FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

-SiviSoko-
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la -SiviSoko- » 10 jan 2012, 13:49

Idi Škoro ko te je*e,može Saraj'vo i bez tebe!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 jan 2012, 14:41

Svi koji smatraju da je FKS u tolikoj mjeri u krizi i nevjeruju u rad Uprave,a htjeli bi da pomognu klubu
na bilo koji nacin...Bujrum,ako zelite da iznesete svoje misljenje,prijedloge,kritike,sugestije i sl.
Budite clan kluba ili jednog od udruzenja,vrata su vam otvorena... :!:
F.K.SARAJEVO

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 jan 2012, 14:48

molotovljev je napisao/la:Svi koji smatraju da je FKS u tolikoj mjeri u krizi i nevjeruju u rad Uprave,a htjeli bi da pomognu klubu
na bilo koji nacin...Bujrum,ako zelite da iznesete svoje misljenje,prijedloge,kritike,sugestije i sl.
to i jest problem Sarajeva, što svako je.b.e.no udruženje hoće da vodi klub i da se miješa u odluke uprave

alibi

Post Postao/la alibi » 10 jan 2012, 14:53

sarajlija89 je napisao/la:Samo cu reci da je zalosno na sta je Sarajevo spalo i koji sve ljudi vode klub i vrte se oko kluba...

Fkt mi se sve zgadilo. Praticu ja i dalje Sarajevo, ali ja vise ne vidim nikakvog smisla. Kod nas se ne nazire svjetlo na kraju tunela. Sve licni interesi, niko da dodje u klub sa stvarnom zeljom da pomogne... svi preko ledja Sarajeva pokusavaju uzeti pare i napraviti ime...

U rangu smo nekog amaterskog kluba, sto apsolutno nije daleko od istine. Mahalski, seljacki klub...jbo ovo vise...
Sta bi sve htio da ti kazem,ne mogu jer bi me banovali.Stidi se k.....u.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 jan 2012, 15:01

seven je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Svi koji smatraju da je FKS u tolikoj mjeri u krizi i nevjeruju u rad Uprave,a htjeli bi da pomognu klubu
to i jest problem Sarajeva, što svako je.b.e.no udruženje hoće da vodi klub i da se miješa u odluke uprave
Ne,ti kao clan udruzenja direktno pomazes klubu tako sto finansiras klub!
A kao clan foruma svojim nepromisljenim postovima indirektno odmazes klubu tako sto kvaris ugled kluba!
F.K.SARAJEVO

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 jan 2012, 15:05

mislim da je politika kluba pogresna a da nju uveliko uticu brojna udruzenja okupljena i brojni"prijatelji"
politiku kluba kreira uprava kluba a ne udruzenja i politicke stranke
samo cu jedno reci ako se za 2 godine skoro vrati a vi ga primite u klub onda ste ispali paglu samo tako
nekad se igralo za raju za klub... sad za pare shvatam ja i to al opet ne shvatam da se gazi rijec svoja i da se traze stvari kao da si cristiano ronaldo

zbogom skoro ajd sto te manijaci mrze al sad te i hz mrze

ugled kluba narusava uprava losim potezima drug...
a slazem se da se treba bit clan udruzenja al ne da svaka susa daje predloge i forsira svoje

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 jan 2012, 15:06

ramiral je napisao/la:Moram stati na stranu @sarajlije...
momak je iznio činjenice na stol i ovdje ga većina napada na sav mah.

Fakat je da FK Sarajevo ne zaslužuje priču svake godine ''biće bolje, pušu novi vjetrovi''
hebem li ga ako ima veći simpatizer Bordo svetinje od mene ali ti novi vjetrovi pušu od rata naovamo i uvijek se sve vrtu u vrzinom kolu.....NEMOGU I NEĆU DA SLUŠAM PRIČE KAKO OD NOVE SEZONE IDEMO NA BOLJE, KAKO TREBA VREMENA DA SVE DOĐE U RED, KAKO FALI NOVCA, FALI POJAČANJA, FALI RADA SA DJECOM....!!!!!!
GOSPODO IMALI STE 15 GODINA DA SVE DOVEDETE U RED!!!
Ma ko bio na čelu kluba, ma ko bio u upravi!
I sta sad? Svi trebaju da se ubiju, ne kontam?? imali ste svi svoju priliku da nesto napravite i sad..... sta?? konkretno??

To i jeste jedan od najavecih problema koji navijaci ne kontaju! Nece se stvari u klubu sloziti same od sebe. Potrebni su pravi ljudi, iskreni ljudi, novac i vrijeme. Nece vanzemaljci doci sa marsa pa praviti klub...

p.s. a strumfovi su fakat smijesni u svojim nastojanjima da ocrne ovu upravu :lol: :lol: sto je najbolji pokazatelj koliko zavide svemu sto ova uprava radi ;) nije isto ici na pijacu kod kineza i kupovati salove ili cekati da ih t*** krene tusiti i otici kao gospodin u klub i kupiti sta zelis, eeee eee ;)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 10 jan 2012, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 jan 2012, 15:08

jug-onostalgicar je napisao/la:mislim da je politika kluba pogresna a da nju uveliko uticu brojna udruzenja okupljena i brojni"prijatelji"
politiku kluba kreira uprava kluba a ne udruzenja i politicke stranke
samo cu jedno reci ako se za 2 godine skoro vrati a vi ga primite u klub onda ste ispali paglu samo tako
nekad se igralo za raju za klub... sad za pare shvatam ja i to al opet ne shvatam da se gazi rijec svoja i da se traze stvari kao da si cristiano ronaldo

zbogom skoro ajd sto te manijaci mrze al sad te i hz mrze

ugled kluba narusava uprava losim potezima drug...
a slazem se da se treba bit clan udruzenja al ne da svaka susa daje predloge i forsira svoje
Skoro je trazio stan u gradu i platu. Oni mu ponudili stan u Vogosci i manje od 80% od onoga sto je on trazio. I vise nisu ni pokusavali da se cuju sa njim. A Selimovic kad mu je to dao tu ponudu rekao medijima sve je gotovo zavrseno Skoro potpisuje za Sarajevo. A ovaj se zijanio nije mu nista jasno bilo. I vidio covjek s kim bi imao posla u buducnosti i vise nije ni razmisljao da potpise. E to je prava istina.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 jan 2012, 15:10

Opet ti sa svojim lazima, smijesan si fakat. ali samo nastavi zabavan si :lol: :lol:

alibi

Post Postao/la alibi » 10 jan 2012, 15:10

Za skoru cu samo reci,kao i za ovoga "simpatizera" naseg kluba sto sam vec gore naveo.Da su na istom nivou.Skoro je ispao klosar samo takav.Nek ide koga j...Klagenfurt.hu..c-p..ac.Samo za parama je otisao bjednik.Nemoj se vise ni vracati jadu jedan.Gledas nas skoro i ove godine na tv kako igramo evropske utakmice a ti se ganjaj sa tim skijasima.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 10 jan 2012, 15:10

ljudi sarajevo prolazi trenutke sto je vec prosao Željo od 2005-2009.........dok se god navijaci pitaju uvjek ce bit problema........navijaci trebaju da bodre klub a ne da oni sastavljaju strategije pa kad su toliko pametni nek pokazu svoje firme(ako ih imaju) kako posluju............pozzz svima ovo je bio ne zlonamjeran komentar svima nama

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2012, 15:12

molotovljev je napisao/la:
seven je napisao/la:
Ne,ti kao clan udruzenja direktno pomazes klubu tako sto finansiras klub!
A kao clan foruma svojim nepromisljenim postovima indirektno odmazes klubu tako sto kvaris ugled kluba!
mislim da nisi objektivan.

prvo, članarine koje prikupljaju udruženja iskreno sumnjam da se slivaju u kasu kluba (nisam upućen, ali vjerujem da idu u organizaciju navijačkih putovanja, koreografija i ostale korisne stvari, ali ne u finansiranje kluba. znači, klubu pomažeš indirektno, a ne direktno, jer finansiraš one koji podržavaju klub, a ne finansiraš sam klub)

drugo, udruženja sama sebe nazivaju "korektivom" rada uprave. Tj. ocjenjuje da li uprava radi dobro ili ne, o tome daju saopštenja za javnost, i samim time se petljaju u rad uprave.

da se razumijem, ne mislim da je postojanje udruženja navijača loša stvar. čak šta više, jako je dobra. ali treba biti objetivan kad se govori o njihovoj ulozi i ulozi koju žele da imaju.

rajkoPETKOVIC
Kontakt:

Post Postao/la rajkoPETKOVIC » 10 jan 2012, 15:13

Kako kaze Jovic:Sarajevo je klub koji mora u 10 sezona osvojiti 7 titula prvaka :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 jan 2012, 15:14

zeljo1 je napisao/la:ljudi sarajevo prolazi trenutke sto je vec prosao Željo od 2005-2009.........dok se god navijaci pitaju uvjek ce bit problema........navijaci trebaju da bodre klub a ne da oni sastavljaju strategije pa kad su toliko pametni nek pokazu svoje firme(ako ih imaju) kako posluju............pozzz svima ovo je bio ne zlonamjeran komentar svima nama
da te pitam nesto - je li osim navijac kluba? je li zujo navijac? eto vrlo kratko odgovori

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 jan 2012, 15:14

UPS je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Moram stati na stranu @sarajlije...
momak je iznio činjenice na stol i ovdje ga većina napada na sav mah.

Fakat je da FK Sarajevo ne zaslužuje priču svake godine ''biće bolje, pušu novi vjetrovi''
hebem li ga ako ima veći simpatizer Bordo svetinje od mene ali ti novi vjetrovi pušu od rata naovamo i uvijek se sve vrtu u vrzinom kolu.....NEMOGU I NEĆU DA SLUŠAM PRIČE KAKO OD NOVE SEZONE IDEMO NA BOLJE, KAKO TREBA VREMENA DA SVE DOĐE U RED, KAKO FALI NOVCA, FALI POJAČANJA, FALI RADA SA DJECOM....!!!!!!
GOSPODO IMALI STE 15 GODINA DA SVE DOVEDETE U RED!!!
Ma ko bio na čelu kluba, ma ko bio u upravi!
I sta sad? Svi trebaju da se ubiju, ne kontam?? imali ste svi svoju priliku da nesto napravite i sad..... sta?? konkretno??

To i jeste jedan od najavecih problema koji navijaci ne kontaju! Nece se stvari u klubu sloziti same od sebe. Potrebni su pravi ljudi, iskreni ljudi, novac i vrijeme. Neve vanzemaljci doci sa marsa pa praviti klub...

p.s. a strumfovi su fakat smijesni u svojim nastojanjima da ocrne ovu upravu :lol: :lol: znaci da ih boli ;)
Pravih ljudi i iskrenih je bilo jako malo ili nikako u ovim godinam poslije rata
Novca je bilo ali su ga ti ''pravi ljudi'' na vrijeme strpali ondje gdje su najviše voljeli - u svoje džepove
Vremena je bilo napretek ali su ga ''pravi ljudi'' protraćili na sopstveno bogaćenje.
A prave navijače - za mene, tebe i dobrobit FK Sarajeva zaboli njih - već viđeno godinama.
I svaki put ista priča ''treba nam vremena, novca'' kakvog ba vremena, mi navijači trpimo godinama a rezultati sušni.
Čim neko malo iskoči, napravi rezultat, pobijedi i izbaci jačeg od sebe u pretkolima kupa uefa u pravilu iduća sezona bude katastrofalna - nema para, nema para, nema novca, treba vremena.... slučajno??? ne!
''pravi ljudi'' su dosada samo iskorištavali uspjehe FK Sarajevo da bi podebljali svoje bankovne račune a ti i ja se mrznemo na Sjeveru, Istoku, gostovanjima, vukojebinama, kamenjaju nas, pljuju, vrijeđaju itd...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 10 jan 2012, 15:17

UPS je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:ljudi sarajevo prolazi trenutke sto je vec prosao Željo od 2005-2009.........dok se god navijaci pitaju uvjek ce bit problema........navijaci trebaju da bodre klub a ne da oni sastavljaju strategije pa kad su toliko pametni nek pokazu svoje firme(ako ih imaju) kako posluju............pozzz svima ovo je bio ne zlonamjeran komentar svima nama
da te pitam nesto - je li osim navijac kluba? je li zujo navijac? eto vrlo kratko odgovori
jesu al s novcima
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 10 jan 2012, 15:20

Pa ovde niko nije normalan,pa klub odavno ne stoji bolje u svakom smislu te rijeci. :idea: Niko nekuka da nema platu,svak moze otici uz dobro obestecenje :?: U cemu je problem :?: Sto Vule i Durakovic nisu potpisali :lol: ,Skoro nam je isao u mnogo bolja vremena pa sto ne i sad :oops: ,pa valjda ima i drugi igraca.Bice pojacanja polako,bicemo jaci nego jesenas. ;) Pripreme ce imati na Bjelasnici i vjerovatno u Antaliji :mrgreen:
Zadnja izmjena: gauco, dana/u 10 jan 2012, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2012, 15:23

UPS je napisao/la:
UPS, na istoj smo strani, ali poređenje ti je bezveze. Daješ sliku o ljudima koji vole Sarajevo ko da smo svi klasični glupani.

Isto ko da pitaš da li je i general vojnik i time želiš da dokažeš da obični redov treba da vodi armiju u osvajački pohod.

da, navijači su. Ali jedan je uz to i trener, a drugi je uspješan poduzetnik. Prednost u obavljanju funkcija u klubu im ne daje to što su navijači, to se podrazumjeva valjda, već te druge karakteristike.

(daleko im kuća bila)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 jan 2012, 15:25

Joj dušmana jedva čekaju da se nešto desi pa da se razmigole ko gliste poslije kiše, ma u inat svima samo SARAJEVO
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 jan 2012, 15:27, ukupno mijenjano 4 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 10 jan 2012, 15:25

UPS je napisao/la:
ma mi imamo rezultate boli mene nešto navijajuli Osim i Žujo za Glasinac sa Sokoca, Real Madrid, Budućnost iz Banovića, sasvim nebitna stvar
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Kabinet1987, Zeko87 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []