Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
2007/2008
Randers-Aalborg 25:23
Aalborg-Randers 33:25
2008/2009
Randers-Aalborg 25:25
Aalborg-Randers 28:28
2009/2010
Aalborg-Randers 19:24
Randers-Aalborg 23:34
2010/2011
Randers-Aalborg 28:29
Aalborg-Randers 25:33
2011/2012 Aalborg-Randers 20:28
Randers-Aalborg ??:??
Po ovim rezultatima dolazimo do zakljucka da ovi timovi mozda saradjuju.Naime prvih nekoliko sezona je pobjedjivao domacin,a u posljednje dvije sezone pobjedu uvek odnose gosti.Kvota na dvojku je veoma velika ,a prilog ovom tipu ide sto ekipa Alborga igra bolje u gostima nego na svom terenu tako da je po meni ovde iznenadjenje moguce i da pobjeda gostiju u ovom mecu nije toliko nerealna.
Domaćin (9-0-2) je u zadnjem kolu igrao bez tri svoje igračice, od kojih se dvije vračaju danas, a treća, Camilla Dalby, je još uvijek upitna...uprkos tim izostancima, Randers je pobijedio Arhus 20:18...
Alborg (5-0-6) važi za super talentovanu i mladu ekipu, čije vrijeme tek dolazi, a od nekih igračica se očekuje da budu glavne zvijezde danskog ženskog rukometa...neke od tih talentiranih igračica su: Dzenita Bajic, Stine Jorgensen, Seas Soby,Signe Sjølund **** i Rikke Ebbesen...
Sabine ****, Ana Vojcic, Adrienn Bognar i Alette Stang su igračice koje predstavljaju iskustvo i kvalitet, a koje u kombinaciji sa mladim i talentiranim igračicama svakome mogu zagorčati život...
u njihovim izjavama se može uočiti velika doza motivacije, nakon što su u posljednjem kolu praktično razbijene od najbolje ekipe lige Viborga sa 21:39...
http://www.betexplorer.com/handball/den ... id=6783491" onclick="window.open(this.href);return false;
Randers-Aalborg 25:23
Aalborg-Randers 33:25
2008/2009
Randers-Aalborg 25:25
Aalborg-Randers 28:28
2009/2010
Aalborg-Randers 19:24
Randers-Aalborg 23:34
2010/2011
Randers-Aalborg 28:29
Aalborg-Randers 25:33
2011/2012 Aalborg-Randers 20:28
Randers-Aalborg ??:??
Po ovim rezultatima dolazimo do zakljucka da ovi timovi mozda saradjuju.Naime prvih nekoliko sezona je pobjedjivao domacin,a u posljednje dvije sezone pobjedu uvek odnose gosti.Kvota na dvojku je veoma velika ,a prilog ovom tipu ide sto ekipa Alborga igra bolje u gostima nego na svom terenu tako da je po meni ovde iznenadjenje moguce i da pobjeda gostiju u ovom mecu nije toliko nerealna.
Domaćin (9-0-2) je u zadnjem kolu igrao bez tri svoje igračice, od kojih se dvije vračaju danas, a treća, Camilla Dalby, je još uvijek upitna...uprkos tim izostancima, Randers je pobijedio Arhus 20:18...
Alborg (5-0-6) važi za super talentovanu i mladu ekipu, čije vrijeme tek dolazi, a od nekih igračica se očekuje da budu glavne zvijezde danskog ženskog rukometa...neke od tih talentiranih igračica su: Dzenita Bajic, Stine Jorgensen, Seas Soby,Signe Sjølund **** i Rikke Ebbesen...
Sabine ****, Ana Vojcic, Adrienn Bognar i Alette Stang su igračice koje predstavljaju iskustvo i kvalitet, a koje u kombinaciji sa mladim i talentiranim igračicama svakome mogu zagorčati život...
u njihovim izjavama se može uočiti velika doza motivacije, nakon što su u posljednjem kolu praktično razbijene od najbolje ekipe lige Viborga sa 21:39...
http://www.betexplorer.com/handball/den ... id=6783491" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kakva dojava bgt jadan . Evo pintol ti je pokazao zasto se igra 2 .cala je napisao/la:mislim da je ovo neko lupio, i neka budala prepisala i proglasila dojavom, ima ih takvih na FB bruku
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ljudi moji ovo nije nikakva DOJAVA ovakvih tekmi bude svaki dan samo sto se ovdje radi o bas velikoj kvoti.
Jučer je bilo 8-9 tekmi ovakvog tipa i 1-2 nisu prosli znaci postuju se te "saradnje".
Radi se o tome da odes otvoris stranicu gdje mozes da vidis rezultate.
Pogledas medjusobne rezultate ta dva tima i svojom nekom logiku uvidis mogucu "saradnju".
cist primjer "saradnje" bio je jučerasnji par zug vs ambri gdje je dosla 2 sa kvotom mislim oko 6-7 i to nije bila dojava nego plod necijeg razmisljanja da uvidi mogucu saradnju izmedju dva tima.
Evo ti jos jedan primjer Olimpic vs Zeljo odes pogledas rezultate i vidis da stalno Zeljo dobija i logicki igras na zelju.
Ali mislim da ce bude x na ovoj tekmi.
Imate jos 3 tekme koje sam ja postavio isto tako su velik kvote...
toliko i ne postoji Dojava, ako postoji zna je 30 ljudi a ne pola svijeta
Jučer je bilo 8-9 tekmi ovakvog tipa i 1-2 nisu prosli znaci postuju se te "saradnje".
Pogledas medjusobne rezultate ta dva tima i svojom nekom logiku uvidis mogucu "saradnju".
cist primjer "saradnje" bio je jučerasnji par zug vs ambri gdje je dosla 2 sa kvotom mislim oko 6-7 i to nije bila dojava nego plod necijeg razmisljanja da uvidi mogucu saradnju izmedju dva tima.
Evo ti jos jedan primjer Olimpic vs Zeljo odes pogledas rezultate i vidis da stalno Zeljo dobija i logicki igras na zelju.
Ali mislim da ce bude x na ovoj tekmi.
Imate jos 3 tekme koje sam ja postavio isto tako su velik kvote...
toliko i ne postoji Dojava, ako postoji zna je 30 ljudi a ne pola svijeta
Prema mom iskustvu sa 3za3 tekmama, saradnjama, ovaj h2h nista ne znacipintol_TM87 je napisao/la:Ljudi moji ovo nije nikakva DOJAVA ovakvih tekmi bude svaki dan samo sto se ovdje radi o bas velikoj kvoti.
Vjerujte mi, kolko tekmi ima gdje samo domacini dobivaju, a mnogi ih proglase saradnjom, a ono ljui neprijatelji.
Neki su tvrdili i da je Olimpiakos - Panathinaikos saradnja, mislim haloooo.
Samo zao sto gledaju h2h.
Za prave saradnje treba nesto drugo, o tome na mom forumu ima puno vise.
-
napadacfix
- Kontakt:
Pintole tako je,slicno sam i ja mislio. Ali stvarno se dosta prica na ovoj temi o tom meču,zato je pomalo bilo čudno.Neko je čak rekao 700%
btw,igram Udinese 2+ i 3+,9 min. padne gol idealno. I sada zastoj.Pih.
btw,igram Udinese 2+ i 3+,9 min. padne gol idealno. I sada zastoj.Pih.
TOP/Sporting - Nacional 1 1.45
dg/Man.City - Liverpool 1.20
dg/Levante - Alcorcon 1.10
dg/Besiktas - Gaziantep 1.03
Randers - Aalborg 2 13.60
Kvota 26.80
Uplata 1.10
Dobitak 29.50
dg/Man.City - Liverpool 1.20
dg/Levante - Alcorcon 1.10
dg/Besiktas - Gaziantep 1.03
Randers - Aalborg 2 13.60
Kvota 26.80
Uplata 1.10
Dobitak 29.50
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Dobit će Randers 1000000000%, uvijek tako završe ovi nagli padovi kvota.
- pintol_TM87
- Kontakt:
nexuse druze jučer sam pogodio uz pomoć h2h mislim oko 8 tekmi sve su kvote oko 2-3 pa i 4...Nexus je napisao/la:Prema mom iskustvu sa 3za3 tekmama, saradnjama, ovaj h2h nista ne znacipintol_TM87 je napisao/la:Ljudi moji ovo nije nikakva DOJAVA ovakvih tekmi bude svaki dan samo sto se ovdje radi o bas velikoj kvoti.
Vjerujte mi, kolko tekmi ima gdje samo domacini dobivaju, a mnogi ih proglase saradnjom, a ono ljui neprijatelji.
sve to stoji sto si ti rekao i uvijek ima jos dosta faktora
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Teniski strucnjaci,sta mislite o ovom paru,mozel proc? Del Potro - Baghdatis 1
I tako me nagovorise da odem do kladionice -.-
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja licno vise volim ovakve informacije.pintol_TM87 je napisao/la:nexuse druze jučer sam pogodio uz pomoć h2h mislim oko 8 tekmi sve su kvote oko 2-3 pa i 4...Nexus je napisao/la:Prema mom iskustvu sa 3za3 tekmama, saradnjama, ovaj h2h nista ne znacipintol_TM87 je napisao/la:Ljudi moji ovo nije nikakva DOJAVA ovakvih tekmi bude svaki dan samo sto se ovdje radi o bas velikoj kvoti.
sve to stoji sto si ti rekao i uvijek ima jos dosta faktora
Ovo mi je od jarana
I'll definitely play this,all that big odds on 2 and two x they played.Also Randers has injury problem - Camilla Dalby, Berit Kristensen and Gitte Andersen are out,all importans players.
A this is also suspicious
Eto, pa kako hocete. Ja cu odigrati za kikiriki i oprez jer gledam danske kadionice, kod njih nista, kvota 16 stoji kako stoji
https://www.bet24.com/setfilter.htm?fil ... ltergt=1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
a i kolega mi javlja, u betsonu i nordic betu isto. A tamo prvi blokiraju ili obore kvotu, tako da ....
odigrao sam x2 zajedno sa jos nekoliko parova, ono reda radi
Morao jos 4 dodati..
Viborg i sistemi nije veca kvota od 1,03..
na 3 markice necu se previse sikirati..
a picke u kladionice dobre
Viborg i sistemi nije veca kvota od 1,03..
na 3 markice necu se previse sikirati..
a picke u kladionice dobre
Alborg, sto da ne
zahtjevaju 5 na tiket, ali dobro, nema zalijetanja sa ulogom, cisto da vidimo hocel doci
neka nam je sretno svima 
- Eric Cartman
- Kontakt:
eno vam na lajvu onaj rukomet ima
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.10sballs.com/2012/01/09/anna ... in-tennis/" onclick="window.open(this.href);return false;
S.Peer-Chakvetadze 1.80 - 1,90
S.Peer-Chakvetadze 1.80 - 1,90
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Alborg dao 6 golova za poluvrijeme,fino.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
sta je s ovim wwin livebetting ? jel i vama zapeo xD ???
- Eric Cartman
- Kontakt:
jes mater mu stalo sve. trebo man.city davno pocetaxwl je napisao/la:sta je s ovim wwin livebetting ? jel i vama zapeo xD ???
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.