ZELJO DO GROBA je napisao/la:
pa dobro ako je tebi Alexis dobar sa onim svojim gubljenjem na terenu, losim driblinzima, nepreciznim pasovima, onda je ok...mozda sam ja previse podigo ljestvicu, al zasto je onda Villa bio los, a ovaj je samo fulo par izglednih sani, koje usput i Alexis fula...
takodjer stojim iza onoga sto sam reko da od pocetka sezone bolje partije pruza Cesc nego Iniesta, a za Xavia se ne sjecam da sam reko...
a s druge strane, ono o cemu sam ja danas prico, odnosno piso je potvrdio i Pep Guardiola...
Po cemu si ti zakljucio da Alexis ima los dribling, pa on je za Villu koji moze predriblati samo onu panjinu Albiola, izmislio dribling.
Momak je odlicno shvatio sistem igre, dobro se krece po terenu i otvara prostor Messiju i Fabregasu. Istina da ne bude da je savrsen, treba priznati da nekad ima taj potez viska, ali vremenom ce i to doci na svoje, sjeti se Mascherana za kojeg smo mislili da je promasena investicija pa nam je jedno vrijeme bio najbolji defanzivac u ekipi.
Drugo, Villu je vecina
kritikovala zbog lose realizacije, niko nije govorio da ga se treba rijesiti ili da je kloc i slicno tome.
Fabregas bolji od Inieste, pa gledas li ti utakmice ili samo pratis na na teletextu? To sto Iniesta ne daje golove i asistencije kao ovaj nista ne znaci, prosle godine je Alves imao vise asistencija nego on i Xavi zajedno.
To danas sto si pisao valjda za dovođenje igraca, bravo otkrio si toplu vodu. Mi zaista nismo znali da Pep nece dovoditi nikog ove zime, nek' si nas prosvijetlio. U Barci u potpunosti mogu uspjeti samo igraci iz La Masije?

Sta je sa Abidalom, Mascheranom, Villom. Da ne spominjem Alvesa koji je pored onog tria Xavi, Iniesta, Messi najvazniji dio ovog stroja.
Don't hate what you don't understand.