kvota strhovito PADA

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
neznam tacno, moze se oko 300 km uplatit al nemoze samo ta utakmica,najmanje 3 ja mislim.napadacfix je napisao/la:Cartman,koliko ta klad. REMI dozvoljava da se uplati maximalno novca na singl Aalborg 2?
BET365 dopusta samo 43 eura uplate na singl.
Klasični red događaja kad kladionice bace dojavu.
Svu ušteđevinu skupi i odigraj na Alborg. Ali pazi, većina kladionica je već primjetila, tako da moraš naći neku kladionicu gdje ćeš moći uplatiti.gundul je napisao/la:ja sam novi ovdije
ko to ima pouzdanu informacijusmije li se rizikovat na taj alborg???
Ali ovo se prosirilo nevjerovatnom brzinom pa udjem na face tri covjeka mi pisu za istu utakmicu u roku od 2 minuta.Ja odo do Mileniuma s obzirom kakva su levatska kladionica ne bi me cudilo da je to jos uvijek u ponudi.Hoce ljudi da im uplatim pa eto ispunit cu im zelju.cala je napisao/la:mislim da je ovo neko lupio, i neka budala prepisala i proglasila dojavom, ima ih takvih na FB bruku
takve "dojave" su najgore, misljenja sam da se prave namjestaljke ne dijele ljudima tako lahkotevezito je napisao/la:Ali ovo se prosirilo nevjerovatnom brzinom pa udjem na face tri covjeka mi pisu za istu utakmicu u roku od 2 minuta.Ja odo do Mileniuma s obzirom kakva su levatska kladionica ne bi me cudilo da je to jos uvijek u ponudi.Hoce ljudi da im uplatim pa eto ispunit cu im zelju.cala je napisao/la:mislim da je ovo neko lupio, i neka budala prepisala i proglasila dojavom, ima ih takvih na FB bruku
Kakva dojava bgt jadan . Evo pintol ti je pokazao zasto se igra 2 .cala je napisao/la:mislim da je ovo neko lupio, i neka budala prepisala i proglasila dojavom, ima ih takvih na FB bruku
Prema mom iskustvu sa 3za3 tekmama, saradnjama, ovaj h2h nista ne znacipintol_TM87 je napisao/la:Ljudi moji ovo nije nikakva DOJAVA ovakvih tekmi bude svaki dan samo sto se ovdje radi o bas velikoj kvoti.
Jučer je bilo 8-9 tekmi ovakvog tipa i 1-2 nisu prosli znaci postuju se te "saradnje".
Radi se o tome da odes otvoris stranicu gdje mozes da vidis rezultate.
nexuse druze jučer sam pogodio uz pomoć h2h mislim oko 8 tekmi sve su kvote oko 2-3 pa i 4...Nexus je napisao/la:Prema mom iskustvu sa 3za3 tekmama, saradnjama, ovaj h2h nista ne znacipintol_TM87 je napisao/la:Ljudi moji ovo nije nikakva DOJAVA ovakvih tekmi bude svaki dan samo sto se ovdje radi o bas velikoj kvoti.
Jučer je bilo 8-9 tekmi ovakvog tipa i 1-2 nisu prosli znaci postuju se te "saradnje".
Radi se o tome da odes otvoris stranicu gdje mozes da vidis rezultate.
http://www.betexplorer.com/handball/den ... id=6783491" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerujte mi, kolko tekmi ima gdje samo domacini dobivaju, a mnogi ih proglase saradnjom, a ono ljui neprijatelji.
Neki su tvrdili i da je Olimpiakos - Panathinaikos saradnja, mislim haloooo.
Samo zao sto gledaju h2h.
Za prave saradnje treba nesto drugo, o tome na mom forumu ima puno vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.