FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gauco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gauco » 09 jan 2012, 17:49

ivan.balic je napisao/la:
gauco je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:Bez ljutnje, ali ovo postaje tužno. Čitam Sarajevo želi 31-godišnjeg Nikolića, a Olimpic 18-godišnjeg igrača Partizana već doveo. Ljudi moji, to se jednostavno ne smije dešavati, jer Sarajevo treba biti Sarajevo, a Olimpic treba biti Olimpic. Treba se znati kome je gdje mjesto. Ovako, zna se sve manje

Bez ljutnje,ali ti si meni smijesan :idea: Pa samo se sjetite koliko je ovakvih Gracic igraca doveo,te reprezentivca Makedonije,reprezentivaca U21 iz Srbije nema broja.Gdje su ti sad igraci :?: ,osim Subasica sve propaliteti.Sto se tice Nikolica slazem se ima 31 godinu,ali ako ga trazi Jovic i misli da moze pomoci u borbi za titulu i Evropu zasto ne. :idea:
Ne znam ja koliko je doveo, ali ovakvih nije. Ne branim ga. Pokušavam biti realan, ali meni je tebe žao ako ne kontaš šta sam htio reći. Sarajevo treba dovesti igrača Partizana, a ne niko drugi. Sarajevo je klub koji mora imati tu snagu. Ovo nije oda Olimpicu, nego žal za tim što Sarajevo slične stvari ne može napraviti. Pretpostvaljam da si pravi navijač, zato mi je čudno da ti nije žao što to Sarajevo ne može.

Vidi legendo vrlo jasno, on da je neki igrac nikad u Premijer ligu BiH ne bi dosao.Slazem se jedino stim sto si napisao da trenutno Sarajevo nije u stanju dovesti dobrog igraca,ali ni ovaj decko to sigurno nije.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 jan 2012, 17:56

Gracic je jos u jednu ruku neiskusan. Ali eto ima novac pa se moze igrati u nasoj PL BiH koja od mene kao ocjenu odavno vec ima -1. Da se nalazi u iole ozbiljnjoj ligi pao bi brzo. Gracic mora privuci neke nove navijace. One neopredjeljenje a ima ih par stotina u Sarajevu. On od Olimpika moze napraviti strasno jak klub ali moze i da se zasiti od svega i da digne ruke od ovoga.

Ne moze se porediti dovodjenje igraca u Sarajevo i u Olimpik. Sarajevu trebaju sad igraci malo veceg kvaliteta da ga pogura u Evropu. Olimpik treba da gradi klub i ekipu hajde recimo da do godine izadje u Evropu. A Sarajevu sad treba igrac sa kvalitetom pa lako je dogodine krpiti rupe.

Recimo raja se smije a kad bi Muratovic sutra dosao u Zelju to bi slavlje bilo iako je star. Jer to odma znaci da se ima kvalitet za Evropu mada je to kratkorocno ali tako to ide. Zato nemojte se smijati dovodjenju starijih igracima i glumiti strucnjake. Ja sam par puta htio napisati nesto protiv Mirsada Beslije pa me je demantovao svojim igrama prije nego bih ga kritikovao na forumu.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 09 jan 2012, 17:59

gauco je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:Bez ljutnje, ali ovo postaje tužno. Čitam Sarajevo želi 31-godišnjeg Nikolića, a Olimpic 18-godišnjeg igrača Partizana već doveo. Ljudi moji, to se jednostavno ne smije dešavati, jer Sarajevo treba biti Sarajevo, a Olimpic treba biti Olimpic. Treba se znati kome je gdje mjesto. Ovako, zna se sve manje

Bez ljutnje,ali ti si meni smijesan :idea: Pa samo se sjetite koliko je ovakvih Gracic igraca doveo,te reprezentivca Makedonije,reprezentivaca U21 iz Srbije nema broja.Gdje su ti sad igraci :?: ,osim Subasica sve propaliteti.Sto se tice Nikolica slazem se ima 31 godinu,ali ako ga trazi Jovic i misli da moze pomoci u borbi za titulu i Evropu zasto ne. :idea:
Drug moj evo čitam na jednom srpskom portalu da je 9 juniora iz partizana potpisalo za teleoptic ( drugi tim partizana ) taj da je valjao ne bi dolazio u olimpic već bi za teleoptic potpisao. ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 09 jan 2012, 18:00

PL BiH -1 je napisao/la:Gracic je jos u jednu ruku neiskusan. Ali eto ima novac pa se moze igrati u nasoj PL BiH koja od mene kao ocjenu odavno vec ima -1. Da se nalazi u iole ozbiljnjoj ligi pao bi brzo. Gracic mora privuci neke nove navijace. One neopredjeljenje a ima ih par stotina u Sarajevu. On od Olimpika moze napraviti strasno jak klub ali moze i da se zasiti od svega i da digne ruke od ovoga.

Ne moze se porediti dovodjenje igraca u Sarajevo i u Olimpik. Sarajevu trebaju sad igraci malo veceg kvaliteta da ga pogura u Evropu. Olimpik treba da gradi klub i ekipu hajde recimo da do godine izadje u Evropu. A Sarajevu sad treba igrac sa kvalitetom pa lako je dogodine krpiti rupe.

Recimo raja se smije a kad bi Muratovic sutra dosao u Zelju to bi slavlje bilo iako je star. Jer to odma znaci da se ima kvalitet za Evropu mada je to kratkorocno ali tako to ide. Zato nemojte se smijati dovodjenju starijih igracima i glumiti strucnjake. Ja sam par puta htio napisati nesto protiv Mirsada Beslije pa me je demantovao svojim igrama prije nego bih ga kritikovao na forumu.

Gotovo da se sve slažem. Pozz

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jan 2012, 20:40

Skoro potpiso za Austriju Klagenfurt ! Austrijska treca liga ! jadno...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 jan 2012, 20:48

bhfanatic14 je napisao/la:Skoro potpiso za Austriju Klagenfurt ! Austrijska treca liga ! jadno...
Ne bombaj svijuti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 09 jan 2012, 20:52

Ima na transfermarktu.

http://www.transfermarkt.at/de/rlm-a-kl ... 80458.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pola godine sa mogućnošću produženja. fakat treća liga.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 jan 2012, 20:53

cikac je napisao/la:Ima na transfermarktu.

http://www.transfermarkt.at/de/rlm-a-kl ... 80458.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pola godine sa mogućnošću produženja. fakat treća liga.
Ma laz 100%

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jan 2012, 20:54

Sarajlijc@ je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Skoro potpiso za Austriju Klagenfurt ! Austrijska treca liga ! jadno...
Ne bombaj svijuti.[/quot

ja znam da je istina a ti kako hoces...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 jan 2012, 20:57

Bogami si imao pouzdanu informaciju....Hvala mu za sve, ali ja .......ma nije ni bitno :x :x :x :x

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jan 2012, 20:58

Dolazim u miru.

Opet se potvdilo da je liga BiH jedna obicna kanta, da igraci jedva cekaju inostrani angazman da zarade za pristojan zivot, nema vise emocija prema klubu sto se vidi i za Alena kojem je Sarajevo dalo mnogo a on nije nasao isti jezik sa njima (citaj pare). Boze sacuvaj u trecu ligu Austrije ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 jan 2012, 21:02

Zavuce nam ga momacki.

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 09 jan 2012, 21:03

Vala je zasluzio poziv protiv Brazila!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jan 2012, 21:03

hilmo je napisao/la:
Bogami si imao pouzdanu informaciju....Hvala mu za sve, ali ja .......ma nije ni bitno :x :x :x :x
zalosno pravo...pokazo je kakav je covjek i kakav ima karakter...to je sve hotino maslo :evil: ...al nije bitno idemo dalje netrebaju nam takvi likovi ;)
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 jan 2012, 21:10

Elegant je napisao/la:Dolazim u miru.

Opet se potvdilo da je liga BiH jedna obicna kanta, da igraci jedva cekaju inostrani angazman da zarade za pristojan zivot, nema vise emocija prema klubu sto se vidi i za Alena kojem je Sarajevo dalo mnogo a on nije nasao isti jezik sa njima (citaj pare). Boze sacuvaj u trecu ligu Austrije ...
Uprava je prihvatila sve njegove uslove, ali ni to njemu nije bilo dovoljno, iako je njemu Sarajevo dalo mnogo više.
Nema veze, okrećemo se drugim igračima. Nadam se dolasku Nikolića. :)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 jan 2012, 21:11

Mislim da će se brzo vratiti, jer teško da će moći izboriti mjesto u ekipu, imajući u vidu činjenicu da dugo vremena nije odigrao ozbiljnije utakmice u bilo kom klubu. Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju, jer zaista tako mislim. Čovjek godinama ne igra. Uvijek je ili povrijeđen ili na klupi za rezerve odnosno na tribinama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 jan 2012, 21:12

avlami97 je napisao/la:Mislim da će se brzo vratiti, jer teško da će moći izboriti mjesto u ekipu, imajući u vidu činjenicu da dugo vremena nije odigrao ozbiljnije utakmice u bilo kom klubu. Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju, jer zaista tako mislim. Čovjek godinama ne igra. Uvijek je ili povrijeđen ili na klupi za rezerve odnosno na tribinama.
Može se vratiti , ali u Olimpic ili eventualno kod vas ako ga primite .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 jan 2012, 21:17

dzenan01 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Mislim da će se brzo vratiti, jer teško da će moći izboriti mjesto u ekipu, imajući u vidu činjenicu da dugo vremena nije odigrao ozbiljnije utakmice u bilo kom klubu. Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju, jer zaista tako mislim. Čovjek godinama ne igra. Uvijek je ili povrijeđen ili na klupi za rezerve odnosno na tribinama.
kao necete ga primiti vise, ukoliko se bude vracao ?
Za zivot cijeli!

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 09 jan 2012, 21:20

Prije 10 ak godina najavljivan kao velika zvijezda BH fudbala, pa ode u Olimpiju, sad Klagenfurt...odgovaraju mu ovi klubovi alpskog skijanja, hokeja...cobana Allahu dragi

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 09 jan 2012, 21:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
kao necete ga primiti vise, ukoliko se bude vracao ?
;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, juka55, keli, Proximic, rimljanin90, soe i 60 gostiju.