FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 jan 2012, 18:32

Aldinn1 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
S Vuletom su u toku pregovori , vrlo vjerovatno da ce on i Torlak ciniti bedem Sarajeva. To bi bio daleko najbolji stoperski par u PL.
Poslije Bogičevića i Nyeme sigurno da bi bili.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nemoj vise svijuti :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 08 jan 2012, 18:36

@Aldinn1,ti si najveci kralj,majkemi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 jan 2012, 18:42

Aldinn1 je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Irfan poce da radi punom parom,prvo Jovic,pa sad Halilovic,ko je sledeci,dal je Vule??
S Vuletom su u toku pregovori , vrlo vjerovatno da ce on i Torlak ciniti bedem Sarajeva. To bi bio daleko najbolji stoperski par u PL.
Stvarno steta zbog tebe sto nema teme najzalosniji postovi na forumu , prekuc'o bi je. Mislim da se 2012 vec zna zlatna kanta.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 jan 2012, 18:48

Aldinn1 je napisao/la:
E jesi ti lud. :lol:
Torlak sam je bolji od Bogicevica(ne puno ali hem sto je bolji plus je i mladji sto ga cini vrjednijim igracem) a samim tim i od Nyeme.
A Vule je bolji od Torlaka...pa ti sad skontaj malo...

:lol: :lol:

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 08 jan 2012, 19:09

Bez ikakvog provociranja ili šprdanja sa navijačima Sarajeva i samim klubom ali ovo sto se desava kod vas je za smijati se pa opet "elita" bh fudbala tipa Halilović & Co. trebaju doći u Sarajevo !? isto kao i sa Haskićem, Šmigalovićem Zrnanovićem i drugim ako želite u Evropu ili svake godine se boriti za titulu ne mozete dovoditi "pojačanja" iz Budućnosti i Zvijezde uz duzno poštovanje i jednim i drugim, taj Halilović je trebao prošlo ljeto stići na probu u Želju pa zatim u Zrinjski Amar nije bio zainteresovan dok u Zrinjski nije otisao zbog menadjera pa je na kraju ostao gdje je i bio, ljudi u upravi su vam ko dušmani da ste postavili Ivicu Osima za predsjednika kluba ja mislim ni on ne bi radio neke stvari ko sto rade ovi neka vam je bog na pomoći i puno sreće jer kada pola tima ide u Azerbejdžan mnoge stvari su nam svima jasne ... :? :?

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 08 jan 2012, 19:09

Aldinn1 je napisao/la:
Molim te ubij se... Ali gledaj da ne ostanes ziv...
Mi nikada odustati necemo...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 jan 2012, 19:11

@samosarajevo
Što se tiče vaših najboljih.
Vama najbolji golman Adilović koji je prvi izbor, nama nije mogao braniti u rezervi.
A vule je isto veliki igrač, kao što ste vi divovi.
Potpis!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 jan 2012, 19:15

Aldinn1 je napisao/la:@samosarajevo
Što se tiče vaših najboljih.
Vama najbolji golman Adilović koji je prvi izbor, nama nije mogao braniti u rezervi.
jest branio kod vas 2 utakmice kako treba zaci nije imao pravu sansu,a drugu to je bilo prije 10 godina, znaci nije to pravo mjerilo, kakav je Sehic bio golman ??? Najgori u drzavi uz Alaima, pa je decko se progurao i napredovao tako i Adilovic

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 jan 2012, 19:18

Da i kod vas Adilović primi gol iz auta, sigurno ne bi više stao na gol :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 08 jan 2012, 19:19

Aldinn1 je napisao/la: Vama najbolji golman Adilović koji je prvi izbor, nama nije mogao braniti u rezervi.
ti si jako simpatičan mali dimitrijević. vaši stručnjaci inače imaju običaj kvalitet da otjeraju i da se zayebu. evo ti primjer edin džeko... ma šta će nam taj kloc, jel tako bilo dimitrije?

vule je igrao u rusiji, a to je kakva takva liga. evo i vaš zeba je igrao u rusiji pa je jedan od boljih igrača lige.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jan 2012, 19:21

taj torlak je toliko kvalitetan da se sve i jedan tim iz azerbejdzana otima za njega
Za zivot cijeli!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 08 jan 2012, 19:22

pacovi_tu_ima je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la: Vama najbolji golman Adilović koji je prvi izbor, nama nije mogao braniti u rezervi.
ti si jako simpatičan mali dimitrijević. vaši stručnjaci inače imaju običaj kvalitet da otjeraju i da se zayebu. evo ti primjer edin džeko... ma šta će nam taj kloc, jel tako bilo dimitrije?

vule je igrao u rusiji, a to je kakva takva liga. evo i vaš zeba je igrao u rusiji pa je jedan od boljih igrača lige.
ne mogu da vjerujem da se trudis da njemu nesto kao objasnis i da sa njim diskutujes. Vidis kakvi su mu postovi iskopleksirani. Ima vise postova na nasoj temi od mene i tebe zajedno. Kakve mu je sarajevo neprilike napravilo u zivotu da ih ovoliko mrzi i da ovako tesko oboli?

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 jan 2012, 19:25

Ma vi ste smiješni. Torlak ima 26 godina nije nikad igrao nigdje živo, i da se poredi s Bogičevićem i Nyemom.
To je isto kao da porediš Zebu i Kojaševića prosto nemoguće.
Potpis!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 08 jan 2012, 19:35

@Skoro 90 posto anamo onih je iskompleksirano sa ovog foruma. pogledaj im temu na kratko, pricaju o nasim utakmicama sa unitedom, hamburgom, udbi, komunjarama divovima itd :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jan 2012, 19:38

Rioo je napisao/la:Bez ikakvog provociranja ili šprdanja sa navijačima Sarajeva i samim klubom ali ovo sto se desava kod vas je za smijati se pa opet "elita" bh fudbala tipa Halilović & Co. trebaju doći u Sarajevo !? isto kao i sa Haskićem, Šmigalovićem Zrnanovićem i drugim ako želite u Evropu ili svake godine se boriti za titulu ne mozete dovoditi "pojačanja" iz Budućnosti i Zvijezde uz duzno poštovanje i jednim i drugim, taj Halilović je trebao prošlo ljeto stići na probu u Želju pa zatim u Zrinjski Amar nije bio zainteresovan dok u Zrinjski nije otisao zbog menadjera pa je na kraju ostao gdje je i bio, ljudi u upravi su vam ko dušmani da ste postavili Ivicu Osima za predsjednika kluba ja mislim ni on ne bi radio neke stvari ko sto rade ovi neka vam je bog na pomoći i puno sreće jer kada pola tima ide u Azerbejdžan mnoge stvari su nam svima jasne ... :? :?
kakve veze ima odakle dolaze igraci,nemamo para da dovodimo provjerene igrace pa moramo iz manjih sredina dovodit igrace.to je svugdje tako,pa odakle su u zelju dosli visca,bekric itd

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 jan 2012, 19:38

pacovi_tu_ima je napisao/la:@Skoro 90 posto anamo onih je iskompleksirano sa ovog foruma. pogledaj im temu na kratko, pricaju o nasim utakmicama sa unitedom, hamburgom, udbi, komunjarama divovima itd :mrgreen:
Prije bih ja rekao da si iskompleksiran Dimitrijevićem ili si tek naučio pisati malo duže prezime.
Potpis!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 08 jan 2012, 19:41

pacovi_tu_ima je napisao/la:@Skoro 90 posto anamo onih je iskompleksirano sa ovog foruma. pogledaj im temu na kratko, pricaju o nasim utakmicama sa unitedom, hamburgom, udbi, komunjarama divovima itd :mrgreen:
ne idem na tu temu...dosta mi ih je ovdje...imam ovu temu, temu mog najdrazeg kluba i ja sam ti takav da mi je bitno sta se desava kod mene u stanu, a za ostale stanove u zgradi se ne zanimam...a oni su obolili zbog sarajeva...ubi ih mrznja :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jan 2012, 19:42

ako bi doveli dva bocna igraca uz skoru,halilovic,durakovic mislim da bi imali sasvim dobru ekipu mozda se ukljucimo i u borbu za titulu

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 jan 2012, 19:45

bordobijeli je napisao/la:ako bi doveli dva bocna igraca uz skoru,halilovic,durakovic mislim da bi imali sasvim dobru ekipu mozda se ukljucimo i u borbu za titulu
jos tu ubacite tom kruza,combeta i refku,pa snimajte nemogucu misiju 6 :lol: :lol: :lol: :lol:

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 08 jan 2012, 19:46

Halilovic ako neode u inostranstvo nece ni u Sarajevo ostaje u Zvijezdi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, meecko, OzmoodPinglewood, rimljanin90, SamoDaKazeem i 59 gostiju.