Vidjet' cemo,vidjet cemo
Sarajlice,vidis da sad nisu jadi,sad je samo savjetovanje
Doduse,ne treba tebi ovo,ti si jos mali
Moderator/ica: insider
Bianconeri1988 je napisao/la:Ammare, šta se ti smiješ i ti si danas imao ulet na ovu temu![]()
![]()
![]()
@alicious
Onu pohvalu u kojoj si za mene tvrdio suprotno![]()
![]()
Pusti Sarajlijicu, krivo mu što nema trebu, a Ministru još nije odnio gajbu piva
Hvala bogu nek i ostali zaljubljeni odu s tobom.Bianconeri1988 je napisao/la:Prdonje, čujemo se danas popodne, odoh spavati...
Nisu bili ljubavni jadi,nemoj tako Admine,naglasio sam !Bianconeri1988 je napisao/la: Ammare, šta se ti smiješ i ti si danas imao ulet na ovu temu![]()
![]()
![]()
@alicious
Onu pohvalu u kojoj si za mene tvrdio suprotno![]()
![]()
Pusti Sarajlijicu, krivo mu što nema trebu, a Ministru još nije odnio gajbu piva
sta imas protiv nasSarajlijc@ je napisao/la:Hvala bogu nek i ostali zaljubljeni odu s tobom.Bianconeri1988 je napisao/la:Prdonje, čujemo se danas popodne, odoh spavati...
Pa ja nece mu pomoc niko na svijetu ako se ne svidja curi i tacka.LBJ MVP je napisao/la:@Alacious šta god da uradiš čeka te noga.Bolje je na prvom spoju nego na 10-om
Vidis da se zajebajemo,majkemi trebalo bi prije ulaska na forum stavit neku anketu,nesto ovako "Da li si nadrkan" "da-slobodan ulaz" "ne-Odbijen"Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ja nece mu pomoc niko na svijetu ako se ne svidja curi i tacka.LBJ MVP je napisao/la:@Alacious šta god da uradiš čeka te noga.Bolje je na prvom spoju nego na 10-om
Vidim.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma boli me **** za ankete ba neraspolozen sam skroz pusti me
Pa ja jebote dodju ovdje i traze savjete nidje vezeDevil je napisao/la:E vala jeste i smorili.![]()
Sta bi bilo da ste devojku muvali kada nije bio omasovljen internet,isli bi od vrata do vrata i pitali sta da radite.![]()
Ti da cutis,tebi je praznikDevil je napisao/la:E vala jeste i smorili.![]()
Sta bi bilo da ste devojku muvali kada nije bio omasovljen internet,isli bi od vrata do vrata i pitali sta da radite.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.