FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
nema teorije,
gospoda ostaju gospoda i u najtezim situacijama, gospodin se radja i ne mjenja, Pep to nikad nece uraditi....
a to je odavno bilo jasno da sudije guraju Reala, al seljacina od Mourinha pravi budalu od sebe, to Pep nece htjeti nipodkoju cjenu i ja se sa time slazem...
gospoda ostaju gospoda i u najtezim situacijama, gospodin se radja i ne mjenja, Pep to nikad nece uraditi....
a to je odavno bilo jasno da sudije guraju Reala, al seljacina od Mourinha pravi budalu od sebe, to Pep nece htjeti nipodkoju cjenu i ja se sa time slazem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Nemoj vise Orebra ti...ZELJO DO GROBA je napisao/la:odavno bilo jasno da sudije guraju Reala, al seljacina od Mourinha pravi budalu od sebe, to Pep nece htjeti nipodkoju cjenu i ja se sa time slazem...

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ako je vama dobro ono sto je Sanchez dosad pokazao, vi ili ne gledate Barcu ili ne zelite da ga kritikujete jer je mnogo placen...
- JuveSissoko
- Kontakt:
nema potrebe da se Guardiola spusta na primitivni nivo Mourinha, jer i poraz odnosno gubitak titule je normalna stvar za jedan klub, bolje i izgubit titulu nego bit primitivan u pokusaju da pobijedis.A vala vi ste naosvajali za 15 godina, dosta vam je 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ma jest to ,al iznerviram se vako bezze poslije ovih kradja ,znam da guardiola nece promjenit svoje ponasanje al et,ma znam da smo se ovih godina naosvajali ,logicno je da ce se desit mali pad ,al nema predaje (josJuveSissoko je napisao/la:nema potrebe da se Guardiola spusta na primitivni nivo Mourinha, jer i poraz odnosno gubitak titule je normalna stvar za jedan klub, bolje i izgubit titulu nego bit primitivan u pokusaju da pobijedis.A vala vi ste naosvajali za 15 godina, dosta vam je

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Prednost reala mogla je i trebala je biti veceras anulirana ali sudije hoce drugacije. Proslu tekmu portiv espaniola frajer rukom brani prazan gol, 3x sumnjiva ofsajda. Sinoc, drma sudjenje za real... ocito je doslo vrijeme da se realu da titula

nikad nisam bio pobornik velikih prica o sudjenju, al ona navlaka sinoc realu je skandalozna, vise je i smijesna nego sto je zalosna, jer ovo sto je sudjeno kao ofsajd totalna je sramota, i cvrsto sam ubijedjen da je sudija to svjesno uradio jer nema teorije da je nesvjesno pogrijesio. nema teorije da nije mogao vidjeti da je covjek na svojoj polovici gdje nema teorije svirati ofsajd, i jos smjesnije igrac majorke nije uopste bio najblizi golu jer vidimo igraca reala barem metar ispred njega, tako dakle sve sto mozemo reci da je ovo cista smijurija od navlacenja realu,ali opet ko ih he be
evo i ja sam vidio ovo so se pise za hulka, navodna guardiola je jako zagrijan da ga dovede na ljeto, sjajan igrac, sjajno pojacanje bi bio, samo ja mislim da nam neka pojacana trebaju vec sad u januaru, i to ne moraju biti neki skupi igraci, jedan odbrambeni i jedan napadac solidan da budu tu za zamjene, ovako vidimo da je klupa uzasno kratka, a raspored pakleno gust, cak i s nekoliko mladjih igraca iz B tima opet je tu nedovoljan broj igraca, a ne smijem ni pomisliti kakvi bi sve problemi bili s novim povredama, moglo bi nam se desiti da kljucne utakmice polufinala ili finala lige prvaka moramo igrati s muniesom ili cuencom u napadu od prve minute, jer jednostavno nema ko zaigrati
na pozicijama stopera imamo puyola pikea i maskerana, zuti kartoni ili neka povreda i ne znam onda ko bi mogao igrati ili biti zamjena, napad takodje, tri pozicije, samo messija alexisa i cuencu imamo, moze se tu pridodati cesc ali opet onda zafalit ce u sredini igraca, jako jako natgnuto, nadam se da ce guardiola intervenisati i dovesti jednog ili dvojicu igraca, ne moraju biti klase
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
znaci treba dovesti Hulka, Neymara, Forlana, Thiaga Silvu i Goetzea...mislim da bi se i Pep slozio sa ovim...a talentovani igraci iz B tima nek idu negdje drugo, jer bolje je platiti 50 miliona za jednog igraca, nego igraca iste kvalitete uzeti za dzabe iz B tima...
a kad smo kod nasih mladih igraca svi ovi sto konkurisu za prvi tim igraju u drugoj ligi samo zbog toga sto igraju u drugom timu Barcelone i sto ce nekad vjerovatno igrati za prvi tim, ili se bar nadaju da ce igrati ako budu jos bolji nego sad, a inace bi igrali u jacim timovima liga petice...cist primjer je Romeu, koji je do juce igro u Barci B, a sad je standardan u Chelseu....
a kad smo kod nasih mladih igraca svi ovi sto konkurisu za prvi tim igraju u drugoj ligi samo zbog toga sto igraju u drugom timu Barcelone i sto ce nekad vjerovatno igrati za prvi tim, ili se bar nadaju da ce igrati ako budu jos bolji nego sad, a inace bi igrali u jacim timovima liga petice...cist primjer je Romeu, koji je do juce igro u Barci B, a sad je standardan u Chelseu....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:znaci treba dovesti Hulka, Neymara, Forlana, Thiaga Silvu i Goetzea...mislim da bi se i Pep slozio sa ovim...a talentovani igraci iz B tima nek idu negdje drugo, jer bolje je platiti 50 miliona za jednog igraca, nego igraca iste kvalitete uzeti za dzabe iz B tima...
zeljo okani se corava posla
mnoga se imena spominju, niko od nas ne misli da treba sve dovoditi, nego jednog ili dvojicu igraca, niko ovde ne misli da treba dovoditi i neymar i hulka i gotzea, nego samo jednog od njih
previse si uporan s tom pricom o nasim mladim igracima, cantera jeste najjaca skola trenutno, ali ne moze ni ona izbaciti 5 igraca svjetske klase z godinu, polako brate, sjajno je i kad bi jedan godisnje izlazio
morat ce se kupuvati u dogledno vrijeme svjetska klasa stoper, jer ni u canteri nemamo nekoga ko bi mogao biti okosnica prvog tima, muniesa je tek potencijal, sta mislis da se trebamo sad na njega osloniti kad ne bude vise pujde kapitena
lijevog beka takodje cemo u dogledno vrijeme morati kupovati i to top klasu, koji je to lijevi bek iz cantere majke ti ko bi vec od naredne sezone mogao zamijeniti abidala
sto se tice napadaca tu je situacija nesto bolja, tu imamo obecavajucih talenata, al opet niko nije toliko obecavajuci da bi vec od naredne sezone bio standardni prvotimac, telo, rafinja, deflou, dobri su to talenti, ali treba im jos dosta vremena, ako budu odlazili vilja i afelay moramo jednostavno dovesti novog igraca koliko toliko provjerenog
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Uhhh jesu se i nevinasca nasla zalit na sudjenje...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Bernabéu
- Kontakt:
Večeras se nadam da će se ponovit' Hércules od prošle sezone, ali biti će teško.

Živim u nadi da će Vas ovaj čovjek večeras pokoriti, jedan jedini Roque.

Živim u nadi da će Vas ovaj čovjek večeras pokoriti, jedan jedini Roque.

Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Večeras Barca popravlja gol razliku ali opet treba biti oprezan.Kvota na Betis 20
pa nije u pitanju Budućnost iz Banovića 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bernabéu
- Kontakt:
^Tako su i prošle godine podcijenili Hércules pa se desio Nelson Haedo Valdez. 

Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Bernabéu je napisao/la:^Tako su i prošle godine podcijenili Hércules pa se desio Nelson Haedo Valdez.

Onaj osjecaj kad u jednoj sezoni osvoje sve ?
Znas li kakav je osjecaj ?

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 15 jan 2012, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=69&t=5209
Evo vam tema za ta vaša prepucavanja. Otvorena je baš iz razloga da se ove 2 teme ne unište konstantnim spamom. Ukoliko nastavite ovako, mogli bismo se pozdraviti s vama.
Evo vam tema za ta vaša prepucavanja. Otvorena je baš iz razloga da se ove 2 teme ne unište konstantnim spamom. Ukoliko nastavite ovako, mogli bismo se pozdraviti s vama.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[quote="DesimaL"]Onaj osjecaj kad u jednoj sezoni osvoje sve ?
[/quote
skoro da zaboravih koliko se moze pehara osvojiti!!!

skoro da zaboravih koliko se moze pehara osvojiti!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Bas gledam tu sliku i bas kontam da vam je sudija od tih 6 trofeja donio 3, Ligu prvaka, Europski superkup i Svjetsko prvenstvo klubova. Na takav nacin da se Real domogne 3 trofeja? Nunca.DesimaL je napisao/la:Onaj osjecaj kad u jednoj sezoni osvoje sve ?
- PatrickBateman
- Kontakt:
delldell je napisao/la: Bas gledam tu sliku i bas kontam da vam je sudija od tih 6 trofeja donio 3, Ligu prvaka, Europski superkup i Svjetsko prvenstvo klubova. Na takav nacin da se Real domogne 3 trofeja? Nunca.

Nisu sudije,vec Egipatski bogovi sunca, koji su bili te sezone na Barcinoj strani...
Mi evo sada krivimo sudije za stanje na tabeli,ali vala necemo biti toliko jadni da krivimo momke sto donose lopte na stadionu,ili duzinu trave

i btw. Citam Real Madrid BiH na fb, kako su likovi samo nepismeni,to je sokantno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.