Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Alex_OxChambo Alex Chamberlain
Just to confirm, any rumours about me wanting to leave are completely false, couldn't be happier at Arsenal #AFC #VictoryThroughHarmony

yebote jesi me obradovo'Arnelinho je napisao/la:Alex_OxChambo Alex Chamberlain
Just to confirm, any rumours about me wanting to leave are completely false, couldn't be happier at Arsenal #AFC #VictoryThroughHarmony

Nisam gled'o tekmu. Ni na kraj pameti mi nije bila. Znam da su odigrali 1-1.AllGunsBlazing je napisao/la:CUdo nisi napisao da je Ryo odigrao 90 minuta u remiju rezervi protiv Ville.

Čuj za sve kritičareAllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams.
 , jedini kritičar je bio zlatna kanta foruma, Saurman.
 , jedini kritičar je bio zlatna kanta foruma, Saurman. Pa eto, jednu i po godinu štednje neka baci.
  Pa eto, jednu i po godinu štednje neka baci.  
Eno ga u svom Sao Paulu (posudba). Valjda igra nešta, al' da će ponovo u Arsenalu zaigrati čisto sumnjam. Pogotovo sad, kad smo dobili Coquelina, za mene otkriće sezone u Arsenalu.bazeni je napisao/la:da li još igra Denilson u Arsenal,ako igra šta je s njim?

I ne bi me cudilo da sad kaze kako Adams nema pojma te da je Van Buyten bolji i od Pera i Adamsa(iz najboljih dana naravno)Bosco je napisao/la:Čuj za sve kritičareAllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams., jedini kritičar je bio zlatna kanta foruma, Saurman.

Povratak otpisanihmmirsad je napisao/la:Sad je u trendu ovo vracanje starih zvijezda Henry moze biti i Pires po ovim klipovima nije daleko ni povratak wengera u odlicnoj je formi

još samo da vrate Bergkampa i eto borbe za titul_e
 još samo da vrate Bergkampa i eto borbe za titul_e  

Ostali su ozlOjedjeni.
 Ostali su ozlOjedjeni.   
 Dobra vijest: Vermaelen bi trebao biti spreman za Manchester United.They were sick. They have still not joined the squad and I will make a decision on them tomorrow.
Ne znam za nedjeljni meč, ali bih definitivno volio da Titi zaigra sledećeg vikenda protiv Uniteda. Prekosutra bi možda bilo pametno i započeti meč sa RVP-om, pa ako bude škripalo ubaciti Henrya 'mjesto nekog drugog igrača, pa u tandemu zaigrati ili ako bude rezultat prilično siguran neka zamjeni RVP-a.„Hoće li Anri početi meč? Još uvek ne znam.“
„On može da igra ili ispred ili iza Robina van Persija, može i po strani, Robin takođe može igrati po strani...ne znam još šta ću da radim. Jedno je sigurno, njih dvojica mogu da igraju zajedno, već i jesu igrali zajedno.“
Wengeru ,druže, ovome se nadam. Jack i Aaron strašno dobra kombinacija.“I am very happy with what he is delivering and if Wilshere comes back they can play together.”

Ako se Wenger odluči dovesti igrača iz treće Indijske lige, ja mu vjerujem i znam da će biti dobar igrač za Arsenal.
  Ako se Wenger odluči dovesti igrača iz treće Indijske lige, ja mu vjerujem i znam da će biti dobar igrač za Arsenal. 
Hearing that Arsenal have agreed a fee for Aly Cissokho for around £8 million and he is due for a medical - *NOT CONFIRMED*
According to Sky Sports News, Aly Cissokho is to be having a medical at Arsenal.
ZnaĆi, ipak je bilo dima na aerodromu nedaleko od Lyona.New Signing: Aly Cissokho is on his way to a medical at Arsenal more update soon.
 Me' s' čini da će Cissokho biti prvo pojačanje Arsenala ove zime.
  Me' s' čini da će Cissokho biti prvo pojačanje Arsenala ove zime.  Ajde da vidimo lažem li.
 Ajde da vidimo lažem li. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.