@alicious
Ne dozvoli da ti ovi skeptici pokvare planove...
Moderator/ica: insider
Pa ja nece mu pomoc niko na svijetu ako se ne svidja curi i tacka.LBJ MVP je napisao/la:@Alacious šta god da uradiš čeka te noga.Bolje je na prvom spoju nego na 10-om
Vidis da se zajebajemo,majkemi trebalo bi prije ulaska na forum stavit neku anketu,nesto ovako "Da li si nadrkan" "da-slobodan ulaz" "ne-Odbijen"Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ja nece mu pomoc niko na svijetu ako se ne svidja curi i tacka.LBJ MVP je napisao/la:@Alacious šta god da uradiš čeka te noga.Bolje je na prvom spoju nego na 10-om
Vidim.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma boli me **** za ankete ba neraspolozen sam skroz pusti me
Pa ja jebote dodju ovdje i traze savjete nidje vezeDevil je napisao/la:E vala jeste i smorili.![]()
Sta bi bilo da ste devojku muvali kada nije bio omasovljen internet,isli bi od vrata do vrata i pitali sta da radite.![]()
Ti da cutis,tebi je praznikDevil je napisao/la:E vala jeste i smorili.![]()
Sta bi bilo da ste devojku muvali kada nije bio omasovljen internet,isli bi od vrata do vrata i pitali sta da radite.![]()
Treci dan praznika,mogu raditi sta hocu.alacious je napisao/la:Ti da cutis,tebi je praznikDevil je napisao/la:E vala jeste i smorili.![]()
![]()
Kol'ko puta treba rec' da je ovo bila samo zajebancija,bas ce mene slusat Bian sta ce on s curom radit,i bas cu ja ponijet raffaelo na spoj..nigdje veze
Sad ce da osvane a ti ne znas je li prosla ponoc.alacious je napisao/la:Ajd ako je treci,nisam skonto da je prosla ponoc![]()
![]()
Jbg-a nemamo pametnijih tema
Sarajlice,sad tebi svi kao idu na qrac,a do prije pet minuta si sa svima njima bio dobar,nidje veze majkemi![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Ma dobar sam ja sa svima osim onom dvojicom strumfova iskompleksiranih ali brate dosadni ste drama svaku noc jedna te ista prica.
Kod: Označi sve
Čovjek mora da upozna mnogo žena kako bi našao pravu, i ako ima sreće on će i da je nađe. Muškarac koji se zadovolji prvom ili drugom ženom u svom životu neznalica je; on pojma nema šta je žena. Čovjek mora da prođe kroz tu školu, a to ne znači samo spavanje sa ženom, da ih povališ jednom ili dvaput, nego to življenje sa ženom, mjesecima ili godinama. vala bas !Sarajlijc@ je napisao/la:Dos'o vaka da se ide u krpe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.