ivan.balic je napisao/la:Ne znam ja koliko je doveo, ali ovakvih nije. Ne branim ga. Pokušavam biti realan, ali meni je tebe žao ako ne kontaš šta sam htio reći. Sarajevo treba dovesti igrača Partizana, a ne niko drugi. Sarajevo je klub koji mora imati tu snagu. Ovo nije oda Olimpicu, nego žal za tim što Sarajevo slične stvari ne može napraviti. Pretpostvaljam da si pravi navijač, zato mi je čudno da ti nije žao što to Sarajevo ne može.gauco je napisao/la:arbitraža je napisao/la:Bez ljutnje, ali ovo postaje tužno. Čitam Sarajevo želi 31-godišnjeg Nikolića, a Olimpic 18-godišnjeg igrača Partizana već doveo. Ljudi moji, to se jednostavno ne smije dešavati, jer Sarajevo treba biti Sarajevo, a Olimpic treba biti Olimpic. Treba se znati kome je gdje mjesto. Ovako, zna se sve manje
Bez ljutnje,ali ti si meni smijesanPa samo se sjetite koliko je ovakvih Gracic igraca doveo,te reprezentivca Makedonije,reprezentivaca U21 iz Srbije nema broja.Gdje su ti sad igraci
,osim Subasica sve propaliteti.Sto se tice Nikolica slazem se ima 31 godinu,ali ako ga trazi Jovic i misli da moze pomoci u borbi za titulu i Evropu zasto ne.
Vidi legendo vrlo jasno, on da je neki igrac nikad u Premijer ligu BiH ne bi dosao.Slazem se jedino stim sto si napisao da trenutno Sarajevo nije u stanju dovesti dobrog igraca,ali ni ovaj decko to sigurno nije.