FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
o tome ti pricam...a vala smo i Norvezane izbacili hehe ..sta ce Albanci ,makedonci i zimbabve..sve bi ih oderali lagano hehe

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
A po cemu se to boduje uopste nije mi jasno.Nije moguce da nema nikakvog napretka iz godine u godinu pa nije amatereska liga u 3 pm.Cudi me da nema Engleske 3 ispred nas.A jos neke gluposti liga Hong Konga 93. mjesto,onda Gruzija 35 i Estonija 57.Ma glupost !
svoj ti pos'o !
- SarajlijaTM
ta tabela je relevantna ko nas izbor auta godine ili nasa evrovizija ili kad pitari broje trofeje
,cirkus uglavnom
ja svratim na kondicione pripreme 3-4 sata pred tekmu u obliznji birc i ko da mi igraju barca-real kad tekma pocne,nikakve razlike
nego ima li sta novo kod nas?potpisa li niema?daj bar bacite kakvu bombu da se smijemo.
ne znam kako vama,al duga brate ova pauza,bas se pozeli covjek,pa makar i da nam kozara dodje
ja svratim na kondicione pripreme 3-4 sata pred tekmu u obliznji birc i ko da mi igraju barca-real kad tekma pocne,nikakve razlike
nego ima li sta novo kod nas?potpisa li niema?daj bar bacite kakvu bombu da se smijemo.
ne znam kako vama,al duga brate ova pauza,bas se pozeli covjek,pa makar i da nam kozara dodje
Spominje se i Maribor, ljudi su puno uradili u zadnje vrijeme. Šta je ključan faktor u njihovom uspjehu, a glavna je razlika između njih i naših klubova? Legende su došle u klub. Sportski direktor je Zlatko Zahović, a treneri u omladinskom pogonu Amir Karić i Muamer Vugdalić, ta tri čovjeka imaju skoro 200 nastupa za reprezentaciju Slovenije. Koji klub kod nas ima takvo "blago"? A kod nas je to socijalna kategorija, kad se ne zna šta uraditi s nekim, ma hajde, kaže, neka trenira djecu (čast izuzecima).
Kad dođu Bolić i Hibić u Čelik, Hadžibegić u Sarajevo, Bajević u Velež, e onda možda i ti klubovi uđu u grupnu fazu. "Uređenost" države i lige je najveći razlog zašto se ti ljudi ne vraćaju, ali krivi smo i mi navijači što ponekad podržavamo likove tipa Blekić.
Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili? Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.
Kad dođu Bolić i Hibić u Čelik, Hadžibegić u Sarajevo, Bajević u Velež, e onda možda i ti klubovi uđu u grupnu fazu. "Uređenost" države i lige je najveći razlog zašto se ti ljudi ne vraćaju, ali krivi smo i mi navijači što ponekad podržavamo likove tipa Blekić.
Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili? Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- partibrejker1921
- Kontakt:
Amar Osim - bivši igrač, menadžer kluba,gollum je napisao/la:Spominje se i Maribor, ljudi su puno uradili u zadnje vrijeme. Šta je ključan faktor u njihovom uspjehu, a glavna je razlika između njih i naših klubova? Legende su došle u klub. Sportski direktor je Zlatko Zahović, a treneri u omladinskom pogonu Amir Karić i Muamer Vugdalić, ta tri čovjeka imaju skoro 200 nastupa za reprezentaciju Slovenije. Koji klub kod nas ima takvo "blago"? A kod nas je to socijalna kategorija, kad se ne zna šta uraditi s nekim, ma hajde, kaže, neka trenira djecu (čast izuzecima).
Rusmir Cviko - bivši igrač, tim menadžer,
Dželo Muharemović - bivši igrač, najbolji strijelac u historiji kluba, direktor,
Bulend Bišćević - bivši igrač, jedan od najboljih igrača poslije rata, direktor marketinga,
Branislav Berjan, Admir Adžem, Haris Alihodžić, Samir Mekić, Branislav Jelušić, Edis Mulalić, Adin Mulaosmanović - bivši igrači, treneri u omladinskim selekcijama.
Josip Bukal - sekretar omladisnkog pogona
Treba li još?
Ma moj post je bio poređenje "Maribor vs bh. fudbal generalno", a naravno da je Željo po ovom najbliži Mariboru, zato je i vidljiv napredak, i naravno da ovo nisu ljudi vrste Blekić.
Ovo je, po meni, ključan faktor, druge bitne razlike su u infrastrukturi, marketingu, uređenosti lige, i toj sreći, ništa bez nje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Aha, nisam se vraćao na postove iza već sam samo tvoj vidio pa rekoh nije zgoreg napomenuti. U Želji su stvarno sve sami bivši igrači, neke od najvećih legendi kluba su tu još uvijek.gollum je napisao/la:Ma moj post je bio poređenje "Maribor vs bh. fudbal generalno", a naravno da je Željo po ovom najbliži Mariboru, zato je i vidljiv napredak, i naravno da ovo nisu ljudi vrste Blekić.Ovo je, po meni, ključan faktor, druge bitne razlike su u infrastrukturi, marketingu, uređenosti lige, i toj sreći, ništa bez nje.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Branimir (ne Branislav) Jelušić nema nikakvu funkciju u klubu.partibrejker1921 je napisao/la:Branislav Berjan, Admir Adžem, Haris Alihodžić, Samir Mekić, Branislav Jelušić, Edis Mulalić, Adin Mulaosmanović - bivši igrači, treneri u omladinskim selekcijama.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
IFFHS je jako nerealan,prema UEFI mi smo na solidnoj 32 poziciji,napredak se vidi i ako ovako nastavimo za 2,3 godine mogli bi uci u prvih 25 liga evrope,sto je po meni uspjeh....
UEFINA tabela: http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
UEFINA tabela: http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/na ... -s-osjekom" onclick="window.open(this.href);return false;
Radno je
ovo su gluposti pretjerali su cuj 100 liga, a ispred nas neki anonimusi ..gluposti!
Radno je
ovo su gluposti pretjerali su cuj 100 liga, a ispred nas neki anonimusi ..gluposti!
UEFIN RANKING JE ZVANIČAN I JEDINO RELEVANTAN
S tim sto se IFFHS i UEFA rankingi ne mogu porediti ni po jednom osnovu jer se apsolutno ne bave istim stvarima.ipetm je napisao/la:IFFHS je jako nerealan,prema UEFI mi smo na solidnoj 32 poziciji,napredak se vidi i ako ovako nastavimo za 2,3 godine mogli bi uci u prvih 25 liga evrope,sto je po meni uspjeh....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
E ljudi znal iko mozel se naci na netu PDF izdanje knjige "Plava krv"
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se mene tice ko god ne zeli vise igrati neka ide. Djaba ga placamo a i kad dobije priliku samo ce nas unazadit
Sto se mene tice ko god ne zeli vise igrati neka ide. Djaba ga placamo a i kad dobije priliku samo ce nas unazadit
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Mozda ga Jovic pozeli kod pitaradiego_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Hoce li kod nas biti nekih pojacanja ? Ako neko ima konkretnu informaciju. 
Ili ce stedit na parama, jer imamo relativno dobru ekipu da izguramo do titule i Kup-a.
Ili ce stedit na parama, jer imamo relativno dobru ekipu da izguramo do titule i Kup-a.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja sam cuo da je Savic u pregovorima sa Slavijom jos dok je trajalo prvenstvo,a da se prica opet aktuelizirala kada je Slavija dobila novo rukovodstvo.boccaccio je napisao/la:Mozda ga Jovic pozeli kod pitaradiego_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora
Sto se mene tice ko god ne zeli vise igrati neka ide. Djaba ga placamo a i kad dobije priliku samo ce nas unazadit...ionako nam je guzva u sredini,a ja za ovim igracem nikada ne bih zaplakao...ipak,ako se klub odluci da ga pusti,zahvalan sam Savicu na vremenu provedenom u Zelji i na nekim dobrim utakmicama i vaznim golovima koje je postigao...i zelim mu srecu u nastavku karijere za koju se nadam da ce biti uspjesna u nekoj drugoj fudbalskoj sredini...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bolje mu je nek igra termine, nego za slaviju da igra, realno, slavija je sve, samo vise nije ozbiljan fudbalski klubDevil je napisao/la:Ja sam cuo da je Savic u pregovorima sa Slavijom jos dok je trajalo prvenstvo,a da se prica opet aktuelizirala kada je Slavija dobila novo rukovodstvo.boccaccio je napisao/la:Mozda ga Jovic pozeli kod pitaradiego_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora
Sto se mene tice ko god ne zeli vise igrati neka ide. Djaba ga placamo a i kad dobije priliku samo ce nas unazadit...ionako nam je guzva u sredini,a ja za ovim igracem nikada ne bih zaplakao...ipak,ako se klub odluci da ga pusti,zahvalan sam Savicu na vremenu provedenom u Zelji i na nekim dobrim utakmicama i vaznim golovima koje je postigao...i zelim mu srecu u nastavku karijere za koju se nadam da ce biti uspjesna u nekoj drugoj fudbalskoj sredini...
Za zivot cijeli!
Upravo tako,boccaccio je napisao/la:Mozda ga Jovic pozeli kod pitaradiego_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora
ni nama neće biti problem bez njega, a ni njemu da nađe novi angažman.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Češki drugoligaš Karvin bi trebao biti nova destinacija S. Savića. U tom klubu će od Zimus igrati i Admir Vladavić i Ajdin Maksumić.
Koliko sam ja razumio Savić je podnio zahtjev za raskid ugovora. To ne mora značiti i da će ga naši pustiti. Ako već postoji inters, mogla bi se i koja pinka uzeti i svima dobro.
Da li će tako zaista i biti sve zavisi od Amara i njegove procjene, ali čisto sumnjam da će ga htjeti pustiti za badava. Što @ Gavran reče u jednom postu: euro po marka zapad.
Koliko sam ja razumio Savić je podnio zahtjev za raskid ugovora. To ne mora značiti i da će ga naši pustiti. Ako već postoji inters, mogla bi se i koja pinka uzeti i svima dobro.
Da li će tako zaista i biti sve zavisi od Amara i njegove procjene, ali čisto sumnjam da će ga htjeti pustiti za badava. Što @ Gavran reče u jednom postu: euro po marka zapad.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".