jesi vidio htc titan 2, meni se ovaj svidja
[youtube][/youtube]
kakav dizajn, ljepota, zato ja volim nokiu

savrsenstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nokia c5-03DesimaL je napisao/la:Posto sam odustao od n96,mozel mi neko preporuciti mobitel do 250 KM ?
Po mogucnosti da je nokia,a moze i neki drugi.
Cijena ?adis.p je napisao/la:Nokia c5-03DesimaL je napisao/la:Posto sam odustao od n96,mozel mi neko preporuciti mobitel do 250 KM ?
Po mogucnosti da je nokia,a moze i neki drugi.
Ja ga mozda uzmem sebi..
QUARESMA 18<<< je napisao/la:oko 150 km, pokusaj nekom za 170 km uvalit
hehe, znam kako ti je bilo kad si prelazio sa symbiana na ios i android, i ja sam bio presao jedno vrijeme sa symbiana na android, kupio sgs, nisam dugo bio, prvo sam bio na stock fw, ono sto me je odvuklo jeste prvo touchwiz, instalirao cfw koji ono bijase, uglavnom sam na neki naletio na xda. i instaliram ja njega, ne radi market, kamera slabija neg na stocku, pa onda baterija uzas zivi, ako ti bude 1 dan , hadzija si, i na pocetku sve lijepo probavam aplikacije, i nakon nekih 2 do 3 mjeseca, to meni dosadi, i uvjek te nesto vuce da se vratis na default, tu mi je nokia najbolja, naucio i da mi kod symbiana baterija traje po 3 danadon_burza je napisao/la:Azijsko trziste je ogromno i naravno da ce Nokia dominirati zbog cijene jer nema toliko high end sybian telefona kao RiM android i IOS
Da se razumijemo imao sam 4 sybian telefona , kasnije sam imao iphone4 pa sad Arc
Prije 10 dana sam dobio 4s al sam ga odmah poslao jaranu u Finsku a on ce meni uzet ovaj Sony
Mozes misliti da sam isao na slijepo Nisam ni znao da ce ovako izgledati
E sad volio bi vidjeti kako fercera ova Nokia na WIn cisto da mogu neki utisak steci iz prve ruke a ne da mi neko po magazinima ili nekakvim internet review sranjima odluci koji cu ja telefon uzeti
tako da se nadam da ce bar neko od jarana uzeti ovu nokiu pa da vidim kakvo je stanje i odmah dolazim da pisem ovdje utiske
Svaki iPhone je smartphone.alacious je napisao/la:A jeli Iphone 4 smartphone![]()
![]()
![]()
Malo me je stid sto pitam ovakvu glupost,al' ajde
e moj ti blago tebi kad mislis da su apple fanovi zaostali, ja kad vidim kad neki android fanboysi porece cpu od mobitela sa cpu od pc-a. hoce mi mrak pasti na ociŠB_Fidelis je napisao/la:Jest. Na svoj ifan fanboy nacin.Al jest, normalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.