Gasol još jednom začeplja usta mnogim kritičarima, a Barnes 3-4 utakmicu zaredom vrlo dobro odigrao, bar po statističkim pokazateljima.
Uveliko načeti povredama prošli teško gostovanje, svaka čast, mašinerija se zahuktala!!!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Neno#4 kako ti kao veliki poznavaoc kosarke ne znas da oni samo tempiraju formu i da mogu bez vecih problema uzeti titulu.neno#4 je napisao/la:Ako ekipa iz TD Gardena ovako nastavi mogla bi ostati bez doigravanjaBernardBarnjak je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Mislim da ce Kobe ako ovako nastavi osvojit MVP nagradu.
U pravu si. Ako nastavi...![]()
jose je napisao/la:Mislim da 33 g. nisu toliki teret za NBA, naravno ako te posluzi zdravlje. Ali tu snage jos ima itekako i Kobe moze jos bar par sezona igrati na vrhunskom nivou. Pa Jordan je sa 35 g. imao prosjek od preko 38 min. po utakmici i oko 30 p. Ne zelim porediti njih dvojicu, ali je to dokaz da se moze, samo da ne bude povreda.
Pa fakat nama bi bolje dosli svi ostali osim martina , jer smo tu popunjeni : Gasol i McRoberts pa i Murphy.amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati medijima Lakersi ce iskoristiti TPE za dovodjenje K Martina nakon sto zavrsi svoju epizodu u Kini. Evo glave ako FO na celu sa Kupchakom zna sta radi.
Ako je vjerovati medijima ili ako je vjerovati maloljetnicima sa raznoraznih foruma koji sastavljaju raznorazne trade-ove, timove i sta sve ne? Ja nigdje nisam nasao ovu vijest o Martinu.amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati medijima Lakersi ce iskoristiti TPE za dovodjenje K Martina nakon sto zavrsi svoju epizodu u Kini. Evo glave ako FO na celu sa Kupchakom zna sta radi.
Izvoli link:Balon je napisao/la:Ako je vjerovati medijima ili ako je vjerovati maloljetnicima sa raznoraznih foruma koji sastavljaju raznorazne trade-ove, timove i sta sve ne? Ja nigdje nisam nasao ovu vijest o Martinu.amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati medijima Lakersi ce iskoristiti TPE za dovodjenje K Martina nakon sto zavrsi svoju epizodu u Kini. Evo glave ako FO na celu sa Kupchakom zna sta radi.
neno#4 je napisao/la:Ja bih prije rekao da nasi unutrasnji igraci nemaju gotovo nikakvih povratnih pasova prema spoljnoj liniji. Sinoc je u par puta bas iritantno izgledao napad Endija na njihovu trojicu.
amerosm je napisao/la:Bilo je zanimljivo nakon utakmice protiv Jazz-a kada su izjave u pitanju.
First, Bell weighed in. “If he’s going to take 31 shots to get 40, then that’s pretty much all you can do. Anyone shooting 31 shots should score 40.”
Odgovor Bryanta je bio sljedeci:
Bryant had his say as well. “He can’t stop me. He knows that. But he’s good enough to make it interesting.”
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Rijetko sam ja ovdje gdje vidio hvalospjeve, 80 posto postova su bile kritike na racun nasih igraca. Procitaj sve i vidjet ces. Mislim da smo @adnan, @Fidelis(koji rijetko ostavlja komentare ovdje) i ja bili jedini koji su mislili da su Lakersi i dalje u stanju da budu medju TOP 3/4 ekipe na Zapadu.NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim hvalospjevi,kao i odredjena doza prepotencije su se vratili u vase redove,a tako ste bili 'izgubljeni' prije pocetka sezone....![]()
Valjda cete znati naci 'zlatnu sredinu'(ne odnosi se na sve)
Idi spavaj, sat ce valjda zvonit u 4.adriano_leite je napisao/la:ebo vas grom i zapad i los angeles i usa, pa ja tek sad ugledah da je tekma ujutro u pola 5, oj boze, ja navikao na istoku tekme u 1, u 2, pa na zapadu u nekih 3 a vi uvijek u pola 5. Valja ostati budan jbt do ta doba.
@Jose prosla godina i ova godina nisu iste, zato i jesu razlicite godine, jedna 2011 druga 2012, ako nesto tako ocekujes i ove godine onda mogu samo ovu facijelnu ekspresiju da postavim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.