ili usminkati stadion od svojih para radi 2.000 redovnih gledalaca, i onda biti u nemogucnosti isplatiti igrace, pa da nam se dogadaju razni ispadi? Polako doci ce sve na svoje, prvo neka se liga smanji na 10 timova, pa cemo onda praviti idealne uvjete. Ovo sto drugi klubovi nesto prave, upravo rade iz straha da se liga ne smanji na 10 timova, pa ne bi bili u mogucnosti takmiciti se radi losih uvjeta. Koliko ja znam, potrebno je minimalno 3.000 sjedecih mjesta. Mi na Grabvici imamo 8.000.Dule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....
Vjeruj mi Amar zna najbolje, on ako misli da sa ovom ekipo moze duplna kruna, imat ce uvijek podrsku ovih svojih vjernih 2.000 sa tribina.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
-
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:slazem se s tobom!odlican komentar!..Dule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....

Prvi post ostavi lik koji se upetlja u priču ko padobranac. Naravno, nikome nije zabranjeno iznijeti svoje mišljenje, ali me izbacuju ljudi iz cipela ovakvim stvarima. Piši mimo svih, samo je važno da se nešo trabunja.
Drugi post ostavi sero.nja koji mišljenje mijenja ko čarape. Jedan dan ovako, drugi dan onako...a mi produžili ugovore sa najboljim igračima za koje sam bio ubijeđen da će otić džaba na kraju sezone. Koji ćemo qrac šminkat stadion kad nam trebaju dvije cijele tribine. Kad dođe vrijeme, to će se raditi, sve ostalo je nebitno i kratkoročno.
- spielführer_21
- Kontakt:
nemoj da se sekiraš za Božić! proslavi lijepo današnji dan i probaj nekako izbaciti Želju iz glave bar na 24h..Dule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Hristos se rodi. Malo meze, malo cuge, možda kakvo žensko a ti o Želji našao da pišešDule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....

Vaistinu se rodi!
Zamolio bih moderatora da obrise onaj moj post i ove odgovore na njega.Nije mi bila namjera neku kavgu zapocinjati.
Zamolio bih moderatora da obrise onaj moj post i ove odgovore na njega.Nije mi bila namjera neku kavgu zapocinjati.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
- Kontakt:
U nas kad je igro nije ulijevo povjerenje
Cudan potez vaše uprave jer u zimskom roku se dovode samo pojacanja a ne igraci kojima ce trebat prilagodba na profesionalni nogomet,jer lik je treniro s treceligašem Grudama, ocito je nestalo love cim dovodite polovnjaka kakav je Ćutuk
Bit ce gadna borba izmedu nas na proljece ,nek bolji pobijedi
Cudan potez vaše uprave jer u zimskom roku se dovode samo pojacanja a ne igraci kojima ce trebat prilagodba na profesionalni nogomet,jer lik je treniro s treceligašem Grudama, ocito je nestalo love cim dovodite polovnjaka kakav je Ćutuk
Bit ce gadna borba izmedu nas na proljece ,nek bolji pobijedi

Čovjek uopšte nije doveden. Ova informacija je prepisana sa nekog od foruma
AKo je toliko loš nije Amar blesav da troši na njega. Bez brige za nas 

Covjek dolazi na probu kao i jos ko zna koliko igraca nije vrijedno tolikog pisanja!Inkognito je napisao/la:Čovjek uopšte nije doveden. Ova informacija je prepisana sa nekog od forumaAKo je toliko loš nije Amar blesav da troši na njega. Bez brige za nas
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Josip Čutuk (Grude, 4. svibnja 1985.)
Još kao kadet nastupa za prvu momčad Brotnjo iz Čitluka gdje ga primjećuje splitski Hajduk. Po dolasku u Split, čekao je do sezone 2005./06. ne bi li došao do seniorske momčadi. Ta sezona, jedna od najlošijih u povijesti kluba, donijela mu je slabu minutažu i jedva sakupljenih 7 nastupa. Zbog čestih promjena trenera mladi stoper se nije uspio snaći i iskazati, te na ljeto napušta klub.
08/2009 - 06/2010 Široki Brijeg
07/2008 - 07/2009 Újpest FC
07/2007 - 06/2008 NK Imotski
07/2006 - 06/2007 Kamen Ingrad
07/2005 - 06/2006 Hajduk Split
01/2005 - 06/2005 NK Zepce
07/2004 - 12/2004 Hajduk Split
07/2001 - 06/2004 NK Brotnjo
po transfermarktu koji podatke ažurira u svakoj pauzi prvenstva (zima-ljeto) i dalje vrijedi 350.000 eura i ako čovjek nije igrao skoro godinu dana
momak je na probu došao tako da kako je došao može i otići ...
Još kao kadet nastupa za prvu momčad Brotnjo iz Čitluka gdje ga primjećuje splitski Hajduk. Po dolasku u Split, čekao je do sezone 2005./06. ne bi li došao do seniorske momčadi. Ta sezona, jedna od najlošijih u povijesti kluba, donijela mu je slabu minutažu i jedva sakupljenih 7 nastupa. Zbog čestih promjena trenera mladi stoper se nije uspio snaći i iskazati, te na ljeto napušta klub.
08/2009 - 06/2010 Široki Brijeg
07/2008 - 07/2009 Újpest FC
07/2007 - 06/2008 NK Imotski
07/2006 - 06/2007 Kamen Ingrad
07/2005 - 06/2006 Hajduk Split
01/2005 - 06/2005 NK Zepce
07/2004 - 12/2004 Hajduk Split
07/2001 - 06/2004 NK Brotnjo
po transfermarktu koji podatke ažurira u svakoj pauzi prvenstva (zima-ljeto) i dalje vrijedi 350.000 eura i ako čovjek nije igrao skoro godinu dana

momak je na probu došao tako da kako je došao može i otići ...

A vidiš, baš to je možda ono što Želju izdvaja iz sivila i ono što se toliko zanemaruje kod nas, i što bi tek moglo doći do pravog izražaja - kontinuitet. Menadžer koji je tu već treću sezonu, ekipa koja ima 9 pobjeda u PL u nizu ostaje na okupu, povećavaju se plate igračima...Široki ima jako dobru organizaciju, ali prečesto mijenja trenera, o vama ili Sarajevu da ne govorimo. I dok god bude tako, Željo će osvajati bar jedan trofej svake sezone. Ili možda dva, ko zna, kontinuitet je čudo, navijači Manchestera znaju.Dule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Najbolji golovi jeseni
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fkz/191-ismar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fkz/191-ismar" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovaj prelazni rok,najvece pojacanje ce nam biti nase pripreme! Sto se tice mog nekog gledista i ne treba nam nista vise 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni je najbolji gol onaj iz Banja Luke, prvenstveno zbog dobre akcije, onoliki broj pasova i na kraju gol je za našu ligu pojam 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
ma provrtili smo ih ko beba zveckuBianconeri1988 je napisao/la:Meni je najbolji gol onaj iz Banja Luke, prvenstveno zbog dobre akcije, onoliki broj pasova i na kraju gol je za našu ligu pojam

da ne prekinuse jos bi mi njima 2 minimalno utrpali

http://imageshack.us/Aldinn1 je napisao/la:Kako cu postaviti sliku jednu ovdje ? Ako moze neko napisati ?
Upodujes sliku, pa izabers link za forum i postavis ovdje, lagano.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[IMG=http://img839.imageshack.us/img839/4749/31284410150294437125703.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Ovako to Zeljo radi
Ispod nas Zvezda, Partizan, Hajduk, Dinamo, a ostale da ne spominjem
Ovako to Zeljo radi

Potpis!
Aldinn1 je napisao/la:
Ovako to Zeljo radi

@Aldine sljedeci put stavi link koji treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×