FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- tarikhordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidjecemo ko je kriv. Navodno bi se trebalo sve znat' do kraja dana.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- tarikhordas
- Kontakt:
HASKIĆ NA PROBI U OTELULU
Kako saznaje naš portal, fudbaler Sarajeva, Nermin Haskić, trebao bi u narednih nekoliko dana boraviti na probi u Rumuniji, tačnije u ekipi Oteleul Galatija.
Rumunska ekipa, koja je ove godine nastupala i u Ligi prvaka, zainteresovana je za usluge napadača bordo tima, koji će pokušati zadovoljiti očekivanja stručnog štaba rumunskog prvoligaša i potpisati ugovor, što je za naš portal potvrdio i član Upravnog odbora FK Sarajevo, Irfan Redžepagić:
"Haskić danas putuje u Rumuniju, gdje bi bi trebao biti na probnom radu u ekipi Oletula u narednih desetak dana. Oni idu na pripreme na Kipar, gdje će i on boraviti sa njima, te pokušati ispuniti njihova očekivanja. Nažalost, rumunska ekipa nije imala priliku da ranije prati Haskića, pa otuda i opcaija da ode na probu." rekao je Redžepagić.
Haskić je ovoga ljeta stigao u Sarajevo iz banovićke Budućnosti, a do sada je postigao šset golova u Premijer ligi i drugi je strijelac tima sa Koševa. Ipak, moglo bi se destiti, da nakon samo pola godne napusti Sarajevo i ode u Rumuniju.
Haski idi molim te i zadovolji ih.
Kako saznaje naš portal, fudbaler Sarajeva, Nermin Haskić, trebao bi u narednih nekoliko dana boraviti na probi u Rumuniji, tačnije u ekipi Oteleul Galatija.
Rumunska ekipa, koja je ove godine nastupala i u Ligi prvaka, zainteresovana je za usluge napadača bordo tima, koji će pokušati zadovoljiti očekivanja stručnog štaba rumunskog prvoligaša i potpisati ugovor, što je za naš portal potvrdio i član Upravnog odbora FK Sarajevo, Irfan Redžepagić:
"Haskić danas putuje u Rumuniju, gdje bi bi trebao biti na probnom radu u ekipi Oletula u narednih desetak dana. Oni idu na pripreme na Kipar, gdje će i on boraviti sa njima, te pokušati ispuniti njihova očekivanja. Nažalost, rumunska ekipa nije imala priliku da ranije prati Haskića, pa otuda i opcaija da ode na probu." rekao je Redžepagić.
Haskić je ovoga ljeta stigao u Sarajevo iz banovićke Budućnosti, a do sada je postigao šset golova u Premijer ligi i drugi je strijelac tima sa Koševa. Ipak, moglo bi se destiti, da nakon samo pola godne napusti Sarajevo i ode u Rumuniju.
Haski idi molim te i zadovolji ih.

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Šta se dešava sa školom FKS ? u zadnjih 15 godina jedino je Škoro izbačen kao neki kvalitet ostalo talašika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sarajevo je zivilo i bez skore i mnogo drugih...Zato ljudi samo lagano 

-
- Kontakt:
Kod nas opet po starom,promjenili smo trenera sad ce otici 5-6 igraca ,doci ce drugih 5-6 i dok se oni snadju i uigraju odose i oni,a rezultata nema i n ece ih biti dok jedan trener i jedna ekipa ne ostanu naokupu 3-4god.bez toga nema rezultata.
- MirnaBosna
- Kontakt:
Ma naravno , treba raditi sistematski i sa odgovornim i sposobnim ljudima . Ja kada sam prije par dana napisao da je Jovic dobar trener ali da ste vi truhli iznutra , obrisase mi post . Evo ga sada toliko ocekivani idol masa Alen Skoro, izgleda dade petama vjetra , kada je vidjeo sa cim mora da se nosi ili je mozda do njega pa sadasnja garnitura nece da trpi alkoholicare radi nekih starih zasluga ?bordobijeli je napisao/la:Kod nas opet po starom,promjenili smo trenera sad ce otici 5-6 igraca ,doci ce drugih 5-6 i dok se oni snadju i uigraju odose i oni,a rezultata nema i n ece ih biti dok jedan trener i jedna ekipa ne ostanu naokupu 3-4god.bez toga nema rezultata.
Rijetke su osobe , koje zele slusati ono , sto ne zele cuti !
-
- Kontakt:
ma nije bitan skoro ni vule ni bilo ko drugi samo jednom treba stat u kraj tome.hocu samo da kazem da trba pustiti jovica da radi 3-4 god,napraviti sistem rada i rezultati ce doci.zelje nije bilo nigdle5-6 god doveli su amara pustili ga da radi na duze staze i sad imaju rezultat.MirnaBosna je napisao/la:Ma naravno , treba raditi sistematski i sa odgovornim i sposobnim ljudima . Ja kada sam prije par dana napisao da je Jovic dobar trener ali da ste vi truhli iznutra , obrisase mi post . Evo ga sada toliko ocekivani idol masa Alen Skoro, izgleda dade petama vjetra , kada je vidjeo sa cim mora da se nosi ili je mozda do njega pa sadasnja garnitura nece da trpi alkoholicare radi nekih starih zasluga ?bordobijeli je napisao/la:Kod nas opet po starom,promjenili smo trenera sad ce otici 5-6 igraca ,doci ce drugih 5-6 i dok se oni snadju i uigraju odose i oni,a rezultata nema i n ece ih biti dok jedan trener i jedna ekipa ne ostanu naokupu 3-4god.bez toga nema rezultata.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hajde ba prestanite da pljujete vise po svemu. Realno 5-6 igraca bi ja otjerao iz kluba i prije polusezone, tako da ih i treba pustiti da idu i dovest neke nove igrace koji ce ostavljati srce na terenu. U prevodu mislim da trenutna grupa ljudi koji rade u klubu daju sve od sebe i dobro rade svoj posao i da im treba dati vremena bar do kraja sezone pa poceti kenjati ali opet realno i argumentovano. Manite se supljiranja i gluposti... Sabur 

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
Odradit ce vas Jovic sistematskiMirnaBosna je napisao/la:Ma naravno , treba raditi sistematski i sa odgovornim i sposobnim ljudima . Ja kada sam prije par dana napisao da je Jovic dobar trener ali da ste vi truhli iznutra , obrisase mi post . Evo ga sada toliko ocekivani idol masa Alen Skoro, izgleda dade petama vjetra , kada je vidjeo sa cim mora da se nosi ili je mozda do njega pa sadasnja garnitura nece da trpi alkoholicare radi nekih starih zasluga ?bordobijeli je napisao/la:Kod nas opet po starom,promjenili smo trenera sad ce otici 5-6 igraca ,doci ce drugih 5-6 i dok se oni snadju i uigraju odose i oni,a rezultata nema i n ece ih biti dok jedan trener i jedna ekipa ne ostanu naokupu 3-4god.bez toga nema rezultata.

-
- Kontakt:
slazem se sa tobom i nisam imao namjeru pljuvati po ovoj upravi.i ja mislim da rade dosta dobar posao,zelim samo reci da puno lutamo i mjenjamo neradi se planski.moramo stvorit sistem a za to treba vremena.evo primjer neka nas pojacaju skoro i vule i jedan bocni a ne osvoimo titulu svi bi razapeli jovica a niko nebi reko daje tu tek dosao i da mu treba dat vremena da radiHordas Doboj je napisao/la:Hajde ba prestanite da pljujete vise po svemu. Realno 5-6 igraca bi ja otjerao iz kluba i prije polusezone, tako da ih i treba pustiti da idu i dovest neke nove igrace koji ce ostavljati srce na terenu. U prevodu mislim da trenutna grupa ljudi koji rade u klubu daju sve od sebe i dobro rade svoj posao i da im treba dati vremena bar do kraja sezone pa poceti kenjati ali opet realno i argumentovano. Manite se supljiranja i gluposti... Sabur
mozda za haskica dobijete 20 000 eura
isti ste vi ko i zvijezda menadzeri vas mesetare samo sto necete da priznate.haskic je igracina i talenat garantujem da je u zelji otiso bi za milon a ovakoredzo trlja ruke a ko za sto sarajevo

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sretno Sarajevu sa novim trenerom i nadam se da će izboriti najmanje europsko takmičanja, sa ovim igračima glat je trbalo biti šampion ali ko i svake godine nekako mlako i nedorečeno
Na kakvim si ti drogama taj u Zelji igre ne bi vidio ni na TV... Amar ga odbio u startu kad mu je ponudjen...astra1922 je napisao/la:mozda za haskica dobijete 20 000 eura![]()
isti ste vi ko i zvijezda menadzeri vas mesetare samo sto necete da priznate.haskic je igracina i talenat garantujem da je u zelji otiso bi za milon a ovakoredzo trlja ruke a ko za sto sarajevo
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Arogantni je napisao/la:Na kakvim si ti drogama taj u Zelji igre ne bi vidio ni na TV... Amar ga odbio u startu kad mu je ponudjen...astra1922 je napisao/la:mozda za haskica dobijete 20 000 eura![]()
Ma pusti ga lupeta covjek, nije mogao od Laze igracine proci.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne jedi **** molim te.Saurman je napisao/la:Šta se dešava sa školom FKS ? u zadnjih 15 godina jedino je Škoro izbačen kao neki kvalitet ostalo talašika.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kako ide ona stara pjesma BATISUTA GABRIJELE ODE TI U KINU PELE HEHEHEHEHEHEHEHEH
- diplomatija
- Kontakt:
Skoro je trazio stan u centru i potpisao bi na dvije godine, medjutim oni su mu ponudili stan u vogosci i zaposlenje nakon zavrsetka karijere, medjutim lik nije htio..
Bez ljutnje, ali ovo postaje tužno. Čitam Sarajevo želi 31-godišnjeg Nikolića, a Olimpic 18-godišnjeg igrača Partizana već doveo. Ljudi moji, to se jednostavno ne smije dešavati, jer Sarajevo treba biti Sarajevo, a Olimpic treba biti Olimpic. Treba se znati kome je gdje mjesto. Ovako, zna se sve manje
arbitraža je napisao/la:Bez ljutnje, ali ovo postaje tužno. Čitam Sarajevo želi 31-godišnjeg Nikolića, a Olimpic 18-godišnjeg igrača Partizana već doveo. Ljudi moji, to se jednostavno ne smije dešavati, jer Sarajevo treba biti Sarajevo, a Olimpic treba biti Olimpic. Treba se znati kome je gdje mjesto. Ovako, zna se sve manje
Bez ljutnje,ali ti si meni smijesan

Zadnja izmjena: gauco, dana/u 10 jan 2012, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne znam ja koliko je doveo, ali ovakvih nije. Ne branim ga. Pokušavam biti realan, ali meni je tebe žao ako ne kontaš šta sam htio reći. Sarajevo treba dovesti igrača Partizana, a ne niko drugi. Sarajevo je klub koji mora imati tu snagu. Ovo nije oda Olimpicu, nego žal za tim što Sarajevo slične stvari ne može napraviti. Pretpostvaljam da si pravi navijač, zato mi je čudno da ti nije žao što to Sarajevo ne može.gauco je napisao/la:arbitraža je napisao/la:Bez ljutnje, ali ovo postaje tužno. Čitam Sarajevo želi 31-godišnjeg Nikolića, a Olimpic 18-godišnjeg igrača Partizana već doveo. Ljudi moji, to se jednostavno ne smije dešavati, jer Sarajevo treba biti Sarajevo, a Olimpic treba biti Olimpic. Treba se znati kome je gdje mjesto. Ovako, zna se sve manje
Bez ljutnje,ali ti si meni smijesanPa samo se sjetite koliko je ovakvih Gracic igraca doveo,te reprezentivca Makedonije,reprezentivaca U21 iz Srbije nema broja.Gdje su ti sad igraci
,osim Subasica sve propaliteti.Sto se tice Nikolica slazem se ima 31 godinu,ali ako ga trazi Jovic i misli da moze pomoci u borbi za titulu i Evropu zasto ne.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, BungaBum, JavierBosnia, keli, nedimmmm1337, Rule_hz, Varijantas8 i 65 gostiju.