LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Klare

Re: LA Lakers

Post Postao/la Klare » 12 jan 2012, 17:51

Kako sam mogao vidjeti sinoć je bila dosta gusta utakmica.
Gasol još jednom začeplja usta mnogim kritičarima, a Barnes 3-4 utakmicu zaredom vrlo dobro odigrao, bar po statističkim pokazateljima. :?

Uveliko načeti povredama prošli teško gostovanje, svaka čast, mašinerija se zahuktala!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jan 2012, 17:56

neno#4 je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Mislim da ce Kobe ako ovako nastavi osvojit MVP nagradu.

U pravu si. Ako nastavi...
Ako ekipa iz TD Gardena ovako nastavi mogla bi ostati bez doigravanja :mrgreen: :mrgreen:
Neno#4 kako ti kao veliki poznavaoc kosarke ne znas da oni samo tempiraju formu i da mogu bez vecih problema uzeti titulu. :mrgreen: :mrgreen:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 jan 2012, 18:40

jose je napisao/la:Mislim da 33 g. nisu toliki teret za NBA, naravno ako te posluzi zdravlje. Ali tu snage jos ima itekako i Kobe moze jos bar par sezona igrati na vrhunskom nivou. Pa Jordan je sa 35 g. imao prosjek od preko 38 min. po utakmici i oko 30 p. Ne zelim porediti njih dvojicu, ali je to dokaz da se moze, samo da ne bude povreda.

Fazon je u tome sto Kobe vec sad ima vise odigranih utakmica od Jordana...nisu tu u pitanju godine vec jednostavno potrosen materijal,ipak je Bryant direktno iz srednje skole otisao u NBA ligu a veoma mali broj utakmica je propustio u ovih 16 sezona.Takodje igrao je play off skoro svake sezone(ako se ne varam samo 2 puta je preskocio).

Napad se mora popraviti...bez Bryanta nemamo nikakvih opcija.Gasol i Bynum se udvajaju a vanjski igraci to ne kaznjavanju jer nam je sut za 3 katastrofa.Moze Kobe odigrati dugo na ovom nivou ali u konacnici se nece isplatiti ovakva igra...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 jan 2012, 19:58

Ja bih prije rekao da nasi unutrasnji igraci nemaju gotovo nikakvih povratnih pasova prema spoljnoj liniji. Sinoc je u par puta bas iritantno izgledao napad Endija na njihovu trojicu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 jan 2012, 20:20

Nisam gledao zadnje dvije tekme , a Kobe isao 48 i 40 :shock: , doduse jos uvjek nepodnosi Phoenix i to stoje Nash ispred njega bio MVP kada je on bio Prime ;) skinuo sam ih , pa cu veceras uzivati ;)

Nego za kolege koje su bile u toku i live , sta je sa Blake-om ? i kada se vracaju McRoberts i Murphy ?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 jan 2012, 20:25

Blake - Povreda rebra i pauzira sedam dana.
Murphy i McRoberts - Navodno sutra se vracaju.

Plus Kapono.

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jan 2012, 20:48

Ako je vjerovati medijima Lakersi ce iskoristiti TPE za dovodjenje K Martina nakon sto zavrsi svoju epizodu u Kini. Evo glave ako FO na celu sa Kupchakom zna sta radi.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 jan 2012, 21:05

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati medijima Lakersi ce iskoristiti TPE za dovodjenje K Martina nakon sto zavrsi svoju epizodu u Kini. Evo glave ako FO na celu sa Kupchakom zna sta radi.
Pa fakat nama bi bolje dosli svi ostali osim martina , jer smo tu popunjeni : Gasol i McRoberts pa i Murphy.

Ako ce vec koga Brooks br.1 , pa onda sto da ne i "divljek" J.R. Smith ako ga ko moze smiriti to je Kobe , jer je djelimicno smirio i MWP i Barnesa ;) . Dok recimo Chandler moze igrati i 3 i 4 , a zna pogoditi tricu za razliku od MWP i

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 jan 2012, 00:52

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati medijima Lakersi ce iskoristiti TPE za dovodjenje K Martina nakon sto zavrsi svoju epizodu u Kini. Evo glave ako FO na celu sa Kupchakom zna sta radi.
Ako je vjerovati medijima ili ako je vjerovati maloljetnicima sa raznoraznih foruma koji sastavljaju raznorazne trade-ove, timove i sta sve ne? Ja nigdje nisam nasao ovu vijest o Martinu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2012, 01:06

Balon je napisao/la:
Ako je vjerovati medijima ili ako je vjerovati maloljetnicima sa raznoraznih foruma koji sastavljaju raznorazne trade-ove, timove i sta sve ne? Ja nigdje nisam nasao ovu vijest o Martinu.
Izvoli link:

http://forums.prosportsdaily.com/showth ... p?t=685254

Mada nakon epizode zvana CP3 zakljucio sam da nema GORIH medija, nego je to slucaj u SAD. Svaki dan nesta predvidjaju i svaki dan su u to sigurni prema nekim njihovim izvorima.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2012, 02:26

Ovim bi da pozdravim GM-a Clippersa koji je izjavio da polahko preuzimaju primat u LA-u: :lol: :lol:

On 710 ESPN they went over the tv ratings for last nights games for Clippers and Lakers. LA is still a Lakers town.

AT 8pm the clippers/miami game on espn was at 2.8 rating.
At 8PM the clippers/miami game on prime ticket was at 0.7 rating.
At 8pm the lakers/utah game on KCAL was at 9.8 rating.

Peak rating clippers/miami on espn was 5.0
Peak rating clippers/miami on prime ticket was 3.0
Peak rating lakers/utah on KCAL was 12.4

Uz to jos treba imati na umu da su oni igrali sa Heatom, a mi sa prosjecnom Utah-om.
Opcenito tesko da ce iko ikad skinuti Lakerse sa prve liste kada je u pitanju TV prava, sponzori, marketing itd itd. Inace Lakersi jedini tim cija su gostovanja uvijek rasprodana.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jan 2012, 13:23

neno#4 je napisao/la:Ja bih prije rekao da nasi unutrasnji igraci nemaju gotovo nikakvih povratnih pasova prema spoljnoj liniji. Sinoc je u par puta bas iritantno izgledao napad Endija na njihovu trojicu.

Bynum ima problema u tom segmentu ali Gasol je vratio dosta lopti...vecina njih nije zavrsila u kosu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2012, 13:40

Bilo je zanimljivo nakon utakmice protiv Jazz-a kada su izjave u pitanju.

First, Bell weighed in. “If he’s going to take 31 shots to get 40, then that’s pretty much all you can do. Anyone shooting 31 shots should score 40.”

Odgovor Bryanta je bio sljedeci:

Bryant had his say as well. “He can’t stop me. He knows that. But he’s good enough to make it interesting.”

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jan 2012, 13:50

amerosm je napisao/la:Bilo je zanimljivo nakon utakmice protiv Jazz-a kada su izjave u pitanju.

First, Bell weighed in. “If he’s going to take 31 shots to get 40, then that’s pretty much all you can do. Anyone shooting 31 shots should score 40.”

Odgovor Bryanta je bio sljedeci:

Bryant had his say as well. “He can’t stop me. He knows that. But he’s good enough to make it interesting.”

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bell nikako da se nauci iako je vec dugi niz godina u ligi...uvijek provocira Bryanta na startu i uvijek dobije po usima iako mu sudije pustaju svasta...gori je bio od Bowena ovaj prethodni mec.

A 40 poena uz 31 sut znaci 1,29 poen po sutu.Da je Utah imala takav sut postigla bi 119 poena(93 suta) a ovako su ostali na 87 :lol:

Isti taj Raja Bell u kompletnoj sezoni od 41 suta postigao je 39 poena...toliko na temu :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2012, 14:18

@ adnan24

mora nekako covjek opravdati da nije u stanju da ga zaustavi i onda se "izvlaci" na broj uzetih suteva, ali zaboravlja cinjenicu da je procenat suta Bryanta bio 45 % sto nije tako lose.

Zanimljivo predjivjadnje Adriana Wojnarowskog

http://lakernation.com/forums/index.php ... -deadline/

Ukoliko bi doveli J.R. Smitha i malo kvalitetnijeg play-a imali bi strasnu ekipu.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 13 jan 2012, 21:11

Veceras sa Clevelandom, nadam se bez previse napora prije sutrašnjeg ogleda sa Clippersima.
Sjeća li se neko prošlogodišnje demontaže: :mrgreen:

slika
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jan 2012, 21:23

Vidim hvalospjevi,kao i odredjena doza prepotencije su se vratili u vase redove,a tako ste bili 'izgubljeni' prije pocetka sezone.... :roll: :roll: Valjda cete znati naci 'zlatnu sredinu'(ne odnosi se na sve) ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jan 2012, 21:45

NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim hvalospjevi,kao i odredjena doza prepotencije su se vratili u vase redove,a tako ste bili 'izgubljeni' prije pocetka sezone.... :roll: :roll: Valjda cete znati naci 'zlatnu sredinu'(ne odnosi se na sve) ;)
Rijetko sam ja ovdje gdje vidio hvalospjeve, 80 posto postova su bile kritike na racun nasih igraca. Procitaj sve i vidjet ces. Mislim da smo @adnan, @Fidelis(koji rijetko ostavlja komentare ovdje) i ja bili jedini koji su mislili da su Lakersi i dalje u stanju da budu medju TOP 3/4 ekipe na Zapadu.

A hvalospjevi moraju da idu na racun #24. Covjek igra trenutno u vrhunskoj formi i pored svih njegovih licnih problema, spekulacija sa trade - ovima, povredama i ostalog. Nijedan igrac ne bi mogao ovako da igra da se nalazi pod ovakvim pritiskom.

Ali zato je on taj. Najbolji igrac na svijetu.

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jan 2012, 22:20

ebo vas grom i zapad i los angeles i usa, pa ja tek sad ugledah da je tekma ujutro u pola 5, oj boze, ja navikao na istoku tekme u 1, u 2, pa na zapadu u nekih 3 a vi uvijek u pola 5. Valja ostati budan jbt do ta doba.
@Jose prosla godina i ova godina nisu iste, zato i jesu razlicite godine, jedna 2011 druga 2012, ako nesto tako ocekujes i ove godine onda mogu samo ovu facijelnu ekspresiju da postavim :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 jan 2012, 23:15

adriano_leite je napisao/la:ebo vas grom i zapad i los angeles i usa, pa ja tek sad ugledah da je tekma ujutro u pola 5, oj boze, ja navikao na istoku tekme u 1, u 2, pa na zapadu u nekih 3 a vi uvijek u pola 5. Valja ostati budan jbt do ta doba.
@Jose prosla godina i ova godina nisu iste, zato i jesu razlicite godine, jedna 2011 druga 2012, ako nesto tako ocekujes i ove godine onda mogu samo ovu facijelnu ekspresiju da postavim :lol: .
Idi spavaj, sat ce valjda zvonit u 4. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []