LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

neno#4
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2012, 02:47

SaltCityAttack je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Gleda se i odbrana, a ne samo napad.
Kad vidim kako se hvali Aldridge, a pogotovo Love koji igra u timu koji je prosle godine bio najgori onda...
Ne zaboravi da je Pau bio covjek koji je bio itekako bitan faktor u dvije titule LAL.

ebiga sa :).. iskreno fakat te brate gotivim kao forumasa i poznanika kosarke i uglavnom se slazem sa tobom, ali kako se to gleda kod tih igraca odbrana, a recimo kod Noaha se ne gleda odbrana samo se ofanzivno gleda kad se recimo pise o njemu i njegovim kvalitetima?.. samo me to interesuje, jer zaista ima forumasa koji osporavaju njegovu odbranu u svakoj diskusiji.

Sto se tice Gasola mislim da je medju najboljim definitivno, ali nije ocigledno u formi kao nekada...nebi da ga poredim ni sajendim kojeg su nabrojali prije njega, jer je Lakersima dao mnogo u osvajanju titula, ali mislim da je definitivno jedan od najboljih
E **** ga Salt, ako hoces da poredis Noaha i Gasola, onda ne znam stvarno. I sam znas da je Noah isuvise limitiran igrac u napadu i bez obzira kakvu odbranu imao nikada nece biti na nivou Gasola. Gasol je covjek koji prakticno samo nije osvojio jos olimpijsko zlato, sve ostalo ima.

Kao sto je rekao Edin Avdic nedavno u jednoj kolumni, uh mrzim Gasola, ali da me pitate ko je najbolji u Evropi svih vremena, ko zna sta bih vam rekao. Gasol nije daleko od toga.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2012, 02:51

Bio pritisak ili ne danas je Love ili Aldridge bolji igrac od Gasola. Jedan nosi na krilima Portlanda drugi Minesotu. Dok Gasol nije ni sjena onog igraca od pocetka prosle sezone. Znaci govorim za ovu sezonu da ne pripada u top 5. Kontas ?
A inace je kraj regularnog dijela sezone, i ti si to na osnovu 15 utakmica procijenio da su bolji?

Ok, bolji su i kraj.

Gasol je po tebi vjerovatno 10 igrac na toj poziciji u NBA ligi.

Ostalo je samo ime.....

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 jan 2012, 02:57

Po kojim kriterijima je Griffin bolji od Gasola a Love nije? ne kontam.

Btw. cijela rapsrava je potekla od toga da je Gasol trenutno top5 krilni centar (barem ja tako shvatam post), tako da to je li on najbolji europski igrac svih vremena, sta je sve osvojio i sta nije osvojio nije relevantno. Sad to da li je on trenutno top5 krilni centar, moze se raspravljat. Meni licno je tu negdje oko 5 pozicije.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jan 2012, 02:58

ma neeeeeee ne poredim ja Noaha i Gasola kakvi i ne igrjau istu poziciju, vec onako sam spomeno Noaha sa nekih par centara sa kojim se recimo Noah nije mogoa porediti, pa je vecina osporavala odbranu Noaha kao da nije vazna.. a naprimjer u tvom postu vidim da ipak kazes da je odbrana vazna , a ne samo napad pa sam zato se i oglasio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jan 2012, 02:59

BIHfan je napisao/la:
Bio pritisak ili ne danas je Love ili Aldridge bolji igrac od Gasola. Jedan nosi na krilima Portlanda drugi Minesotu. Dok Gasol nije ni sjena onog igraca od pocetka prosle sezone. Znaci govorim za ovu sezonu da ne pripada u top 5. Kontas ?
Pa sta sad i Rondo dosad "nosa" Boston ove sezone jel i on sad mozda bolji PG od Rose-a, Paul-a i sl.?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jan 2012, 03:01

neno#4 je napisao/la:
A inace je kraj regularnog dijela sezone, i ti si to na osnovu 15 utakmica procijenio da su bolji?

Ok, bolji su i kraj.

Ovakvu istu raspravu smo imali i u vezi Eurobasketa, Dirk vs Gasol. Necemo opet valjda, znam da gotivis Gasola kao i Spansku reprezentaciju tako da ce diskusija biti nepotrebna.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jan 2012, 03:05

Balon je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Pa sta sad i Rondo dosad "nosa" Boston ove sezone jel i on sad mozda bolji PG od Rose-a, Paul-a i sl.?
Ne moze igrac koji je 3 opcija u napadu biti u top 5 kc nikako.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 jan 2012, 03:57

Ljudi ako ko naleti na kakav dobar stream nek ga zalijepi ovdje. Hvala unaprijed.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2012, 04:40

BIHfan je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Ok, bolji su i kraj.

Ovakvu istu raspravu smo imali i u vezi Eurobasketa, Dirk vs Gasol. Necemo opet valjda, znam da gotivis Gasola kao i Spansku reprezentaciju tako da ce diskusija biti nepotrebna.
Da, raspravu smo imali prije prvenstva na kojem se Dirk bukvalno raspao ;) ;)

Ili mozda o francuskim centrima koje su unistili braca gasol?
Ali dosta off - topica.

Ostalo je samo ime.....

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jan 2012, 04:54

jel ovo prijateljska utakmica? 2 foula nakon 8 odigranih minuta :lol:

p.s. ide na bolje, evo treceg foula

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jan 2012, 05:33

nevjerovatno sta Kobe Bean Bryant radi u 33.-toj godini, jos nije zavrseno 1. poluvrijeme covjek sutira 75% 21 poena dosad, Gasol i Bynumite dobri

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2012, 05:52

Samo je bilo pitanje vremena kada cemo se odvojiti. Ali svaki sut Kobe ceka Parkera i preko njega :lol: :lol:
Endi i Pau dobri veceras. Pogotovo Endi, samo mislim na pocetku da je svima dah stao kad se uhvati za clanak. Fisher razigrava ekipu, Barnes solidan opet.

Sve u svemu ocekujem da ovo rijesimo do 4. cetvrtine i zadrzimo ovu prednost.

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 jan 2012, 06:07

neno#4 je napisao/la:Samo je bilo pitanje vremena kada cemo se odvojiti. Ali svaki sut Kobe ceka Parkera i preko njega :lol: :lol:
Endi i Pau dobri veceras. Pogotovo Endi, samo mislim na pocetku da je svima dah stao kad se uhvati za clanak. Fisher razigrava ekipu, Barnes solidan opet.

Sve u svemu ocekujem da ovo rijesimo do 4. cetvrtine i zadrzimo ovu prednost.
Irving smanjuje razliku ali kao sto gledam ulazi Sessions i sjebaje tekmu do kraja.

Mes Que Un Club!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2012, 06:23

Ma nebitno, ovdje je davno vec kraj bio.
Velika je razlika u kvaliteti, to je ocigledno.

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 jan 2012, 06:30

neno#4 je napisao/la:Ma nebitno, ovdje je davno vec kraj bio.
Daleko je ovo od kraja, imate samo +6, a 9 minuta do kraja.

Mes Que Un Club!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 jan 2012, 06:42

ovo nam nije trebalo al hajd valjda necemo napraviti slicnu glupost kao protiv Chicaga

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 jan 2012, 06:45

Vi da nemate Bryanta, bili biste gori od nas, ali realno. Kada covjek izadje iz igre, nema vas nigdje.

Mes Que Un Club!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2012, 06:56

adriano_leite je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ma nebitno, ovdje je davno vec kraj bio.
Daleko je ovo od kraja, imate samo +6, a 9 minuta do kraja.
Naravno da je gotovo bilo.
Vi da nemate Bryanta, bili biste gori od nas, ali realno. Kada covjek izadje iz igre, nema vas nigdje.
Da Barca nema Messija ne bi bila to sto jeste. Ili Dallas Dirka. Ili Cavsi tada Jamesa.

Ostalo je samo ime.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 jan 2012, 07:01

Da da gotovo je bilo kada smo vam prisli na -4, svi se uspanicili i sreca vasa da nas trener uvodi **** veterane. Da je uveo samo Irvinga, bilo bi gusto do zadnje sekunde.

Mes Que Un Club!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2012, 07:04

adriano_leite je napisao/la:Da da gotovo je bilo kada smo vam prisli na -4, svi se uspanicili i sreca vasa da nas trener uvodi **** veterane. Da je uveo samo Irvinga, bilo bi gusto do zadnje sekunde.
Ja mislim da bi vi nas dobili 10 razlike barem. Ako nista onda pobjeda bi bila zagarntovana.

Iako nijednog trenutka u ovih 48 minuta niste vodili.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []