Upravu si samo ne moras javno pricati o tome cije postere ja drzim u kuciAldinn1 je napisao/la:Ma ja ti pratis samo englesku i italiju. Ti si jedan od fanova iz Bosne, sigurno imas poster u kuci TotijaDirk je napisao/la:@Aldinn1
Ja ne pratim ovu ligu nikako, informisem se samo putem tvojih postova kao i mnogi na forumu![]()
Hajde strucnjak kad naucis reci slovo R onda cemo pricati do tada sa Amalima ne pricam
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ko su ti to veliki klubovi u nasoj premier ligi,klub koji se bori za titulu i ode u goste klubou koji se bore za opstanak i tamo izgubi i on ti velik klub,ima neki klubova koji nose veliko ime od prije ali u danasnje vrijeme svi su ravnopravni i svako svakog moze pobijediti,pa zvijezda ima mozda vise para nego sarajevo,jovic nije dosao u sarajevo radi vece plate nego da stekne veci rejting jer je sarajevo TRENUTNO vece ime od zvijezde ali njeni dani trenutno dolaze niti jedan klub u pl. ne napreduje ko zvijezda i neplacemo mi za jovicem sto je on otiso vec na koji je nacin otiso da je otiso kao covjek pa hajde vec on iza leda nam laganini zabijo noz u leda ali nema veze sa budzetom kojim raspolazemo mozemo dovesti kvalitetnog trenera i na kraju da kazem da vam zelim svu srecu u nastavku sezone i da uspijete u svom cilju izlaska na euro scenu sa jovicem, jer samo veliki poraz prihvataju uzdignute glaveDirk je napisao/la:@nick
Sta im je uradio, covjek pored FKS da trenira Zvijedzu ... pa njima treba da bude cast sto su privukli paznju da im veliki klubovi uzimaju igrace i trenere to im je veliki kompliment
Ovdje sve po starom, satraše se dušebrižnici od silne brige za ''komšijama'' 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ramiral je napisao/la:Ovdje sve po starom, satraše se dušebrižnici od silne brige za ''komšijama''
Da smo pogodili sa trenerom vidim po izjavama komsinica,i njihovim kritikama na racun Jovica.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa bolan vi bi ste hvalili bilo koga i dizali ga u nebesa, nebitno ko da je dosao, da je moj babo dosao, ista bi situacija bila, jer je to ipak novi trener, odma ide poslije toga naravno nova euforija, a na kraju sezone ta euforija splasne, i tako svake godine iznova, nikad pameti da dodjete, svake godine se sve vise i vise iznova syebavate zato sto niste osvojili titulu iako ste zaboga bili glavni favoriti, imali ste guardiolu na klupi(svake godinegauco je napisao/la:ramiral je napisao/la:Ovdje sve po starom, satraše se dušebrižnici od silne brige za ''komšijama''
Da smo pogodili sa trenerom vidim po izjavama komsinica,i njihovim kritikama na racun Jovica.Kad nam i nije islo, a trener nam bio zalizani,imali smo samo takvu podrsku od kona, da to nije bilo normalno.
Mislim da su se kone malo usrale,jer konacno su virsle iza nas
.Kad smo stavili listu trenera ,mnogi su se smijali kad je na istoj bio i Jovic, jedan dobar trenerski strucnjak ,i prije svega ljudina,o kojem svi klubovi imaju samo rijeci hvale,osim kona i navijaca Zvijezde.Konacno je Sarajevo klub sto je i nekad bio,a to je da igraca i trenera kojeg pozelimo taj ce biti nas,sto mnogim ovde ne odgovara.Vrlo brzo ce i pojacanja o kojim ce mnogi klubovi moci samo sanjati,a to je trn u ocima konama,koje na sve nacine pokusavaju lazima i podmetanjima okrenuti situaciju.Tu su brate majstori.
Za zivot cijeli!
-
bordobijeli
- Kontakt:
e neka si nam rekao,da nema tvoji savjeta i postova neznam sta biThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa bolan vi bi ste hvalili bilo koga i dizali ga u nebesa, nebitno ko da je dosao, da je moj babo dosao, ista bi situacija bila, jer je to ipak novi trener, odma ide poslije toga naravno nova euforija, a na kraju sezone ta euforija splasne, i tako svake godine iznova, nikad pameti da dodjete, svake godine se sve vise i vise iznova syebavate zato sto niste osvojili titulu iako ste zaboga bili glavni favoriti, imali ste guardiolu na klupi(svake godinegauco je napisao/la:ramiral je napisao/la:Ovdje sve po starom, satraše se dušebrižnici od silne brige za ''komšijama''
Da smo pogodili sa trenerom vidim po izjavama komsinica,i njihovim kritikama na racun Jovica.Kad nam i nije islo, a trener nam bio zalizani,imali smo samo takvu podrsku od kona, da to nije bilo normalno.
Mislim da su se kone malo usrale,jer konacno su virsle iza nas
.Kad smo stavili listu trenera ,mnogi su se smijali kad je na istoj bio i Jovic, jedan dobar trenerski strucnjak ,i prije svega ljudina,o kojem svi klubovi imaju samo rijeci hvale,osim kona i navijaca Zvijezde.Konacno je Sarajevo klub sto je i nekad bio,a to je da igraca i trenera kojeg pozelimo taj ce biti nas,sto mnogim ovde ne odgovara.Vrlo brzo ce i pojacanja o kojim ce mnogi klubovi moci samo sanjati,a to je trn u ocima konama,koje na sve nacine pokusavaju lazima i podmetanjima okrenuti situaciju.Tu su brate majstori.
), ali opet maksimalni domet kup uefa, i tamo prime 5 golova od jedne sparte, koja nije ni sjena ranije sparte i koja ispadne od nekog rumunskog vasluia, budite malo realniji i odmjereniji u tim izjavama, pa ce i drugi biti drugaciji prema vama
zeljosampion pauzira 7 dana.
Još jednom molim da popustite sa trolovanjem ove teme. Diskutuje se o FK Sarajevu, ko nema šta pametno reći neko potraži drugu zanimaciju.
Još jednom molim da popustite sa trolovanjem ove teme. Diskutuje se o FK Sarajevu, ko nema šta pametno reći neko potraži drugu zanimaciju.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Halilovic uskoro u Sarajevu 
- kupus army
- Kontakt:
Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Malo mi nerealno zvuči da Zvijezda pusti najboljeg igrač, ali daj Bože, dobili bi strašno pojačanje.HZ_ilidzaa je napisao/la:Halilovic uskoro u Sarajevu
P.S. Njima treba poslat Beloševića, on je taman kvalitet za Zvijezde.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
S Vuletom su u toku pregovori , vrlo vjerovatno da ce on i Torlak ciniti bedem Sarajeva. To bi bio daleko najbolji stoperski par u PL.kupus army je napisao/la:Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
Poslije Bogičevića i Nyeme sigurno da bi bili.HZ_ilidzaa je napisao/la:S Vuletom su u toku pregovori , vrlo vjerovatno da ce on i Torlak ciniti bedem Sarajeva. To bi bio daleko najbolji stoperski par u PL.kupus army je napisao/la:Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
Potpis!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Aldinn1 je napisao/la:Poslije Bogičevića i Nyeme sigurno da bi bili.HZ_ilidzaa je napisao/la:S Vuletom su u toku pregovori , vrlo vjerovatno da ce on i Torlak ciniti bedem Sarajeva. To bi bio daleko najbolji stoperski par u PL.kupus army je napisao/la:Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@Aldinn1,ti si najveci kralj,majkemi

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Stvarno steta zbog tebe sto nema teme najzalosniji postovi na forumu , prekuc'o bi je. Mislim da se 2012 vec zna zlatna kanta.Aldinn1 je napisao/la:Poslije Bogičevića i Nyeme sigurno da bi bili.HZ_ilidzaa je napisao/la:S Vuletom su u toku pregovori , vrlo vjerovatno da ce on i Torlak ciniti bedem Sarajeva. To bi bio daleko najbolji stoperski par u PL.kupus army je napisao/la:Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
-
samosarajvo
- Kontakt:
E jesi ti lud.Aldinn1 je napisao/la:Poslije Bogičevića i Nyeme sigurno da bi bili.HZ_ilidzaa je napisao/la:S Vuletom su u toku pregovori , vrlo vjerovatno da ce on i Torlak ciniti bedem Sarajeva. To bi bio daleko najbolji stoperski par u PL.kupus army je napisao/la:Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
Torlak sam je bolji od Bogicevica(ne puno ali hem sto je bolji plus je i mladji sto ga cini vrjednijim igracem) a samim tim i od Nyeme.
A Vule je bolji od Torlaka...pa ti sad skontaj malo...
Bez ikakvog provociranja ili šprdanja sa navijačima Sarajeva i samim klubom ali ovo sto se desava kod vas je za smijati se pa opet "elita" bh fudbala tipa Halilović & Co. trebaju doći u Sarajevo !? isto kao i sa Haskićem, Šmigalovićem Zrnanovićem i drugim ako želite u Evropu ili svake godine se boriti za titulu ne mozete dovoditi "pojačanja" iz Budućnosti i Zvijezde uz duzno poštovanje i jednim i drugim, taj Halilović je trebao prošlo ljeto stići na probu u Želju pa zatim u Zrinjski Amar nije bio zainteresovan dok u Zrinjski nije otisao zbog menadjera pa je na kraju ostao gdje je i bio, ljudi u upravi su vam ko dušmani da ste postavili Ivicu Osima za predsjednika kluba ja mislim ni on ne bi radio neke stvari ko sto rade ovi neka vam je bog na pomoći i puno sreće jer kada pola tima ide u Azerbejdžan mnoge stvari su nam svima jasne ...

Molim te ubij se... Ali gledaj da ne ostanes ziv...Aldinn1 je napisao/la:Poslije Bogičevića i Nyeme sigurno da bi bili.HZ_ilidzaa je napisao/la:S Vuletom su u toku pregovori , vrlo vjerovatno da ce on i Torlak ciniti bedem Sarajeva. To bi bio daleko najbolji stoperski par u PL.kupus army je napisao/la:Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
Mi nikada odustati necemo...
@samosarajevo
Što se tiče vaših najboljih.
Vama najbolji golman Adilović koji je prvi izbor, nama nije mogao braniti u rezervi.
A vule je isto veliki igrač, kao što ste vi divovi.
Vama najbolji golman Adilović koji je prvi izbor, nama nije mogao braniti u rezervi.
Potpis!
jest branio kod vas 2 utakmice kako treba zaci nije imao pravu sansu,a drugu to je bilo prije 10 godina, znaci nije to pravo mjerilo, kakav je Sehic bio golman ??? Najgori u drzavi uz Alaima, pa je decko se progurao i napredovao tako i AdilovicAldinn1 je napisao/la:@samosarajevo
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 15 gostiju.