FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 jan 2012, 20:46

" onclick="window.open(this.href);return false; Ovaj gospodin i Torlak ce ciniti apsolutno najbolji tandem u PL i tu nema diskusije plus sto su u najboljim godinama za stopere.

The_maniacs gdje je to majke ti Zeba igrao? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jan 2012, 20:47

mma_hz je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma govoris malo sutra, govoris ti tvoji, nigdje vuleta spomenuo nisi, dizes/te vuleta i torlaka, ko da o ferdinandu i vidicu govoriš/te, ta 2 jesu za ovu ligu odlicni, isto kao sto su i bogicevic i nyema, ali za nesto vise, trebaju bolji igraci, uostalom da taj torlak valja, trazili bi ga, ako nista bolji klubovi od ovih trenutnih iz azerbejdzana koji ga traze, malo realan budi, nece ti to odmoci, sigurno
gdje sam ja to njih dizao?? :mrgreen:
pa gdje je otisao Samir Bekric.. :roll: :roll: jel on dobar igrac..a otisao je u Kazahstan :( :roll:
ja ti kazem Vule kao i ti tvoji su beton za nase lige al da imaju neku vecu vrijednsot nebi se vracali odakle su dosli i to ti je zavrsena prica...kad Torllak ode i ako se vrati to isto vazi i za njega i finito..
ma nisi ti licno ih dizao, ali jesu ove tvoje kolege forumasi
bekric je otisao prvo u koreju da uzme pare, pa onda u tobol, gdje mu nije dobro, jer osjeca da je prerastao tu ligu, hoce vjerovatno da napusti kazakhstan
igrao je zeba u rusiji, ko i vule
Za zivot cijeli!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 08 jan 2012, 20:52

Sarajlijc@ je napisao/la: Ovaj gospodin i Torlak ce ciniti apsolutno najbolji tandem u PL i tu nema diskusije plus sto su u najboljim godinama za stopere.

The_maniacs gdje je to majke ti Zeba igrao? :roll:
Željo
Zrinjski
Maribor
Fk kamaz
Alania vladikavkaz
Željo ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 jan 2012, 20:53

@skoro - nisi skontao,ocigledno,nema veze,niko te i ne tjera da mi repliciras,pa prema tome...

p.s.- pelak ti je vazda kroz noge probacivao hahahaha,kad smo kod nikova :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jan 2012, 20:53

Dok nam god liga kotira ovako kako kotira an evrospkom nivou zaboravite na transfere igrača iz PLBiH u neke atraktivne evropske lige i klubove. Samo nekakvim čudnovatim spletom okolnosti to može da se desi. To je to.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 jan 2012, 21:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Mali Emir je dobar igrac ,brz je drama heheh,a ova menadzerska suplja nigdje vise ne pije vode..
eto nek ga malo "pogura" sa Sarajevom ,al siguran sam da ce kao i Jovic doci ..
Jedva cekam tu prozivku trenera koji je prvi u drzavi dobio profi Uefa licencu i koji je sigurno jedan od kvalitetnijih strucnjaka u istoj...da vidimo te neke njegove prve poteze i rezove u ekipi...bez pojacanja na bekovskim pozicijama se mi nemamo cemu nadati i to je tuzna istina...
ja nazalost smatram da nemamo nikakve sanse za titulu..po meni cemo se do kraja boriti za evropu al bitno je da tamo na kraju i odemo... :D
Ja cu ti samo reci da Jovic nije prvi diplomirao i da je to jedna obicna laz. U toj generaciji su zajedno isti dan diplomirali Jovic, Osim, Ninkovic, Sivor i Ibrakovic, igrom slucaja je Ibrakovic prvi diplomirao, valjda zbog abecednog reda. Samo da se zna i molim da se niko ne kaci na ovo, samo sam dobronamjeran i nije mi jasno zbog cega na zvanicnoj stranici iznose lazi. I sta se desilo na kraju, Ibrak ga pop.usio sto je prvi jer je morao organizovati zakusku :D
ok ,hvala na informaciji..jbg ja sam samo copy past .. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 08 jan 2012, 23:42

:lol: :lol: sta je cenzura ko u vrijeme komunizma !? :mrgreen: post koji je onako baš odmjeren, istinit brišete ?? sto li boli istina ili?? ne kontam uglavnom i ne čudi me nije Torpedo djabe osnovan za vrijeme komunizma :mrgreen: kočenje informacija i pustanje u javnost bas onoliko koliko treba da se red održi ... 8-)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jan 2012, 23:55

Rioo je napisao/la::lol: :lol: sta je cenzura ko u vrijeme komunizma !? :mrgreen: post koji je onako baš odmjeren, istinit brišete ?? sto li boli istina ili?? ne kontam uglavnom i ne čudi me nije Torpedo djabe osnovan za vrijeme komunizma :mrgreen: kočenje informacija i pustanje u javnost bas onoliko koliko treba da se red održi ... 8-)

Sedam dana!
:lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 jan 2012, 23:57

Odlicno.Sad bi mogli da se vratimo temama vezanim za Sarajevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 jan 2012, 00:02

Sarajlijc@ je napisao/la:Odlicno.Sad bi mogli da se vratimo temama vezanim za Sarajevo.
Imam info da Jovic ne racuna bas nesto na Dzafica. On je jedan od tih koji bi mogao u Gradacac, a mozda i Hare.
Imam isti info, sto se mene tice nek idu Dzafic ono malo sto je igrao nije nista pokazao Haris jos gori.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 jan 2012, 00:45

Ma Hareta im poslati, a Dzafic ipak ima nade dosao je nespreman u FKS jos i ta nesereca tako da mozda treba dobiti priliku, a ovaj prvi je cudo o njemu ne treba puno pricati.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jan 2012, 09:33

Skoro trenira danas u klagenfurtu sa istoimenim treceligasem...Zalosno !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 jan 2012, 09:53

Džafić ostaje, Hare ide.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 09 jan 2012, 09:59

LIJEPI SNOVI DIRKA DUSMANA i ostalih a cuuj Hare ide ??? Hahahaha Hare jedino ako bude isao iz FK Sarajeva moze samo u FK Zeljeznicar pa nek Irfan i kompanija dobro odluce sta i kako !!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 jan 2012, 11:30

Prvo ono sto ne mogu da vjerujem da se na ovom forumu dopusta cestitanje nekoj genocidnoj tvorevini :evil:
:evil: :evil:

A vezano za Skoru ako je istina ovo da li za kinu il njemacku e onda ****.i ga upravo ,evropa nam je plafon :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 jan 2012, 11:42

Iskren je napisao/la:LIJEPI SNOVI DIRKA DUSMANA i ostalih a cuuj Hare ide ??? Hahahaha Hare jedino ako bude isao iz FK Sarajeva moze samo u FK Zeljeznicar pa nek Irfan i kompanija dobro odluce sta i kako !!!
Super Hare i jeste slicna tipa Pelaku pa je vrijeme da ide kod dusmana :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 jan 2012, 11:46

BLU SKY je napisao/la:Potpisa Skoro :lol:
Pa covjece dragi kako ti ne dosadi svaki dan jesti go.vna na sabahu, shvatam ja da si se obradovao sto Skoro mozda nece doci, jer si i sam svjestan dusevne boli koje vam je nanosio godinama.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 09 jan 2012, 11:53

Kad sam ja govorio jos prije mjesec da se sa skorom samo muti i da nema para da mu se da , onda ste rekli ma sve sto se pise to je skoro rekao :oops: :oops: :oops: a znao sam da ce se nesto pojaviti neka ponuda za skoru .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 09 jan 2012, 11:54

Vala Skoro sta seres ko da si ti naka igracina. Idi gdje god hoces posralate kina ko da si Messi pa da te neko trpi nego si igrac koji moze igrat dobro samo u nasoj ligi. Haj' ti u lagano u Kinu i nevracaj se.

EDIT: I to jos pritom bbez dobre fizicke spreme i nikakve takmicarske forme. Ma daj ba. Ko si !?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 jan 2012, 11:57

Kako se bezveze grijesite od covjeka, a najmanje je kriv u ovoj situaciji.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, brojjedan, Confiance, Google Adsense [Bot], laznokrilo, Maestro^^, misstianopenaldo, mosarajvosa83, N3R3D, Pena, riki46, Sanfrancisco, Vaya i 99 gostiju.