E **** ga Salt, ako hoces da poredis Noaha i Gasola, onda ne znam stvarno. I sam znas da je Noah isuvise limitiran igrac u napadu i bez obzira kakvu odbranu imao nikada nece biti na nivou Gasola. Gasol je covjek koji prakticno samo nije osvojio jos olimpijsko zlato, sve ostalo ima.SaltCityAttack je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Gleda se i odbrana, a ne samo napad.
Kad vidim kako se hvali Aldridge, a pogotovo Love koji igra u timu koji je prosle godine bio najgori onda...
Ne zaboravi da je Pau bio covjek koji je bio itekako bitan faktor u dvije titule LAL.
ebiga sa.. iskreno fakat te brate gotivim kao forumasa i poznanika kosarke i uglavnom se slazem sa tobom, ali kako se to gleda kod tih igraca odbrana, a recimo kod Noaha se ne gleda odbrana samo se ofanzivno gleda kad se recimo pise o njemu i njegovim kvalitetima?.. samo me to interesuje, jer zaista ima forumasa koji osporavaju njegovu odbranu u svakoj diskusiji.
Sto se tice Gasola mislim da je medju najboljim definitivno, ali nije ocigledno u formi kao nekada...nebi da ga poredim ni sajendim kojeg su nabrojali prije njega, jer je Lakersima dao mnogo u osvajanju titula, ali mislim da je definitivno jedan od najboljih
Kao sto je rekao Edin Avdic nedavno u jednoj kolumni, uh mrzim Gasola, ali da me pitate ko je najbolji u Evropi svih vremena, ko zna sta bih vam rekao. Gasol nije daleko od toga.